• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Bol karbonhidratli cumartesi menüsü . Hafta ici hep net 20 g.nin altindaydim.cumqrtesikeri canimin cektigi karbonhidratlari yiyip hafta icleri keto yapmayi deneyecegim

🍭🍭🍭🍭Cumartesi🍭🍭🍭🍭

🍭9:00

2 hindi füme, 2 dilim kaşar
1 simit
60 g nudel
Domates, biber, 2 zeytin

🍭10. yarim ayva

🍭15.0
Sarmalar

🍭18.
1 sarma
Limonlu sirkeli salata
Tatli

🍭🍭🍭Spor. 17.500 adım
Ohhh ohh sarmalarida götürmüş
30 Kasım

12:00
1 dilim kek
1 lokma pastırma
3 hurma, ceviz
Tatlı midemi bulandırdı,
1 avuç tuzlu fıstık

17:30
Döner dürüm
4 patates kızartması

1,5 tl su
2 kupa kahve

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Olması gerektiği gibi olmadı, ayakta durup kendime bişey hazırlayamadım
Ohhhoohh döner dürüm götürmüşüz
Valla çok kizacaklar bize
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Kahvaltı
11.00 tost

Saat 16.00
Yeşil çay

19.30
Tavuk döner dürüm
Meyve suyu

1 lt su
Hareket yok

Ohhh ohh herkeste beni

Kahvaltı
11.00 tost

Saat 16.00
Yeşil çay

19.30
Tavuk döner dürüm
Meyve suyu

1 lt su
Hareket yok

tomrs tomrs Ankee Ankee Makaron23 Makaron23 Tutku44 Tutku44 FitVenus FitVenus G Goklerce bnnu bnnu A Asya89 P Pembepilates Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee gezegenfeza gezegenfeza Lotus1234 Lotus1234 B beyazleylak Hallederiz Hallederiz P Purple58 s i d e l y a s i d e l y a
Valla üye adımı değiştirip ortadan kaybolayım var. Kendim dahil 1 tane düzgün menü yok . Kızlar ağır tahrik var lütfen toparlayalım

Hurma ile yoğurt detoksu var, 7 gün boyunca günde 21 tane hurma yeniyor yanında sadece yoğurtla da yapılabilir mi emin olamadım 🥴 istediğin kadar da yapılabiliyormuş birkaç günde bırakılabilirmiş. Bir de lahana çorbası detoksu bilen vardır bunu 🤭
Hurma detoksu beni iyi bildiğim de. Üç gunden fazla yapamıyorum onu . Bıkkınlık geliyor. Ama lahana çorbası detoksunu hiç yapmadım. Ama yapamam da herhalde. Lahanayı sevmiyom çok fazla.

Kızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attım 🙈Kısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Screenshot_20241130-213102_Gallery.jpg

Hurma detoksu beni iyi bildiğim de. Üç gunden fazla yapamıyorum onu . Bıkkınlık geliyor. Ama lahana çorbası detoksunu hiç yapmadım. Ama yapamam da herhalde. Lahanayı sevmiyom çok fazla.
Lahana ben de sevmiyorum, bir tek kapuska yiyebilirim onu da her gün yiyemem. hurmayı deneyeceğim bakalım yapabilirsem 🥴

Kızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attım 🙈Kısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Hayırlı olsun kuzum güle güle binin insallah 🧿🧿

Ohhh ohh sarmalarida götürmüş

Kahvaltı
11.00 tost

Saat 16.00
Yeşil çay

19.30
Tavuk döner dürüm
Meyve suyu

1 lt su
Hareket yok
Lotuscum bugun cumartesi be , yedik. Yemiyek de ölek mi:KK14: Ben kendimi hafta ici diyet , cuma daha dikkatli , cunartesi ödul gunu:KK76: diye motive edebildim.

Bugun psikolojik saglamlik ile ilgili bir kitap dinliyordum orada duygusal yemeye de girdi.

Pdikolojik saglamligin tanimini yapiyirdu
Şu ,su şu......." bazen duygusal acliktan yedigini fark etmen , o an YEMEYE IZIN VERMEN ama UZAMASINA izin vermeme KARARI ALMANDİR "

Cok sevdim bu psk saglamlik bakis açısini.
Videoyu da tamamıni dinledikten sonra paylaşabilirim 🥰

Hurma ile yoğurt detoksu var, 7 gün boyunca günde 21 tane hurma yeniyor yanında sadece yoğurtla da yapılabilir mi emin olamadım 🥴 istediğin kadar da yapılabiliyormuş birkaç günde bırakılabilirmiş. Bir de lahana çorbası detoksu bilen vardır bunu 🤭
2 günde fazla detoks yapamamki🙁kabak ve yumurta detoksu hep iyi gelmistir bana

Back