Aaa bu benarkadaşlar dünki menümü yazıyorum. kimse okumasın bildirim yapmamış olmayayım diye yazıyorum. nerdeyse sıfır protein ve full karbonhidrat junk food bi gündü. uzun bi süre tekrarlamayacağım, kimse beni azarlamasın please asgfsjdfsd
11.30 sosisli kruvasan yaban mersinli kruvasan brownie kurabiye yarım yarım hepsi, fıstıklı latte küçük boy yarım
15.00 nutellalı kruvasan 1/3
16.30 köy ekmeği üstüne labne hindi füme 1 dilim, yayla çorbası + 1 dilim köy ekmeği
19.30 kızarmış tavuk 4 parça patates soğan halkası peynir dilimi 1 bira 2 kadeh şarap
su da çok az içtim, 2 lt bulmamıştır.
tşkler saygılar sevgiler okumadan geçebilirsiniz bu benim utanç bildirimimdir gjafdsfdsetiket yapmaya bile utanıyorum şuan
arke
Boncuk2307
Ellssa
Ayy sagol canım aynen çok iyi oldu bize inşallah dönerken de böyle hissederimCanım çok sevindim çocuklarda değişiklik olur .
HoşbuldumGüzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canm
Ama işte ip atlamanın zorluğu ve çok etkili olduğunu değiştirmez bu durum. Geçen hafta gaza geldim 500 yaptım ertesi gün kalkamadım resmen. Ondan sonra atlamadım daha
Afiyet olsun Çok güzel
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun telafi yaparsın sen
Bir gruba üye oldum innstant pot için. İp diye kisaltiyorlar senin ip'i görünce instant pot sandım bı an yaaÇok haklısın canmben ip atlama kısa sürüyor diye atlıyorum çok puan olayı aklıma gelmiyor akşam çocuklari yatır ev ocak toparla derken yürüyüşe pek zman kalmıyor kısa sürede tüm kasları aktif çalıştırmak için yani bir de mükemmel incelme sağladı bende
Tabiki herşeyden önce sağlık koşulları hangi spora uygunsa onu yapalım
Hem günaydın hem iyi akşamlar kanka naber?Günaydın kızlarrr
Wie geht es dir?Benim de bugün kursum iptal oldu evdeyim, Ağustostan beri ilk defa mazeretim olmadan evdeyim, çocuğum da evde değil. Bildiğin heyecanlıyım
Erkenden işlerimi yaptım, evi topladım nevresimleri değiştirdim. Daha saat 9.15 burada. Günün geri kalanını verimli mi geçirsem tembellik mi yapsam ikileminde takılıyorum
Yaa sorma bir de beni farketseO nereye ben oraya diyorsun yani
Bu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim içinkızlar bu arada, sizlere diyette yenebilecek ennnnn güzel fit tatlının tarifini atıcam şimdi. bir milyon tarif denemişimdir,
bu adamın tarifleri her zaman çok iyi, ama en iyisi açık ara bu, canınız tatlı çektiğinde tavsiye ediyorummmm
bshdhshsj nefsimiz körelsin yediklerimizin hepsi de vücuttan atılsın hiçbiri yağ olarak kalmasın amiiinnAaa bu benbugün baya yedim yaa
valla ben de aman bunu yiyeceğime bi kere brownie yerim isteğim geçer derdim, yazın bi ara baya at gibi vücut yapmıştım öyle şeyler yerine bunları yeyinceBu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim için
Adım sayısı çok fark ediyor düzenli paylaşınca spor eksiği de kalmıyorAçıklama için teşekkür ederimbirazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun
Kaç haftadır kimler kazanıyor spor yarışını takip ettin mi hiç. Ben hesapladığım için yazayım P Purple58 ,bluegreeneyes . Geçen hafta @Jasminium84 abla ucundan kaybetti. Hepsi de sadece adım sayısı paylaşıyor Yasemin abla yoga da yapıyor.
Çiçeğim en etkili tüm kasları çalıştıran kondisyon isteyen bir şey ya ip atlamak o yüzden fazla puan ama herkes yapamıyor. Ben mesela adım atamadığım için evim küçük çocuğum küçük bakacak kimsem yok dışarı çıkamıyorum o yüzden ya eliptik ya ip atlama yapıyorum. Ama spor yarışını neredeyse hep yürüyüş adım sayısı paylaşanlar aldı. Adım sayın fazla olursa kazanırsın, vücut antrenmanı gördüm son yazdığın sporunda o da artı puan getiriyor o yüzden sıkı çalışmayla herkes kazanabilir
Çok geçmiş olsunArkadaşlar kusura bakmayın bırkac gündür gıremedım bendekı hastalık çocuğa gectı hafta sonumuz acillerde gectı ateşini düşüremediler
Çok şükür bugün ıyı
Günler bıle aklımdan çıktı tartlmıştım bıle ama onu bıle gonderemedım
(Kaptanım ben bır müddet hazırlıkla devam edeyım grupları etkılemeyeyım)
Turkiyedeyken ilaç tedavisi görüyordum ama bırakınca eski haline geri geliyor. Burada tekrar gitmek istiyorum belki farklı bir yöntem vardır. Kursum bitince bu doktor işlerine daha ağırlık verebilirim.Peki bir tedavisi falan yok mu canım, ciddi anlamda etkiliyordur.
Evet ödem yapıyor ama nadiren içilebilir bence faydalı sonuçta. Balık varsa affetmemŞalgam liste dışı oldu benim de zaten canmama metabolizma halaya durdu bir nevi turşu suyu sayılır tuzlu olduğu için ödem yapıyor maalesef
Hiç iş yapmadım, oturup ders çalıştımÖyle günleri ben de çok özlediimama muhtemelen totoyu devirip yatamam evde iş bitmiyor kesin gözüme bişey takılır dinlenmeyi es geçerdim
Es geht mir gut mein Schatz und dir?Bir gruba üye oldum innstant pot için. İp diye kisaltiyorlar senin ip'i görünce instant pot sandım bı an yaaben ve yemekle imtihanım
Hem günaydın hem iyi akşamlar kanka naber?
Wie geht es dir?Ölmeyen almancamdan kırıntılar. Hangi seviye canım kursun?
Yaa sorma bir de beni farketsemeşgul tabi Beşiktaşlılar durmaz calisir daha haberi yok taraftarı olduğundan
Bu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim için
Gayet iyi canım, rakibem de fena. Sert kayaya denk geldimBugünkü menüm
Sabah 8 haşlanmış yumurta
10:30 peynirli minik ekmek arası ama baya küçük yani
+Filtre kahve
13:00 kinoa kısır + protein bar
16:30 minik kase bezelye yemeği bir kaşık makarna, 15 fındık, yarım elma
Spor yürüyüş yine 40 dk
Ellssa Boncuk2307 boncukcum seni etiketlemek kolay olmuyor çok boncuk var ama en güzeli sensin
Ama oranın havası temiz değil mi zaten? Öyle bir uygulama vardı bulunduğun yerin temizlik derecesini gösteriyordu. Akşam olunca ne farkediyo ki?Kızlar ben böyle akşam yürüyüşe çıkıyorum hatta karanlığa kalıyorum çoğu zaman, hava kirliliğilne maruz kaliyomusum gibi. Maskeyle yürüsem daha mı iyi olur sizce, filtreler mu hava kirliliğilni bilgisi olanınız var mı?
Atkı takip burnumu örtüyorum genelde
Afiyet olsun canmMenüm
Sabah
Kıymalı 2 yumurta
1 kk peynir
Çeri/ Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 fincan hindiba kahvesi
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye
Kuru cacık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
4 adet biber turşusu
Su: 2 lt
Spor---- 2000 adım sadece
İyi yapmışsın canm en azından verimli geçmiş yine deÇok geçmiş olsun
Turkiyedeyken ilaç tedavisi görüyordum ama bırakınca eski haline geri geliyor. Burada tekrar gitmek istiyorum belki farklı bir yöntem vardır. Kursum bitince bu doktor işlerine daha ağırlık verebilirim.
Evet ödem yapıyor ama nadiren içilebilir bence faydalı sonuçta. Balık varsa affetmem
Hiç iş yapmadım, oturup ders çalıştımsonra da yemek yaptım gün bitti zaten.
Es geht mir gut mein Schatz und dir?B1 canım benim kursum. Senin Almanca nerden?
Gayet iyi canım, rakibem de fena. Sert kayaya denk geldim
Ama oranın havası temiz değil mi zaten? Öyle bir uygulama vardı bulunduğun yerin temizlik derecesini gösteriyordu. Akşam olunca ne farkediyo ki?
Ayy kaptanım senin yaptığın sporlar da harikaSon mesajı görmüş oldum tesadüfen görmüşken de yazayım bari. Arkadaşlar spordan aldığımız puanlara takılmaya bence gerek yok, önemli olan spor yapıp kilo verme sürecimizi desteklemiş olmamız. Sarkmadan ve daha hızlı kilo veriyor oluşumuz daha öncelikli olmalı. Kimin spor birinciliğini kazandığının önemi yok bence. O yüzden isteyen ip atlasın isteyen yürüsün, biri en yüksek puanı getiren sporu yapıyor ama ben yapamıyorum diye takılmaya gerek yok. Ben genelde kazananbluegreeneyes ya da P Purple58 daha da motive olsun diye "sizi geçmek ne mümkün" şeklinde takılıyorum. Onlara yetişemeyeceğimi bilsem de gayret gösteriyor olmam da benim yanıma kar kalıyor. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey
Yaparken aynadaki karşılığını alacağım için yapıyorum ama burası da tatlı bir rekabet oluyorYok gıı şaka yaptım takıldım sana
Evet tam ben de yazdıktan sonra aklıma geldi @Sitare55 ablam, neler neler yapıyordu o da. Biraz daha yoğun olan sporlar daha yüksek puanlı. Ama yürüyüşle kazanan da kaç haftadır kazanıyor.Çok zorlama kendini sıkıntı varsa daha kötü olmasın. Önemli olan arke kaptanımın dediği gibi sporu kendine yapmak alışkanlık haline getirmek yoksa +1 puan alsan da olur almasan da. Ama sen yine de birinci olmak istiyorum diyorsan en az 15.000 adım ve farklı şeyler lazım gibi rakipler dişli
Aklın hep yemeklere kayıyor dikkat etBir gruba üye oldum innstant pot için. İp diye kisaltiyorlar senin ip'i görünce instant pot sandım bı an yaaben ve yemekle imtihanım
Hem günaydın hem iyi akşamlar kanka naber?
Wie geht es dir?Ölmeyen almancamdan kırıntılar. Hangi seviye canım kursun?
Yaa sorma bir de beni farketsemeşgul tabi Beşiktaşlılar durmaz calisir daha haberi yok taraftarı olduğundan
Bu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?