Son mesajı görmüş oldum tesadüfen görmüşken de yazayım bari. Arkadaşlar spordan aldığımız puanlara takılmaya bence gerek yok, önemli olan spor yapıp kilo verme sürecimizi desteklemiş olmamız. Sarkmadan ve daha hızlı kilo veriyor oluşumuz daha öncelikli olmalı. Kimin spor birinciliğini kazandığının önemi yok bence. O yüzden isteyen ip atlasın isteyen yürüsün, biri en yüksek puanı getiren sporu yapıyor ama ben yapamıyorum diye takılmaya gerek yok. Ben genelde kazananAçıklama için teşekkür ederimbirazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun
Kaç haftadır kimler kazanıyor spor yarışını takip ettin mi hiç. Ben hesapladığım için yazayım P Purple58 ,bluegreeneyes . Geçen hafta @Jasminium84 abla ucundan kaybetti. Hepsi de sadece adım sayısı paylaşıyor Yasemin abla yoga da yapıyor.
Çiçeğim en etkili tüm kasları çalıştıran kondisyon isteyen bir şey ya ip atlamak o yüzden fazla puan ama herkes yapamıyor. Ben mesela adım atamadığım için evim küçük çocuğum küçük bakacak kimsem yok dışarı çıkamıyorum o yüzden ya eliptik ya ip atlama yapıyorum. Ama spor yarışını neredeyse hep yürüyüş adım sayısı paylaşanlar aldı. Adım sayın fazla olursa kazanırsın, vücut antrenmanı gördüm son yazdığın sporunda o da artı puan getiriyor o yüzden sıkı çalışmayla herkes kazanabilir
ayyy öyle anlaşılmak istemezdim çok afedersin, meslek hastalığı benim birazcık en anlaşılacak şekilde anlatmaya çalışmakAçıklama için teşekkür ederimbirazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun
Tamam ben Sitare55 in acik ara birinciliklerini hatirliyorumAçıklama için teşekkür ederimbirazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun
Kaç haftadır kimler kazanıyor spor yarışını takip ettin mi hiç. Ben hesapladığım için yazayım P Purple58 ,bluegreeneyes . Geçen hafta @Jasminium84 abla ucundan kaybetti. Hepsi de sadece adım sayısı paylaşıyor Yasemin abla yoga da yapıyor.
Çiçeğim en etkili tüm kasları çalıştıran kondisyon isteyen bir şey ya ip atlamak o yüzden fazla puan ama herkes yapamıyor. Ben mesela adım atamadığım için evim küçük çocuğum küçük bakacak kimsem yok dışarı çıkamıyorum o yüzden ya eliptik ya ip atlama yapıyorum. Ama spor yarışını neredeyse hep yürüyüş adım sayısı paylaşanlar aldı. Adım sayın fazla olursa kazanırsın, vücut antrenmanı gördüm son yazdığın sporunda o da artı puan getiriyor o yüzden sıkı çalışmayla herkes kazanabilir
Teşekkür ederim canımmAfiyet olsun kaptanım, gayet dengeli bence menü. Şalgam için ödem yapiyo diye eleştirenler oluyordu ben daha önce diyet yaparken ama şalgam suyunun çok faydali bir besin olduğunu düşünüyorum.
Afiyet şifa olsun canım
Menün iyi canım, afiyet olsun
O nereye ben oraya diyorsun yaniArkedaşim bu sefer senin mavi takımın taraftarıyim. Beşiktaşlı logo değiştirmis galiba göremedim onu
Yok gıı şaka yaptım takıldım sanaayyy öyle anlaşılmak istemezdim çok afedersin, meslek hastalığı benim birazcık en anlaşılacak şekilde anlatmaya çalışmak
Evet tam ben de yazdıktan sonra aklıma geldiTamam ben Sitare55 in acik ara birinciliklerini hatirliyorumson haftalarda da ayrintili incrlemedim cok yüksek puanli günler vardi dedim herhalde yine ip atlayan kazanıyor
Neyse biraz capraz baglarimi kuvvetlendirip kilo vereyim de denicem ben de
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Menünün sabah güzel başlayıp sonra kötüye doğru gittiğini sen de biliyorsun zaten. Ayrıca tavsiye istemişsin ama aslında yapman gerekenleri de yazmışsın bir taraftan. Su bu süreçte aşırı önemli, hem tok tutması açısından hem migren için hem de ödemlerden ve kilodan kurtulmak için çok gerekli. Öncelikle bunu çözmelisin. Kendine güzel bir şişe ayarla ve belirli saatler koy. Mesela öğleye kadar 1 lt mutlaka bitecek gibi. ben kahvaltıdan önce yarım litre kesinlikle içiyorum aç karnına, yemek ve sonrasında da 1 lt daha bitiriyorum. Bunun gibi belirlersen daha kolay olur.Kızlar dün bugün baş ağrılarıyla geçti. Migrenden çok yoruldum artık. Allah beterinden saklasın ama yaşam sevinci bırakmıyor. Regl olunca hele her gün herr gün ağrıyor. Bir de artık menülerimi ertesi güne bırakmadan yazmak istiyorum. Yoksa hem unutuyorum hem üşeniyorum
Dünkü menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Süzme peynir 1 dilim
7 zeytin
Aralarda
2 dilim turp
1 tane ülker çikolalatı gofret , canım çok çikolata istiyor engel olamadım
Sütlü kahve
Şekersiz çay
Akşam:
Çeyrek ekmek kokoreç
Şehriyeli çorba ile ekmek..
Gece yeme atağı geldi çok aç da değildim
Çeyrek ekmeğe kaşar koyup yedim
1 portakal yedim
evdeyim sürekli.bu dönem böyle. Bir süre daha. Yemek yeme isteği geliyor iştahım da açıldı. Çok zorlanıyorum. Su içsem belki hafidifleyecek yeme isteğim ama
Güzel kilo veren canlarımdan tavsiyelere açığım. Kendimi bildim bileli bu kilolardayım. Dönem döneö kendimi frneleyip aynı kiloda kalıyorum ama artık zayıf olmak istiyorum.
Hiç salata da yemiyorum. Salata yapsana yesene bacım, yokk...
Su: 1.2 litre
İçsene mübarek şu suyu içsene işte. Belki migren ataklarım da seyrekleşecek içsem.
Hele spor, iyice yumuşadım. İçimden de hiç spor yapmak gelmiyor. Aslında biraz hareket etsem ve suyu artırsam, salataya ağırlık versem her şey düzene girecek de... neyse
arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım, o çokoprens neyin nesi hem de iki tane. Geri kalanlar çok güzelmiş mesela.İyi akşamlarHerkese
Gün sonu kapaniş
12.00 kahvaltı
Domates
Salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
14.00 ara öğün kahve
Fıstık 15 tane
16.00 ara öğün
2 tane cokoprens
18.00 akşam
100 Gr tavuk 3 YK yoğurt
19.30
Tavada yumurta 1 dilim ekmek
2.5 lt su
1000 adım
arke Boncuk2307
Peki bir tedavisi falan yok mu canım, ciddi anlamda etkiliyordur.Sorma canım, çok zor benim için. Sadece diyetteyken değil günlük hayatımı da çok zor etkiliyor.
Afiyet olsun canım, akşama da hafif bir şey koyabilirdin bence.Bugünkü menüm
Sabah(12.00)
1 kk peynir
3-4 kaşık yumurtasiz menemen
8-10 airfryda kızartılmış patates
1 ince dilim peynirli börek
1 kk tahin helvası
Ara(16.00)
1 fincan Türk kahvesi
Aksam--------- yok
Bu sabah misafirlikteydik. Akşam yemeyerek dün ve bu sabahı dengelemeye çalıştım ama bakalım.
Su: 1.5 lt
Spor:------
Maşallah canım, tebrik ederim.
aslansın senbugün için çok geç ama hafta için bütün hazırlığım tamam, 1 haftalık kahvaltı hazırlığım tamam. öğlen yemeği hazırlığım tamam. akşam yemeklerim zaten sağolsun kocamdan o da tamam, cumartesi kocaman bi eksi ile 60'lar ligine dönüyorum herkes hazır olsun özellikle kırmızı takımbi gün abarttık diye bitti sanmasın kimse bu takım şampiyonnn arke kaptanım
Afiyet olsun canım çok az yemişsin, akşam neden yok.
Leblebiye dikkat et canım, kendisi karbonhidrat grubundan çünkü. afiyet olsun menün güzel.Bugün biraz dağınık oldu. Spor yapmadım tüm bedenim ağrıyor
Sabah 1 yumurtalı menemen 2 dlm peynir 2 zeytin 1 lavaş
Aralarada çok acıktım leblebi yedim
Saat 16 da 1 muz 2 ceviz
Akşam 18 de 4 YK mantarlı tavuk sote salata
Akşam yine leblebi attım ağzıma
Şu 2 lt
arke Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım, güzel menü.19.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumrtadan omlet, salatalık, 3 yeşil zeytin, peynir
Ara Öğün 16.00
1 muz, yarım ayva
Akşam yemeği 19.00
1 kase ayran aşı çorbası, 5-6 yaprak sarma, 2 yk yoğurt
2 lt su
Ellssa arke bluegreeneyes
Sporu ip atlamayı tamamlayınca atacağım. Ara vererek atlıyorum çünkü
oyyy maşallah benim prensesime, Fransızlar 1 günde bu kadar kruvasan yememiştir herhaldearkadaşlar dünki menümü yazıyorum. kimse okumasın bildirim yapmamış olmayayım diye yazıyorum. nerdeyse sıfır protein ve full karbonhidrat junk food bi gündü. uzun bi süre tekrarlamayacağım, kimse beni azarlamasın please asgfsjdfsd
11.30 sosisli kruvasan yaban mersinli kruvasan brownie kurabiye yarım yarım hepsi, fıstıklı latte küçük boy yarım
15.00 nutellalı kruvasan 1/3
16.30 köy ekmeği üstüne labne hindi füme 1 dilim, yayla çorbası + 1 dilim köy ekmeği
19.30 kızarmış tavuk 4 parça patates soğan halkası peynir dilimi 1 bira 2 kadeh şarap
su da çok az içtim, 2 lt bulmamıştır.
tşkler saygılar sevgiler okumadan geçebilirsiniz bu benim utanç bildirimimdir gjafdsfdsetiket yapmaya bile utanıyorum şuan
arke
Boncuk2307
Ellssa
Maşallah kaptanım, beni yenmeye pek hevesli gördüm seni. Dananın kuyruğu yarın sabah kopacak bakalım19 ocak menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 4 kaşık yumurtalı menemen, 10 zeytin, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, yeşillik turp
15.30 3 kaşık yoğurt içine yulaf kakao kivi fıstık ezmesi
18.30 150-200 gr ızgara levrek, salata, 1 bardak şalgam
3 litre su 7000 adım
çocuklari karla oynamaya götürdük pert olmuşum resmen 2 saatte
Ellssa Boncuk2307 arke Eki Görüntüle 3539837
ya ofisin ortasında kahkaha attım herkes döndü bana bakıyo neye gülüyo bu deli diyeoyyy maşallah benim prensesime, Fransızlar 1 günde bu kadar kruvasan yememiştir herhalde
Teşekkür ederim kaptanımGüzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canm
Ama işte ip atlamanın zorluğu ve çok etkili olduğunu değiştirmez bu durum. Geçen hafta gaza geldim 500 yaptım ertesi gün kalkamadım resmen. Ondan sonra atlamadım daha
Afiyet olsun Çok güzel
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun telafi yaparsın sen
Afiyet olsun canmGünaydın kızlar mutlu sabahlar. Biz çocukların baskısı ile yine dedemize geldik . Sabah çok erken çıkıp sürpriz yaptık. Ana bu sefer temkinliyjm valize önce tartı ve takviyelerimi aldim . menüm
Sabah 1 yumurta 3 dilim füme 2dilim peynir 2 galete
Ara 1 portakal
Öğle tavuk suyuna çorba salata yedim
Ara 7 8 çiğ fındık
Akşam 1 tabak susuz sucuklu kurufasulye 1dilim ekmek maden suyu
Su 2litre
bluegreeneyes , Ellssa , Boncuk2307
Ohh şifa olsun canmÇokgüzel başladımm birazdan detoxumu içmeye başlayacam
Şalgam liste dışı oldu benim de zaten canmAfiyet olsun kaptanım, gayet dengeli bence menü. Şalgam için ödem yapiyo diye eleştirenler oluyordu ben daha önce diyet yaparken ama şalgam suyunun çok faydali bir besin olduğunu düşünüyorum.
Afiyet şifa olsun canım
Menün iyi canım, afiyet olsun
Öyle günleri ben de çok özlediimBenim de bugün kursum iptal oldu evdeyim, Ağustostan beri ilk defa mazeretim olmadan evdeyim, çocuğum da evde değil. Bildiğin heyecanlıyım
Erkenden işlerimi yaptım, evi topladım nevresimleri değiştirdim. Daha saat 9.15 burada. Günün geri kalanını verimli mi geçirsem tembellik mi yapsam ikileminde takılıyorum
Afiyet olsun kaptanım spor menü harika19 Ocak Pazar menüsü
12:45 sade filtre kahve
13.00 kahvaltı
3 kaşık yulaf, 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta ile krep, arasına 1.5 dilim peynir, 1 yaprak marul ve yarım avokado.
16.30 ara
1 su bardağı kefir, yarım salatalık, yarım yeşil elma, biraz maydanoz bızztt yapıldı içildi.
18.00 akşam
1 tabak mantarlı et sote, yeşil salata.
Su 3 lt
Spor
9.695 adım (bunun fotosu var ama bilgisayardan yazdığım için koyamadım ayrıca atacağım)
40 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Bu gün fena ip atladım kaptanım ödem toplamış olabilirimAfiyet olsun canım, akşama da hafif bir şey koyabilirdin bence.
Maşallah canım, tebrik ederim.
aslansın sen
Afiyet olsun canım çok az yemişsin, akşam neden yok.
Leblebiye dikkat et canım, kendisi karbonhidrat grubundan çünkü. afiyet olsun menün güzel.
Afiyet olsun kaptanım, güzel menü.
oyyy maşallah benim prensesime, Fransızlar 1 günde bu kadar kruvasan yememiştir herhalde
Maşallah kaptanım, beni yenmeye pek hevesli gördüm seni. Dananın kuyruğu yarın sabah kopacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?