hoşgeldin canımSelam herkese
60kiloyum buraya davet etmişti.
90 kiloyum
Hedefim 73
Yaş 40
2 çocuğum var
Aralıklı oruç ile kilo vermek istiyorum yine.
Boğa burcuyum.
Şu anda evdeyim.
Teşekkür ederimmm motive ediyor güvenli sözlerinGüzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canm
Ama işte ip atlamanın zorluğu ve çok etkili olduğunu değiştirmez bu durum. Geçen hafta gaza geldim 500 yaptım ertesi gün kalkamadım resmen. Ondan sonra atlamadım daha
Afiyet olsun Çok güzel
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun telafi yaparsın sen
Bence de di mi ama resmen duman kokusu var. Şömine filan yakıyor galiba bazı evler. Bana en yakın yürüyüş yeri biraz evlerin arasında kalan bi park.Çok geçmiş olsun
Turkiyedeyken ilaç tedavisi görüyordum ama bırakınca eski haline geri geliyor. Burada tekrar gitmek istiyorum belki farklı bir yöntem vardır. Kursum bitince bu doktor işlerine daha ağırlık verebilirim.
Evet ödem yapıyor ama nadiren içilebilir bence faydalı sonuçta. Balık varsa affetmem
Hiç iş yapmadım, oturup ders çalıştımsonra da yemek yaptım gün bitti zaten.
Es geht mir gut mein Schatz und dir?B1 canım benim kursum. Senin Almanca nerden?
Gayet iyi canım, rakibem de fena. Sert kayaya denk geldim
Ama oranın havası temiz değil mi zaten? Öyle bir uygulama vardı bulunduğun yerin temizlik derecesini gösteriyordu. Akşam olunca ne farkediyo ki?
Su 1 litreMenüm aşağıdaki gibi anlamadığım şekilde bir şişlik var üstümde
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık çikolata
1 pankek
Akşam
2 kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim kek
arke Ellssa
Boncuk2307
Spor
40 dk bisiklet
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşirsiniz.Arkadaşlar kusura bakmayın bırkac gündür gıremedım bendekı hastalık çocuğa gectı hafta sonumuz acillerde gectı ateşini düşüremediler
Çok şükür bugün ıyı
Günler bıle aklımdan çıktı tartlmıştım bıle ama onu bıle gonderemedım
(Kaptanım ben bır müddet hazırlıkla devam edeyım grupları etkılemeyeyım)
İyi yolculuklar diliyorum, nasıl da mutlu bir kavuşma olacak.Selamlar hanımalr yarın kızıma gidiyorum 10 gün kalıp döneceğim biraz tatil yapayım bende,torun gün sayıyor artık ne zaman geleceksin diye.
Denedik bitti dimiya ofisin ortasında kahkaha attım herkes döndü bana bakıyo neye gülüyo bu deli diyeyeni bi kruvasancı keşfettik de her şeyi deneyelim dedik.......
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun kaptanım spor menü harika
Ne yaptın sen kaptanım öyle, bu kadar zorlama kendini. Ben bugün tembellik yaptım, işte çok yoruldum o yüzden bir şey yapasım yoktu. Gün içindeki adımlarım var sadece.Bu gün fena ip atladım kaptanım ödem toplamış olabilirim
Ay evett şu an bile yarın ne yesem diye düşünüyorumAklın hep yemeklere kayıyor dikkat et
Hakkaten yaa sen onun peşinden bir oraya bir buraya ama o senin farkında değilYaa sorma bir de beni farketsemeşgul tabi Beşiktaşlılar durmaz calisir daha haberi yok taraftarı olduğundan
Benimkisi platonik besiktaskHakkaten yaa sen onun peşinden bir oraya bir buraya ama o senin farkında değilhastalıkları atlatsınlar özel bir tanışma düzenleriz size artık.
Belki özel, koruyuculuğu yüksek maske bulursan faydası olur canım.Kızlar ben böyle akşam yürüyüşe çıkıyorum hatta karanlığa kalıyorum çoğu zaman, hava kirliliğilne maruz kaliyomusum gibi. Maskeyle yürüsem daha mı iyi olur sizce, filtreler mu hava kirliliğilni bilgisi olanınız var mı?
Atkı takip burnumu örtüyorum genelde
Kendi malın gibi tepe tepe kullan canımcım.
Teşekkür ederim kaptanım. Birbirimizi görmek kesinlikle motive ediyor canım. Ben özellikle sıkılaşmaya yardımcı olacak sporları yapmak istiyorum. karnım sarkmış durumdaydı zaten eğer kilo verirken toparlanmazsa karın gerdirme bile düşünüyorum.Ayy kaptanım senin yaptığın sporlar da harikaama yarışmak motive ediyor genel olarak
Çok güzel menü, niye elma değil de elma rendesi? Diş teli mi taktirdin canım sen de? Ne zor bişeymiş o yaa, kızıma yeni takıldı da ona ne yedirecegimi şaşırdım gerçektengünün menü ve spor bildirimiyle geldimmm
8.30 elma rendesi, tarçın, 3yk yulaf, 1 tk dövülmüş keten tohumu, 1çb badem sütü, 3 ceviz ve 1tk akçaağaç şurubu ile yulaf lapası+1 haşlanmış yumurta
12.00 nohutlu pırasa yemeği ve 3yk basmati pilav
16.00 sek quark içine kurutulmuş vişne 10 adet ve 3 ceviz
19.00 tepside et, 1 dilim ekmek, salata
ve soda ile kapanış
spor: 7500 adım, 100 ip atlama, 15 dk ağırlık antrenmanı(ağırlık benim kız 15 kilo hshdhdjs)
su 2.5 lt
arke Boncuk2307 Ellssa
Geçmiyor maalesef, ben de hep öyleydim şimdi diyetisyen listesi yaptğım için acaba ne yiyeceğim diye heyecanla bakıyorum yine.Ay evett şu an bile yarın ne yesem diye düşünüyorum
Ay kızlar bu durum ne zaman geçer?
Benim de öyle. Göbeğim resmen bağımsızlığını ilan eden bir birey. Yan dönünce yanıma yatan biri gibiBelki özel, koruyuculuğu yüksek maske bulursan faydası olur canım.
Kendi malın gibi tepe tepe kullan canımcım.
Teşekkür ederim kaptanım. Birbirimizi görmek kesinlikle motive ediyor canım. Ben özellikle sıkılaşmaya yardımcı olacak sporları yapmak istiyorum. karnım sarkmış durumdaydı zaten eğer kilo verirken toparlanmazsa karın gerdirme bile düşünüyorum.
Yok galiba canım, bazılarımız da nereden olduğumuzu söylemek istemiyoruz anonim kalalım diyeHiç Tekirdağli yok mu kızlar sahiden aranızda tek miyimdün sordum ama arada kaynamış da olabilir yeniden yazayım.
Trakyalı da olur, hemşeri muhabbeti yapicam da adam ariyom
Afiyet olsun canım çok güzel menü.Menüm
Sabah
Kıymalı 2 yumurta
1 kk peynir
Çeri/ Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 fincan hindiba kahvesi
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye
Kuru cacık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
4 adet biber turşusu
Su: 2 lt
Spor---- 2000 adım sadece
Boncuk2307 Ellssa arke
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel olmuş. Dünün acısı böyle böyle çıkacak senden.günün menü ve spor bildirimiyle geldimmm
8.30 elma rendesi, tarçın, 3yk yulaf, 1 tk dövülmüş keten tohumu, 1çb badem sütü, 3 ceviz ve 1tk akçaağaç şurubu ile yulaf lapası+1 haşlanmış yumurta
12.00 nohutlu pırasa yemeği ve 3yk basmati pilav
16.00 sek quark içine kurutulmuş vişne 10 adet ve 3 ceviz
19.00 tepside et, 1 dilim ekmek, salata
ve soda ile kapanış
spor: 7500 adım, 100 ip atlama, 15 dk ağırlık antrenmanı(ağırlık benim kız 15 kilo hshdhdjs)
su 2.5 lt
arke Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canım, yoğurt şişkinlik yapmış olabilir.Menüm aşağıdaki gibi anlamadığım şekilde bir şişlik var üstümde
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık çikolata
1 pankek
Akşam
2 kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim kek
arke Ellssa
Boncuk2307
Spor
40 dk bisiklet
Afiyet olsun canım menün güzel, suyun az olmuş.Sabah haşlanmış yumurta 2 ince dlm peynir 3 zeytin bol marul 3 çeri domates
Öğlen ton balıklı salata
Saat 2.30 da 1 bardak ayran içtim hasta evinden ikram
Akşam tavuk sotedeki mantarları biraz közlenmiş biber ve haşlanmış brokoli yedim. 1 YK bulgur pilavı ile
Karabuğday patlağı yoktu onu da yiyemedim
Su 1.5 lt kesin
Spor 6500
arke bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Afiyet olsun canım adımların güzel. Öğle ve akşam ikisinde de karbonhidrat olmasaydı güzel olurdu ama yolculuk yüzünden olmuş yapacak bir şey yok.İyi geceler kızlar
Bugün sabah kahvaltısı yoktu
1 dilim vejetaryen pizza yedim molada 10.30da
Öğle 13.30
peynirli kırmızı biberli sandviç
Ayran
Akşam 19.00
2 küçük lahmacun
5_6 dal maydanoz
1 domates
20.00 ara öğün
1 portakal 1 mandalina
2 lt su
7000 adım
arke Boncuk2307
Bugün yolculuktan dolayi pek planlamak istediğim gibi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?