Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her türlü eksiye varız kilonu korumuşsun canım
Motivasyonunu hiç düşürme tatlım İnşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel sonuçlar gelecek
Seni çok çok öpüyorum
Vücut kendini bakıma almış doğru kaptanım. Ben de seni çok öpüyorum. Diğer arkadaşlarimi da öpüyorum. Bu süreçte yalnız olmamak çok önemli.

Hafta sonu tür programları çok iyi oluyor tavsiye ederim
Tur gibi değil de sessiz bir ortamda kafa dinleme benim ki aslında canım. Çocukları anneme satıp eşimle çıkmam lazım.
Aynn öyle Allah hepsini korusun biz yine elimizden geleni yapalim da
Aynen canım.
Çok çok çabalamak lazım. menopoza 38 bedenle girdin girdin. Menulerle işi goturemiyorsun çok efor sarf etmek zorundasin kuzum.
Ay bu işin birde menopozu var. Orası da ayrı dert
Sağlık olsun canım. Sıkma canını
Son üç gün menü yazmadım yoksa 1000 gr artidaydim kuzum. Kötü örnek olmak istemedim. Bildiğin yemedim. Bir şeyler oldu ama ne oldu anlamadık.
Ya aynıyız. İki gün yazmadım. Çünkü düzgün birşey yemedim. Yemek de istemedim açıkçası. Ama var bu işte bir iş. Bakalım.

bu arada dünkü menüm de şöyleydi:
11.00 ızgara tavuklu sezar salata ve ayran
13:00 2 baklava
20.00 et döner servis ve ayran 3 dilim ince lavaş ile
3 lt su
9400 adım
sibel_84 LenaG Boncuk2307
Akşam yemeğinin saati hariç bence sıkıntı yok canım. Ama geç vakit yenince kilo olarak sana kalıyor yediğin şeyler .
Afiyet olsun canım

Bunu da deneyip öğrenmiş oldun Belki biraz dinlenmek iyi gelir canım ama sakın çok uzaklaşma.

Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.

Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayın

Çocuklar gibi eğlenmeye ihtiyacımız var hayali bile güzel arkecim.
Ucacaksin ucacaksin havalara ucacaksin

İkiz gardaşim benim ne çok seviyorum seni

O imkan varsa daha iyi benimkiler ya ben ya baba olmadan durmuyor

Beni de götürsene gittiğin yere o stresi azaltacagin bir yer vaar mi bildiğin?
Eşini çocuklarını al bize gel bir yere gitmeye gerek yok Sibelim. Hava yumuşak burada. Yanında çocuklarla ilgilenecek biri olursa daha hoş olirdi. Gecelere akardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…