- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Kaptanım tebrik ederim tartı fotosu çekmişmiydin ? kaptanlar fotoyu özelden gönderiyorlar
Emin veee koca koca adimlarlaaa
Teşekkür ederim canım fezo ablammYeşil mercimeği bol tüket, haşla, porsiyonla, dondurucuya at, salatalarına bile birer avuç koy, faydası olur inşaAllah
Benim kızım da sevmez et, yumurta
Sen cumartesiye kadar bu verdiğin kiloyu korursan net Kaptan olursun nurellam
Ben bu hafta da devam edeceğim ya cumartesi pazar cozuttum çünküİnanırmisin hurma göresim yok
Kaptanım takım kaptanları sadece lena kaptanıma atıyorlar fotolu olarak burda paylaşmıyorlar ki biz bilmeyelim heyecan olsun en son öğreniyoruz
Ben de makine tatlısı ısmarlıyorum yaklaşık iki aydırkız allah iyiliğini versin hemi araba almıştır kardeşi kuyruğunu doğrultmak istemiştir hahahaha bizim oralarda öyle derler bende bir haftadır tatlı ısmarlıyorum herkese araba tatlısı hahahahaha
Canım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir
Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım
Eksi olsun bizim olsun terik ederim canımmerhaba kızlar
salı bildirimim 63.30
-100 gr
Günaydın canım korkunun ecele faydaı yokGünaydın kızçeleer
Yataktan bildiriyor vee kalkmaya korkuyore bugün kalkmasam eyiydi
Afiyet olsun09.12 pazartesi menü
sabah: peynir kahvaltılık sos 1,5 dilim kepekli uno ekmeklerinden
1 sütlü kahve
14:00 4 tane ızgara kaşarlı köfte altına attıkları ince bir lavaş vardı onunla yedim
türk kahvesi sade
19:00 yarım züber proteinli bar
21:00 2-3 tane ekmek kıtırı biraz peynirler
Su ve spora bakamadım
LenaG arke
Günaydın canım sabit kalmak da iyidir
canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma
Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence
Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersinKızlar günahdın ödemli uyandım maalesef dün akşamki hatamdan dolayı; emziriyorum bu aralar bebeğin dişi çıkıyor daha çok memede durmak istiyor geceleri de şekerim çok düşüyor kızlar ya geceler için bana bir fikir verin
Tartı: 80.0
LenaG
Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sankiLenaG noram
9 Kasım menüm(dün çok yorulmuştum erkenden uyumuşum)
9:00
2 sütlü kahve
11:30
3/4 çatal yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
2/3 çatal peynir
Bebek görmeye gittim
14:30
1 avuç karışık çerez
1 kurabiye
18:30 akşam yemeği bitti
1 but biraz tavuk göğsü haşlama
1 yk pirinç pilavı
Salata
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3518165
Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye giderKızçeler uzun süredir salı tartısından muzdarip olan ben yine modum düştü gece de 3 te yattım olur ya cumartesi de artı çıkarsam ilk kez izninizle hazırlığa geçmek istiyorum çünkü salıdan sonra cumartesi ye kadarda hep modum düşük oluyor
Cumartesi 75.6
Bugün 76.0
Fark +400
LenaG arke Boncuk2307
Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalımArabamı yenileyince hepinize benden araba tatlısı
Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil
Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor
Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile
Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah
Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım
Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii
Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun
Değişim süreci sancıları canım sorun yok tekrar başlanır, düzelir, eksiler gelir
Günaydın canım tebrik ederimGunaydin
Cumartesi 77.2
Sali 77
Fark -200
Canım çok iyi eksi gelmiş tebrik ederimLenaG
Kaptanım bugün tartıldım, 71.6 çıktım.
Cumartesi günü 72.2'ydim.
Bugün biraz telaşlı olduğum için dengesiz beslendim. Akşama telafi edebilirim umarım
Beş buçuk gibi Sahir yapıp 7 buçuk gibi tartıldımCanım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir
Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım
Eksi olsun bizim olsun terik ederim canım
Günaydın canım korkunun ecele faydaı yok
Afiyet olsunakşam yediğin kıtır nasıl birşey bilmiyorum ama yine de 21 de tercih etmesek güzel olurmuş
Günaydın canım sabit kalmak da iyidir
canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma
Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence
Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersin
emziren anneler herşeyi yiyip içemediklerinden hiç bilmiyorum canım
Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sanki
Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye gider
Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalım
Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil
Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor
Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile
Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah
Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım
Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii
Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun
Teşekkür ederim canım fezo ablamm
Sen cumartesiye kadar bu verdiğin kiloyu korursan net Kaptan olursun nurellammaşallah
Ben bu hafta da devam edeceğim ya cumartesi pazar cozuttum çünkü
Kaptanım takım kaptanları sadece lena kaptanıma atıyorlar fotolu olarak burda paylaşmıyorlar ki biz bilmeyelim heyecan olsun en son öğreniyoruz
Ben de makine tatlısı ısmarlıyorum yaklaşık iki aydır
Ne makinası kız bunu bilemedim bak ahhahahBen de makine tatlısı ısmarlıyorum yaklaşık iki aydır
kaptanım bak işte bunu çözemedim 46yı göremiyorum artık 47 48 / 47 48 bir ileri iki geri oynayıp duruyorum burada sanki hep senin dediğin çıkıyor aslında haftasonu yiyip yiyip sonrada yediklerimizii toparlamaya çalışıyoruz ama neydersin bu kiloda da ye bari haftasonu sevdiğin şeyleri yosunlu diyorum hahahcanım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma
Canım senin artık vücudun belli bir dengeye oturmuş demek bu hafta bitsin vereceğim diye zorlama kendinikaptanım bak işte bunu çözemedim 46yı göremiyorum artık 47 48 / 47 48 bir ileri iki geri oynayıp duruyorum burada sanki hep senin dediğin çıkıyor aslında haftasonu yiyip yiyip sonrada yediklerimizii toparlamaya çalışıyoruz ama neydersin bu kiloda da ye bari haftasonu sevdiğin şeyleri yosunlu diyorum hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?