Kilo bildirimi
Geçen 69.60
Bu hafta 68.65
Fark -950
%1.364
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Eki Görüntüle 3512150
Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğizBu yaz Antalya tarafı diyor eşim bakalım hocam belki buluşuruz bir yerlerde
Oynayacak akranları varsa sen kısa.bir zamana ayarla canm tatiliBenim ufaklık iki buçuk yaşında . Ameliyat olduğum zaman eşim zor zapt etmiş. Ama çocuklarla kuzenleriyle oynarsa sıkıntı olmaz bir gecelik idare ederler diye düşünüyo
Ayyy harikasın masallah sanaKızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef.
Geçen cumartesi 91.55
Bugün 90.15 (fark-1.40kg )
LenaG sibel_84 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3512156
Daha net konuşmadık hocam. Bakalım inşallah ayarlarız.Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz
Tebrikler canımKızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef. 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil
Geçen cumartesi 91.55
Ayyy harikasın masallah sana
Teşekkür ederim canım inşallah inşallah bir an önce veririzTebrikler canımgruplara girince alınan fazlalıkları hallederiz merak etme sen canım
Olabilir inşallah öyledir canım haftaya belli olur artık şişlik mi değil mi :)Gayet güzel bir eksi tebrik ederim. Bence biraz erken tartilmis olabilirsin, sabah Şişliğin inmemiştir.
Eksi olsun bizim olsun kaptanim tebrikler
Regl artisidir sen zaten biliyorsun canım gider o hafta içi
Harikasinnn
Hemen gider o 500 gr hiç bise değil canim
Harikabende aynı durumdayım niye böyle oldu ki hafta içi daha düşük gelip bugün böyle
Gidecek gidecek kiz daha ne istiyonnn bana bak gidim gidim gidiyor canım sıkılıyorTeşekkür ederim bitanem 90 a çakili kaldım resmen
Var canım iki kuzeni hemen hemen aynı yastalar. Bu hhaftasonu geçti de bir daha ki haftasonuna kaçmam lazım yoksa ciddi ciddi vücudum error verecek.ara tatilde de hep hastane ile uğraştım yoruldum vallaOynayacak akranları varsa sen kısa.bir zamana ayarla canm tatili
Sen öyle zannet . İlk bildirimj ben yaptımKızlar sanırım ilk tartı benden geliyor hedefim 89.90 ı görebilmekti ama olmadı malesef. 90 lar resmen yapıştı bana . Yinede bugün serbest gün yaptım 1.4 da çok fena değil
Geçen cumartesi 91.55
Gidecek gidecek kiz daha ne istiyonnn bana bak gidim gidim gidiyor canım sıkılıyor
Var canım iki kuzeni hemen hemen aynı yastalar. Bu hhaftasonu geçti de bir daha ki haftasonuna kaçmam lazım yoksa ciddi ciddi vücudum error verecek.ara tatilde de hep hastane ile uğraştım yoruldum valla
Sen öyle zannet . İlk bildirimj ben yaptım
Tebrikler canım. Birşey kalmamış 80 lere. Haftaya daha güzel bir eksi gelecek emin ol.
Aslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Yaz sonuna doğru olursa harika olurdu. Haziran Temmuz Macaristan' da olacağız gibi. Abim oranın köyünde bir minik çiftlik aldı.( Kendisi Viyana' da yaşıyor ) Çalışmaya gideceğiz
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
15 yıldır rüyamda bile görsem inanmazdım kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1
Çok sevindim tatlım
Geçen cumartesi 77.4
Bugün 75.9
Fark -1.5 kg.
15 yıldır rüyamda bile görsem inanmazdım kızçeler beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim
Bugün itibariyle bedenimden çıkan 34.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?