Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun bence de kaybetme kaçan geri zor geliyor o yüzden daha dikkatli bir şekilde haftayı atlatalım hedeflere bir adım daha yaklaşalım

Çok üzücü inşallah atlatır yavrucagiz
İnşallah canım
Ellssa kaptanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yavrucuğa. Rabbim acilen şifa versin inşallah
Amin Allah razı olsun
çok üzücü... Rabbim Şafi ismiyle şifa versin
Amin amin Allah razı olsun
canım kaç yaşında?
13 yaşında
Afiyet olsun
dostlar 8000 adım, 300 ip atlama. sodamı içip yatıyorum artık
arke Boncuk2307 Ellssa
Spor çok güzel
Çok güzel afiyet olsun

Güzel menü afiyet olsun

Afiyet olsun canım
Selam herkese
@60kiloyum buraya davet etmişti.
90 kiloyum
Hedefim 73
Yaş 40
2 çocuğum var
Aralıklı oruç ile kilo vermek istiyorum yine.
Boğa burcuyum.
Şu anda evdeyim.
Hoşgeldin canm
Spor yarismasinin ip atlama yarismasina dönmesine karşıyım ip atlayanlara veya en cok ip atlayana + puan tabi ki olsun ama yuruyus yaparak vs biz de bu yarisi kazanabilelimboyle daha iyi olacak bence
Ama işte ip atlamanın zorluğu ve çok etkili olduğunu değiştirmez bu durum. Geçen hafta gaza geldim 500 yaptım ertesi gün kalkamadım resmen. Ondan sonra atlamadım daha
Afiyet olsun Çok güzel
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun telafi yaparsın sen

Günaydın kızlar mutlu sabahlar. Biz çocukların baskısı ile yine dedemize geldik . Sabah çok erken çıkıp sürpriz yaptık. Ana bu sefer temkinliyjm valize önce tartı ve takviyelerimi aldim . menüm

Sabah 1 yumurta 3 dilim füme 2dilim peynir 2 galete

Ara 1 portakal

Öğle tavuk suyuna çorba salata yedim

Ara 7 8 çiğ fındık

Akşam 1 tabak susuz sucuklu kurufasulye 1dilim ekmek maden suyu
Su 2litre
bluegreeneyes , Ellssa , Boncuk2307

Afiyet olsun kaptanım, gayet dengeli bence menü. Şalgam için ödem yapiyo diye eleştirenler oluyordu ben daha önce diyet yaparken ama şalgam suyunun çok faydali bir besin olduğunu düşünüyorum.
bluegreeneyes kaptanımm kahvaltım yeşilçayım ve sonrası detoxum

Kocamda geçen hafta evdeydi neyediğim ne içtiğim belli degildi
10.17
Eki Görüntüle 3539855
Afiyet şifa olsun canım
Menün iyi canım, afiyet olsun

Benim de bugün kursum iptal oldu evdeyim, Ağustostan beri ilk defa mazeretim olmadan evdeyim, çocuğum da evde değil. Bildiğin heyecanlıyım
Erkenden işlerimi yaptım, evi topladım nevresimleri değiştirdim. Daha saat 9.15 burada. Günün geri kalanını verimli mi geçirsem tembellik mi yapsam ikileminde takılıyorum

19 Ocak Pazar menüsü

12:45 sade filtre kahve

13.00 kahvaltı
3 kaşık yulaf, 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta ile krep, arasına 1.5 dilim peynir, 1 yaprak marul ve yarım avokado.

16.30 ara
1 su bardağı kefir, yarım salatalık, yarım yeşil elma, biraz maydanoz bızztt yapıldı içildi.

18.00 akşam
1 tabak mantarlı et sote, yeşil salata.

Su 3 lt
Spor
9.695 adım (bunun fotosu var ama bilgisayardan yazdığım için koyamadım ayrıca atacağım)
40 dk yüzme

Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Açıklama için teşekkür ederim birazcık nasıl anlamazsın gayet basit der gibi anlatılmış ama olsun
Spor yarismasinin ip atlama yarismasina dönmesine karşıyım ip atlayanlara veya en cok ip atlayana + puan tabi ki olsun ama yuruyus yaparak vs biz de bu yarisi kazanabilelimboyle daha iyi olacak bence
Kaç haftadır kimler kazanıyor spor yarışını takip ettin mi hiç. Ben hesapladığım için yazayım P Purple58 , bluegreeneyes . Geçen hafta Jasminium84 abla ucundan kaybetti. Hepsi de sadece adım sayısı paylaşıyor Yasemin abla yoga da yapıyor.
Çiçeğim en etkili tüm kasları çalıştıran kondisyon isteyen bir şey ya ip atlamak o yüzden fazla puan ama herkes yapamıyor. Ben mesela adım atamadığım için evim küçük çocuğum küçük bakacak kimsem yok dışarı çıkamıyorum o yüzden ya eliptik ya ip atlama yapıyorum. Ama spor yarışını neredeyse hep yürüyüş adım sayısı paylaşanlar aldı. Adım sayın fazla olursa kazanırsın, vücut antrenmanı gördüm son yazdığın sporunda o da artı puan getiriyor o yüzden sıkı çalışmayla herkes kazanabilir

Kızlar yoğun bir gün oluyor bir türlü bakamıyorum buraya. Biraz hafiflerse gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…