Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar. Bildirimden bildirime geliyorum çok özür dilerim. Ama hayatımda öyle güzel, öyle heyecan verici şeyler oluyor ki… tam bir dönüşüm yaşıyorum, uzun soluklu olmasını ve tamamlamayı niyet ediyorum.
Bir takım aksilikler yaşadım hafta sonu (bozulan bir makine yüzünden evimi su basması gibi) ama yılmadım. Mutfak düzenim tamam. Bu gazla sürekli ertelediğim mutfak işlerini de düzene oturttum, bir hevesle giriyorum içeri, her an pırıl pırıl her yer. Oturma odam muhteşem oldu, kocaman koyu renkli halımı kaldırdım ortadan, kilimden bozma açık renk bir halı koydum, o bile içimi açtı. Koyu renk mobilyalarımı boyadım 2 küçük çekmeceden 2 poşet çöp çıkardım. Çocuğun odasında da, onun kararlarına saygı duyarak ve sorumluluğu ona vererek elimden gelen azaltmayı yaptım. Benim odamda… çekmece, dolap düzeni tamam ama kıyafetlere hala el atamadım
Tüm bunları yaparken kendi iç dünyamda da huzura erişiyorum; geçmişte ne olduğumu, şimdi kim olduğumu deşiyorum içten içe. Neler değişmiş, neden değişmiş anlamaya çalışıyorum. Kendimi sevdiğimi söylemenin, bunu bilmenin yetmediğini anlıyorum. Aynı ilişkilerde olduğu gibi, seviyorum ama emek eksik, fedakarlık, şefkat, önemsenme duygusu eksik. Ben sevdiğim insan için kendimden vazgeçerken, aslında öznem için, benliğim için bişeyler yapmaktan aciz olduğumu fark ediyorum. ‘Kendini aldatıyorsun’ diyorum içten içe, yalan söylemek bir çeşit aldatmak çünkü benim için. Bu süreç biraz sancılı, kendimce mahkemelerim var ama her geçen gün özüme dönüyorum sanki.

Yeşil mercimeği bol tüket, haşla, porsiyonla, dondurucuya at, salatalarına bile birer avuç koy, faydası olur inşaAllah
Benim kızım da sevmez et, yumurta
Teşekkür ederim canım fezo ablamm
Günaydın arkadaşlar

Cumartesi 58.25
Salı 55.35

Fark -2.9

Wc ve regl bitimi ile odemler gitti.

LenaG arke
Sen cumartesiye kadar bu verdiğin kiloyu korursan net Kaptan olursun nurellam maşallah
İnanırmisin hurma göresim yok
Ben bu hafta da devam edeceğim ya cumartesi pazar cozuttum çünkü
Günaydın kızlar

Kilom 62.5
Cumartesi 62.7
Fark -200
LenaG arke

Spordan çıktım şimdi eve gidiyorum
Kaptanım takım kaptanları sadece lena kaptanıma atıyorlar fotolu olarak burda paylaşmıyorlar ki biz bilmeyelim heyecan olsun en son öğreniyoruz
kız allah iyiliğini versin hemi araba almıştır kardeşi kuyruğunu doğrultmak istemiştir hahahaha bizim oralarda öyle derler bende bir haftadır tatlı ısmarlıyorum herkese araba tatlısı hahahahaha
Ben de makine tatlısı ısmarlıyorum yaklaşık iki aydır

Cumartesi 71,9
Bugün 72,6
Fark -700 gr

Anlamadım doğrusu
LenaG noram
Canım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir
CUmartesi ; 69.7
Salı ; 69.2
Fark; -500

noram Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım
merhaba kızlar
salı bildirimim 63.30
-100 gr
Eksi olsun bizim olsun terik ederim canım
Günaydın kızçeleer
Yataktan bildiriyor vee kalkmaya korkuyore bugün kalkmasam eyiydi
Günaydın canım korkunun ecele faydaı yok
Afiyet olsun akşam yediğin kıtır nasıl birşey bilmiyorum ama yine de 21 de tercih etmesek güzel olurmuş
Günaydın kızlar
Sabitim tartildim 107.2 cumartesi ye az da olsa eksi görürüm inşallah

LenaG noram
Günaydın canım sabit kalmak da iyidir
cumartesi: 47,65
salı: 48
+350
noram Boncuk2307 LenaG
canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma
Gunaydın
Ctesi 66.3
Bugun 66.9
Fark+600
LenaG arke
Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence
Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersin
emziren anneler herşeyi yiyip içemediklerinden hiç bilmiyorum canım
Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sanki
Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye gider
Arabamı yenileyince hepinize benden araba tatlısı
Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalım
Kilo bildirimi
Cumartesi 69
Bu gün 69.2
+200 Gr akşamki tatlıların acısı diyelim
LenaG arke
Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil
LenaG noram
Cumartesi 75.60
Bu gün 76.10
+500
niye böyle olduya dün gayet iyiydim
Dün baya bir yürüdüm. Akşam yatana kadar hep ayaktaydım artık ödem mi oldu ne oldu bende anlamadım
Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor
Cumartesi 67.50
Bugün 68.10
+600

@Elhan arke
Sahuru yaptım sabah tartildim. Doğru ölçüm değil bence ama bildirim yapmak zorunda idim
Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile
Ben henüz eksi getirmedim ikigunun ağırlığı gitmedi
Cumartesi 63, 9
Bugün 64,5
LenaG
arke
Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah
En son tartı 73.8
Bugün 74.8
Fark+1 kilo
LenaG Boncuk2307
Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım
Ve arke kaptanım. Dolu dizgin geliyorum yeme düzenim de otomatik olarak minimalist oluyor.

C.tesi: 87
Salı: 86,5
LenaG
Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii
Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun

Değişim süreci sancıları canım sorun yok tekrar başlanır, düzelir, eksiler gelir
Gunaydin
Cumartesi 77.2
Sali 77
Fark -200
Günaydın canım tebrik ederim
LenaG
Kaptanım bugün tartıldım, 71.6 çıktım.
Cumartesi günü 72.2'ydim.
Bugün biraz telaşlı olduğum için dengesiz beslendim. Akşama telafi edebilirim umarım
Canım çok iyi eksi gelmiş tebrik ederim

Beş buçuk gibi Sahir yapıp 7 buçuk gibi tartıldım

Canım sen geçen hafta hurma ile sonuç almıştın. Demekki benim vücuduma uygun değilmiş

canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma
kaptanım bak işte bunu çözemedim 46yı göremiyorum artık 47 48 / 47 48 bir ileri iki geri oynayıp duruyorum burada sanki hep senin dediğin çıkıyor aslında haftasonu yiyip yiyip sonrada yediklerimizii toparlamaya çalışıyoruz ama neydersin bu kiloda da ye bari haftasonu sevdiğin şeyleri yosunlu diyorum hahah

Canım senin artık vücudun belli bir dengeye oturmuş demek bu hafta bitsin vereceğim diye zorlama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…