Gayet güzel bir eksi tebrik ederim. Bence biraz erken tartilmis olabilirsin, sabah Şişliğin inmemiştir.LenaG Boncuk2307
77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw
Geçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Eki Görüntüle 3512142
Neyse en azindan 60 lardayim diyorum. Direnç kilosu beni bayağı zorluyor. Ya da benim sabrım kalmadı artık.Güle güle kullan canım
Canımsın
Tebrikler kaptanımarka arkaya çok güzel kilolar verdin. Bu hafta regl oldun onun etkisiyle yavaşladığını düşünüyorum. Zamanında aynı durumu bende yaşadım. 70-69 arası belli bi süre takıldım ama o direnç öyle bir kırılıyor ki göreceksin canım benim. İçini ferah tut olur mu? Bu hafta için çok teşekkür ederim. Çok öpüyorum seni
Aman allahımmmm çiçeğim
nazar değmesin rabbim bu azmini daim etsin şekerim
Tebrik ediyorum canım
Süper bir eksi
Afiyet olsun tatlım çok sağlıklı bir menüsana güzel eksiler getirsin
Duraksadik herhalde . Bir de bu hafta çok spor şey edemedim. Beni en fazla etkileyen kiloda yürüyüş oluyor. Yürüyüş olmayınca kilomda yavaş gidiyor.Sen de elhan gibi iki haftadır çok iyi kilo veriyorsun canım o yüzden bu hafta böyle olması çok normal.
Regl artısi yanında sabah erken tartilmanin da etkisi canım neyse ki fazla bir şey yok.
Helal olsun, sadece maşallah diyebiliyorum.
Sende çocuklar üç tane olunca uyumak ne mümkün. Ama nolur iş yapma, otur azıcık yerinde dınlen.
Tekrar tartilman mümkün değil mi.
Bence izinler yaramıyor canım, artın çok değil hızlıca gidecektir.
Tebrikler canımAslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Mecbur gidecek başka çaresi yok hocam. Gerçekten yaş ilerledikce kilo başa bela oluyormuşGiden her gram yağ başimizin tacıdır
Tebrikler canım. Şu ekmek işini azıcık daha azaltsan bence daha çok gidecek.Aslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Yaa ekmek yemiyorum aslinda kendime ekmek yaptım ünsüz mercimekten onu yiyorum onu da mı keseyim acepTebrikler canım. Şu ekmek işini azıcık daha azaltsan bence daha çok gidecek.
Miktarını azalt canım. Tamamen çıkarma . İki dilim yerine bir dilim tüket.Yaa ekmek yemiyorum aslinda kendime ekmek yaptım ünsüz mercimekten onu yiyorum onu da mı keseyim acep
Eksi olsun bizim olsun kaptanim tebriklerKilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
Regl artisidir sen zaten biliyorsun canım gider o hafta içiGünaydın hanımlar
23.11.2024 63.8
30.11.2024 64.2
Fark +400
Regl olduğum için böyle. Eki Görüntüle 3512135
LenaG Boncuk2307
HarikasinnnGeçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346
Eki Görüntüle 3512142
Hemen gider o 500 gr hiç bise değil canimGünaydın kızlarbu hafta ki izin ama +500gr geri dönmüş tekrardan yarışlara girmek istiyorum kaptanim LenaG
Geçen hafta 77.o
Bugün +77.5
Eki Görüntüle 3512143
HarikaLenaG Boncuk2307
77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw
Bu hafta bizde birşey var. Bak buraya da yazıyorum.
TamamdırMiktarını azalt canım. Tamamen çıkarma . İki dilim yerine bir dilim tüket.
Hafta sonu tür programları çok iyi oluyor tavsiye ederimŞu iki üç ay beni çok yordu. İki günlükte olsa başımı alıp gitmem lazım. Kafa dagitmam lazım.
Aynn öyle Allah hepsini korusun biz yine elimizden geleni yapalim daOrası da ayrı dert canım. Hayvanlar evi olmayanlar ...
Çok çok çabalamak lazım.Mecbur gidecek başka çaresi yok hocam. Gerçekten yaş ilerledikce kilo başa bela oluyormuş
Her türlü eksiye varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?