Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu yaz Antalya tarafı diyor eşim bakalım hocam belki buluşuruz bir yerlerde
Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz

Kızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef . 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil
Geçen cumartesi 91.55
Bugün 90.15 (fark-1.40kg )
LenaG sibel_84 Boncuk2307

Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz
Daha net konuşmadık hocam. Bakalım inşallah ayarlarız.
Değişik bir serüven olur . Çalışmaya değil de tatile geçin hocam bosverin

Tebrikler canım gruplara girince alınan fazlalıkları hallederiz merak etme sen canım
Teşekkür ederim canım inşallah inşallah bir an önce veririz
Gayet güzel bir eksi tebrik ederim. Bence biraz erken tartilmis olabilirsin, sabah Şişliğin inmemiştir.
Olabilir inşallah öyledir canım haftaya belli olur artık şişlik mi değil mi :)

bende anlamadım valla umarim şişliktir dun yedigim pirinç pilavı değildir

Oynayacak akranları varsa sen kısa.bir zamana ayarla canm tatili
Var canım iki kuzeni hemen hemen aynı yastalar. Bu hhaftasonu geçti de bir daha ki haftasonuna kaçmam lazım yoksa ciddi ciddi vücudum error verecek.ara tatilde de hep hastane ile uğraştım yoruldum valla
Sen öyle zannet . İlk bildirimj ben yaptım
Tebrikler canım. Birşey kalmamış 80 lere. Haftaya daha güzel bir eksi gelecek emin ol.

Teşekkür ederim canımmmm . Destegin ve emeğin içinde Teşekkür ederim

Aslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG Boncuk2307 sibel_84

Kuzum tebrik ederim sende vermişsin. Ekmeği biraz kessen daha çok gider çünkü haraketlisin. Benim günlük adım 4bini geçmiyor senin maşallahın var tahıl grubunuda azaltan daha hızlı gider

Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
15 yıldır rüyamda bile göremediğim bir rakam kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1 kg.

Eklentiler

• 1000030105.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 12

Ay ne güzel benim hayalimde Japonya ya gitmek. Japon arkadaşım var geçen yıl o bize geldi sıra bende kız biraz daha toparlansjn bende gitmek istiyorum.

Çok sevindim tatlım rabbim azmini daim etsin inşallah Hak ettiğin bir eksi tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…