Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar kizlarr bugün baya bi saçma sapan yedim ama yazım mi bilemedim amaaan neyse nasılsa hazirliktayim atmasam olur mu kaptanım Ellssa
Yarinhem tartı değişikliği hemde yediklerimden kaç kilo geleceğim korkusu ile hiç tartılmak istemiyorum ama mecbur tartilcam du bakalım kaç olduk

Aaa bu ben bugün baya yedim yaa
Canım çok sevindim çocuklarda değişiklik olur .
Ayy sagol canım aynen çok iyi oldu bize inşallah dönerken de böyle hissederim

Hoşbuldum

Bir gruba üye oldum innstant pot için. İp diye kisaltiyorlar senin ip'i görünce instant pot sandım bı an yaa ben ve yemekle imtihanım
Günaydın kızlarrr
Hem günaydın hem iyi akşamlar kanka naber?
Wie geht es dir? Ölmeyen almancamdan kırıntılar. Hangi seviye canım kursun?
O nereye ben oraya diyorsun yani
Yaa sorma bir de beni farketse meşgul tabi Beşiktaşlılar durmaz calisir daha haberi yok taraftarı olduğundan
Bu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim için

Bugünkü menüm
Sabah 8 haşlanmış yumurta
10:30 peynirli minik ekmek arası ama baya küçük yani
+Filtre kahve
13:00 kinoa kısır + protein bar
16:30 minik kase bezelye yemeği bir kaşık makarna, 15 fındık, yarım elma
Spor yürüyüş yine 40 dk
Ellssa Boncuk2307 boncukcum seni etiketlemek kolay olmuyor çok boncuk var ama en güzeli sensin

Kızlar ben böyle akşam yürüyüşe çıkıyorum hatta karanlığa kalıyorum çoğu zaman, hava kirliliğilne maruz kaliyomusum gibi. Maskeyle yürüsem daha mı iyi olur sizce, filtreler mu hava kirliliğilni bilgisi olanınız var mı?
Atkı takip burnumu örtüyorum genelde

Menüm

Sabah
Kıymalı 2 yumurta
1 kk peynir
Çeri / Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 fincan hindiba kahvesi

Akşam
1 tabak etli kuru fasülye
Kuru cacık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
4 adet biber turşusu

Su: 2 lt
Spor---- 2000 adım sadece

Boncuk2307 Ellssa arke

Son düzenleme:
Aaa bu ben bugün baya yedim yaa
bshdhshsj nefsimiz körelsin yediklerimizin hepsi de vücuttan atılsın hiçbiri yağ olarak kalmasın amiiinn
Bu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim için
valla ben de aman bunu yiyeceğime bi kere brownie yerim isteğim geçer derdim, yazın bi ara baya at gibi vücut yapmıştım öyle şeyler yerine bunları yeyince seninki sağlıklı alternatif tabii ama benim çikolata isteğimi bastırmıyor

Adım sayısı çok fark ediyor düzenli paylaşınca spor eksiği de kalmıyor tabloda full pembe görmek de iyi geliyor,

Çok geçmiş olsun
Peki bir tedavisi falan yok mu canım, ciddi anlamda etkiliyordur.
Turkiyedeyken ilaç tedavisi görüyordum ama bırakınca eski haline geri geliyor. Burada tekrar gitmek istiyorum belki farklı bir yöntem vardır. Kursum bitince bu doktor işlerine daha ağırlık verebilirim.
Şalgam liste dışı oldu benim de zaten canm ama metabolizma halaya durdu bir nevi turşu suyu sayılır tuzlu olduğu için ödem yapıyor maalesef
Evet ödem yapıyor ama nadiren içilebilir bence faydalı sonuçta. Balık varsa affetmem
Öyle günleri ben de çok özlediim ama muhtemelen totoyu devirip yatamam evde iş bitmiyor kesin gözüme bişey takılır dinlenmeyi es geçerdim
Hiç iş yapmadım, oturup ders çalıştım sonra da yemek yaptım gün bitti zaten.
Es geht mir gut mein Schatz und dir? B1 canım benim kursum. Senin Almanca nerden?
Gayet iyi canım, rakibem de fena. Sert kayaya denk geldim
Ama oranın havası temiz değil mi zaten? Öyle bir uygulama vardı bulunduğun yerin temizlik derecesini gösteriyordu. Akşam olunca ne farkediyo ki?

Afiyet olsun canm gün bitmedi adım sayın yükselir bence

İyi yapmışsın canm en azından verimli geçmiş yine de

günün menü ve spor bildirimiyle geldimmm
8.30 elma rendesi, tarçın, 3yk yulaf, 1 tk dövülmüş keten tohumu, 1çb badem sütü, 3 ceviz ve 1tk akçaağaç şurubu ile yulaf lapası+1 haşlanmış yumurta
12.00 nohutlu pırasa yemeği ve 3yk basmati pilav
16.00 sek quark içine kurutulmuş vişne 10 adet ve 3 ceviz
19.00 tepside et, 1 dilim ekmek, salata

ve soda ile kapanış

spor: 7500 adım, 100 ip atlama, 15 dk ağırlık antrenmanı(ağırlık benim kız 15 kilo hshdhdjs)
su 2.5 lt

arke Boncuk2307 Ellssa

Ayy kaptanım senin yaptığın sporlar da harika ama yarışmak motive ediyor genel olarak

Yaparken aynadaki karşılığını alacağım için yapıyorum ama burası da tatlı bir rekabet oluyor

Aklın hep yemeklere kayıyor dikkat et

Sabah haşlanmış yumurta 2 ince dlm peynir 3 zeytin bol marul 3 çeri domates
Öğlen ton balıklı salata
Saat 2.30 da 1 bardak ayran içtim hasta evinden ikram
Akşam tavuk sotedeki mantarları biraz közlenmiş biber ve haşlanmış brokoli yedim. 1 YK bulgur pilavı ile
Karabuğday patlağı yoktu onu da yiyemedim
Su 1.5 lt kesin
Spor 6500
arke bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• 1000094213.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…