• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu yaz Antalya tarafı diyor eşim bakalım hocam belki buluşuruz bir yerlerde 🥰🥰
Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz :confused:

Kızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef 😪. 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil 😊
Geçen cumartesi 91.55
Bugün 90.15 (fark-1.40kg )
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307 💞💞💞 Screenshot_20241130-093522_OKOK international.jpg

Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz :confused:
Daha net konuşmadık hocam. Bakalım inşallah ayarlarız.
Değişik bir serüven olur . Çalışmaya değil de tatile geçin hocam bosverin

Tebrikler canım 😍 gruplara girince alınan fazlalıkları hallederiz merak etme sen canım 😅😘😘😘😘
Teşekkür ederim canım inşallah inşallah bir an önce veririz😊
Gayet güzel bir eksi tebrik ederim. Bence biraz erken tartilmis olabilirsin, sabah Şişliğin inmemiştir.
Olabilir inşallah öyledir canım haftaya belli olur artık şişlik mi değil mi :)
Eksi olsun bizim olsun kaptanim tebrikler 👏

Regl artisidir sen zaten biliyorsun canım gider o hafta içi

Harikasinnn👏👏👏

Hemen gider o 500 gr hiç bise değil canim

Harika 👏👏 bende aynı durumdayım niye böyle oldu ki hafta içi daha düşük gelip bugün böyle

bende anlamadım valla umarim şişliktir dun yedigim pirinç pilavı değildir 🫣

Oynayacak akranları varsa sen kısa.bir zamana ayarla canm tatili 😘
Var canım iki kuzeni hemen hemen aynı yastalar. Bu hhaftasonu geçti de bir daha ki haftasonuna kaçmam lazım yoksa ciddi ciddi vücudum error verecek.ara tatilde de hep hastane ile uğraştım yoruldum valla
Kızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef 😪. 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil 😊
Geçen cumartesi 91.55
Bugün 90.15 (fark-1.40kg )
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307 💞💞💞Eki Görüntüle 3512156
Sen öyle zannet . İlk bildirimj ben yaptım😁😁
Tebrikler canım. Birşey kalmamış 80 lere. Haftaya daha güzel bir eksi gelecek emin ol.

Var canım iki kuzeni hemen hemen aynı yastalar. Bu hhaftasonu geçti de bir daha ki haftasonuna kaçmam lazım yoksa ciddi ciddi vücudum error verecek.ara tatilde de hep hastane ile uğraştım yoruldum valla

Sen öyle zannet . İlk bildirimj ben yaptım😁😁
Tebrikler canım. Birşey kalmamış 80 lere. Haftaya daha güzel bir eksi gelecek emin ol.

Teşekkür ederim canımmmm . Destegin ve emeğin içinde Teşekkür ederim 🌺

Aslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir 😂
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Kuzum tebrik ederim sende vermişsin. Ekmeği biraz kessen daha çok gider çünkü haraketlisin. Benim günlük adım 4bini geçmiyor senin maşallahın var tahıl grubunuda azaltan daha hızlı gider

:KK75::KK75::KK75::KK75:
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
15 yıldır rüyamda bile göremediğim bir rakam kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim 🙏
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1 kg. :dua:

Eklentiler

• 1000030105.jpg
    1000030105.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 11

Ay ne güzel benim hayalimde Japonya ya gitmek. Japon arkadaşım var geçen yıl o bize geldi sıra bende kız biraz daha toparlansjn bende gitmek istiyorum.

:KK75::KK75::KK75::KK75:
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
15 yıldır rüyamda bile görsem inanmazdım kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim 🙏
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1 :dua:
Çok sevindim tatlım 😍rabbim azmini daim etsin inşallah 🙏Hak ettiğin bir eksi tebrik ederim canım 😘😘😘😘

Back