Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neyse en azindan 60 lardayim diyorum. Direnç kilosu beni bayağı zorluyor. Ya da benim sabrım kalmadı artık.
Dün velileri diyor ki hocam çok zayıfların yeter artık fazlan yok. Sizin gözlerinizi severim ama benim fazlam var dedim. Beni nasıl görüyorlar ise artık
Ben de bu hafta için sana teşekkür ederim canım kaptanligin için. Güzel bir hafta idi.

Duraksadik herhalde . Bir de bu hafta çok spor şey edemedim. Beni en fazla etkileyen kiloda yürüyüş oluyor. Yürüyüş olmayınca kilomda yavaş gidiyor.
İki bardak su içtim canım sabaha göre artı çıkarım.

Eksi olsun bizim olsun kaptanim tebrikler
Günaydın hanımlar

23.11.2024 63.8
30.11.2024 64.2

Fark +400
Regl olduğum için böyle. Eki Görüntüle 3512135
LenaG Boncuk2307
Regl artisidir sen zaten biliyorsun canım gider o hafta içi
Harikasinnn
Günaydın kızlar bu hafta ki izin ama +500gr geri dönmüş tekrardan yarışlara girmek istiyorum kaptanim LenaG
Geçen hafta 77.o
Bugün +77.5
Eki Görüntüle 3512143
Hemen gider o 500 gr hiç bise değil canim
LenaG Boncuk2307

77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw
Harika bende aynı durumdayım niye böyle oldu ki hafta içi daha düşük gelip bugün böyle

günaydın ben tartı atmak istemiyorum çok kötü ya sonucum, geçen hafta çok güzel sıkmıştım kendimi bu hafta malum sebeplerden kısıtlama yapmayıp 1600-1700 kalori bandında yeyince geçen haftanın bütün eksileri geri gelmiş. bi de kabızlık eklenince. bahane değil tabii çok üzüldüm.
gelecek haftadan itibaren hazırlıkta olayım, ilk hedefim kilo almamak
herkesten özür dilerim
sibel_84 LenaG

Eklentiler

• IMG_2888.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…