• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güle güle kullan canım 😍😘

Canımsın :KK60: :KK68:

Tebrikler kaptanım 🌸 arka arkaya çok güzel kilolar verdin. Bu hafta regl oldun onun etkisiyle yavaşladığını düşünüyorum. Zamanında aynı durumu bende yaşadım. 70-69 arası belli bi süre takıldım ama o direnç öyle bir kırılıyor ki göreceksin canım benim. İçini ferah tut olur mu? Bu hafta için çok teşekkür ederim. Çok öpüyorum seni :KK60::KK68:

Aman allahımmmm çiçeğim 🌸🌸🌸🌸🌸
🧿🧿🧿 nazar değmesin rabbim bu azmini daim etsin şekerim 🧿🧿🧿
Tebrik ediyorum canım 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😘😘😘😘
Süper bir eksi :KK60::KK68:

Afiyet olsun tatlım çok sağlıklı bir menü 💕 sana güzel eksiler getirsin 😘
Neyse en azindan 60 lardayim diyorum. Direnç kilosu beni bayağı zorluyor. Ya da benim sabrım kalmadı artık.
Dün velileri diyor ki hocam çok zayıfların yeter artık fazlan yok. Sizin gözlerinizi severim ama benim fazlam var dedim. Beni nasıl görüyorlar ise artık 🤣🤣
Ben de bu hafta için sana teşekkür ederim canım kaptanligin için. Güzel bir hafta idi.

Aslinda hafta içi salı da tartildim da daha fazla eksi bekliyordum neyse buda iyidir 😂
Gecen hafta 109
Bugun 108.2
Fark -800 gr
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Eklentiler

• 20241130_084700.jpg
    20241130_084700.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 14
Sen de elhan gibi iki haftadır çok iyi kilo veriyorsun canım o yüzden bu hafta böyle olması çok normal.

Regl artısi yanında sabah erken tartilmanin da etkisi canım neyse ki fazla bir şey yok.

Helal olsun, sadece maşallah diyebiliyorum.

Sende çocuklar üç tane olunca uyumak ne mümkün. Ama nolur iş yapma, otur azıcık yerinde dınlen.

Tekrar tartilman mümkün değil mi.

Bence izinler yaramıyor canım, artın çok değil hızlıca gidecektir.
Duraksadik herhalde . Bir de bu hafta çok spor şey edemedim. Beni en fazla etkileyen kiloda yürüyüş oluyor. Yürüyüş olmayınca kilomda yavaş gidiyor.
İki bardak su içtim canım sabaha göre artı çıkarım.

Kilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307
Eksi olsun bizim olsun kaptanim tebrikler 👏
Günaydın hanımlar

23.11.2024 63.8
30.11.2024 64.2

Fark +400
Regl olduğum için böyle. Eki Görüntüle 3512135
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Regl artisidir sen zaten biliyorsun canım gider o hafta içi
Harikasinnn👏👏👏
Günaydın kızlar 😍 bu hafta ki izin ama +500gr geri dönmüş:KK43: tekrardan yarışlara girmek istiyorum kaptanim LenaG LenaG
Geçen hafta 77.o
Bugün +77.5
Eki Görüntüle 3512143
Hemen gider o 500 gr hiç bise değil canim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw 😵‍💫
Harika 👏👏 bende aynı durumdayım niye böyle oldu ki hafta içi daha düşük gelip bugün böyle

günaydın 🙏 ben tartı atmak istemiyorum çok kötü ya sonucum, geçen hafta çok güzel sıkmıştım kendimi bu hafta malum sebeplerden kısıtlama yapmayıp 1600-1700 kalori bandında yeyince geçen haftanın bütün eksileri geri gelmiş. bi de kabızlık eklenince. bahane değil tabii çok üzüldüm.
gelecek haftadan itibaren hazırlıkta olayım, ilk hedefim kilo almamak 🥹
herkesten özür dilerim 😞
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG

Eklentiler

• IMG_2888.jpeg
    IMG_2888.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 14
Back