Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederimmm motive ediyor güvenli sözlerin

İyi akşamlar kızlar
Bugün menüm
Pazartesi
Sabah
Yok

Öğle 12.30
1/3 kase mercimek çorbası
1 p etki nohut
1 kase yeşil salata-haşlanmış sebzeler

Ara 16 civarı
1 form bitter(4 adet var içinde-50gr)

Akşam 20.30 civarı (ancak eve geliyorum)
1 kase zencefil zerdeçallı yoğurt
2 çatal göz hakkı airfryer patates

Su:2.5 lt

Jasminium84 Ellssa

Bence de di mi ama resmen duman kokusu var. Şömine filan yakıyor galiba bazı evler. Bana en yakın yürüyüş yeri biraz evlerin arasında kalan bi park.
Sorma canım almancam liseden kalma. bir seneligine seçmeli ders olarak görmüştük ama o zamanki öğretmenim öyle bir öğretmiş ki helal olsun diyorum kendisine
Biliyomusun Hollandaca yapı bakımından almancaya benziyor, bazı kelimeler de çok benziyor. Sizdeki schatz bizdeki schat. Hollandalılar bir de sevimli olsun diye schatje diye küçültme ekinekliyor çoğu zaman. Bir se çok sevimli bir hitaplari var schatje patatje diye. Sevgili patatesim gibi bişey
B1 zor seviye ya. Aşılmıyor resmen ben de cakildim b1e ileri gidemiyorum

Su 1 litre
1 litre daha içiyorum

Toplam 2

2 litre üstüne çıkmak çok zor

İyi geceler kızlar
Bugün sabah kahvaltısı yoktu
1 dilim vejetaryen pizza yedim molada 10.30da

Öğle 13.30
peynirli kırmızı biberli sandviç
Ayran

Akşam 19.00
2 küçük lahmacun
5_6 dal maydanoz
1 domates
Sarımsaklı yoğurt

20.00 ara öğün
1 portakal 1 mandalina

İyi geceler kızlar
Bugün sabah kahvaltısı yoktu
1 dilim vejetaryen pizza yedim molada 10.30da

Öğle 13.30
peynirli kırmızı biberli sandviç
Ayran

Akşam 19.00
2 küçük lahmacun
5_6 dal maydanoz
1 domates

20.00 ara öğün
1 portakal 1 mandalina

2 lt su
7000 adım
arke Boncuk2307
Bugün yolculuktan dolayi pek planlamak istediğim gibi olmadı.

20 Ocak menü
09.30 1 pankek yarım muz
11.30 2 yumurta omlet zeytin domates salatalık peynir 2 dilim tam buğday ekmek çay
15.00 Gold kahve mısır patlağı üzeri fıstık ezmesi ve yarım muz 2 tane eti burçak bisküvi
18.00 1 kase tarhana çorbası 2 adet et köfte 2 adet tavuk köfte 4 tane kıl biber 1 dilim tam buğday ekmek 1 bardak ayran
2 litre su
Spor yok ama evde aktiftim bugün çocukları parka götürdüm oradada hiç oturmadim.
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşirsiniz.
Selamlar hanımalr yarın kızıma gidiyorum 10 gün kalıp döneceğim biraz tatil yapayım bende,torun gün sayıyor artık ne zaman geleceksin diye.
İyi yolculuklar diliyorum, nasıl da mutlu bir kavuşma olacak.
ya ofisin ortasında kahkaha attım herkes döndü bana bakıyo neye gülüyo bu deli diye yeni bi kruvasancı keşfettik de her şeyi deneyelim dedik.......
Denedik bitti dimi
Afiyet olsun kaptanım spor menü harika
Teşekkür ederim kaptanım.
Bu gün fena ip atladım kaptanım ödem toplamış olabilirim
Ne yaptın sen kaptanım öyle, bu kadar zorlama kendini. Ben bugün tembellik yaptım, işte çok yoruldum o yüzden bir şey yapasım yoktu. Gün içindeki adımlarım var sadece.

Yaa sorma bir de beni farketse meşgul tabi Beşiktaşlılar durmaz calisir daha haberi yok taraftarı olduğundan
Hakkaten yaa sen onun peşinden bir oraya bir buraya ama o senin farkında değil hastalıkları atlatsınlar özel bir tanışma düzenleriz size artık.

Hiç Tekirdağli yok mu kızlar sahiden aranızda tek miyim dün sordum ama arada kaynamış da olabilir yeniden yazayım.
Trakyalı da olur, hemşeri muhabbeti yapicam da adam ariyom

Belki özel, koruyuculuğu yüksek maske bulursan faydası olur canım.
Kruvasan esprini çalıcam arke haberin olsun arke
Kendi malın gibi tepe tepe kullan canımcım.
Ayy kaptanım senin yaptığın sporlar da harika ama yarışmak motive ediyor genel olarak
Teşekkür ederim kaptanım. Birbirimizi görmek kesinlikle motive ediyor canım. Ben özellikle sıkılaşmaya yardımcı olacak sporları yapmak istiyorum. karnım sarkmış durumdaydı zaten eğer kilo verirken toparlanmazsa karın gerdirme bile düşünüyorum.

Çok güzel menü, niye elma değil de elma rendesi? Diş teli mi taktirdin canım sen de? Ne zor bişeymiş o yaa, kızıma yeni takıldı da ona ne yedirecegimi şaşırdım gerçekten

Ay evett şu an bile yarın ne yesem diye düşünüyorum
Ay kızlar bu durum ne zaman geçer?
Geçmiyor maalesef, ben de hep öyleydim şimdi diyetisyen listesi yaptğım için acaba ne yiyeceğim diye heyecanla bakıyorum yine.

Benim de öyle. Göbeğim resmen bağımsızlığını ilan eden bir birey. Yan dönünce yanıma yatan biri gibi

Hiç Tekirdağli yok mu kızlar sahiden aranızda tek miyim dün sordum ama arada kaynamış da olabilir yeniden yazayım.
Trakyalı da olur, hemşeri muhabbeti yapicam da adam ariyom
Yok galiba canım, bazılarımız da nereden olduğumuzu söylemek istemiyoruz anonim kalalım diye

Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel olmuş. Dünün acısı böyle böyle çıkacak senden.
Afiyet olsun canım, yoğurt şişkinlik yapmış olabilir.
Afiyet olsun canım menün güzel, suyun az olmuş.
Afiyet olsun canım adımların güzel. Öğle ve akşam ikisinde de karbonhidrat olmasaydı güzel olurdu ama yolculuk yüzünden olmuş yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…