• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her türlü eksiye varız ☺️ kilonu korumuşsun canım
Motivasyonunu hiç düşürme tatlım 🙏İnşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel sonuçlar gelecek
Seni çok çok öpüyorum 😘💕
Vücut kendini bakıma almış doğru kaptanım. :KK5: Ben de seni çok öpüyorum. :KK74:Diğer arkadaşlarimi da öpüyorum. Bu süreçte yalnız olmamak çok önemli.

Hafta sonu tür programları çok iyi oluyor tavsiye ederim 🌼
Tur gibi değil de sessiz bir ortamda kafa dinleme benim ki aslında canım. Çocukları anneme satıp eşimle çıkmam lazım.
Aynn öyle Allah hepsini korusun biz yine elimizden geleni yapalim da
Aynen canım.
Çok çok çabalamak lazım. :KK43: menopoza 38 bedenle girdin girdin. Menulerle işi goturemiyorsun çok efor sarf etmek zorundasin kuzum.
Ay bu işin birde menopozu var. Orası da ayrı dert
günaydın 🙏 ben tartı atmak istemiyorum çok kötü ya sonucum, geçen hafta çok güzel sıkmıştım kendimi bu hafta malum sebeplerden kısıtlama yapmayıp 1600-1700 kalori bandında yeyince geçen haftanın bütün eksileri geri gelmiş. bi de kabızlık eklenince. bahane değil tabii çok üzüldüm.
gelecek haftadan itibaren hazırlıkta olayım, ilk hedefim kilo almamak 🥹
herkesten özür dilerim 😞
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Sağlık olsun canım. Sıkma canını
Son üç gün menü yazmadım yoksa 1000 gr artidaydim kuzum. Kötü örnek olmak istemedim. Bildiğin yemedim. Bir şeyler oldu ama ne oldu anlamadık. :olamaz:
Ya aynıyız. İki gün yazmadım. Çünkü düzgün birşey yemedim. Yemek de istemedim açıkçası. Ama var bu işte bir iş. Bakalım.

bu arada dünkü menüm de şöyleydi:
11.00 ızgara tavuklu sezar salata ve ayran
13:00 2 baklava
20.00 et döner servis ve ayran 3 dilim ince lavaş ile
3 lt su
9400 adım
sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Akşam yemeğinin saati hariç bence sıkıntı yok canım. Ama geç vakit yenince kilo olarak sana kalıyor yediğin şeyler .
Afiyet olsun canım

Bunu da deneyip öğrenmiş oldun 😘 Belki biraz dinlenmek iyi gelir canım ama sakın çok uzaklaşma.

Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.

Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayın 🤣🤣
:KK55:
Çocuklar gibi eğlenmeye ihtiyacımız var hayali bile güzel arkecim. :KK51:
Ucacaksin ucacaksin havalara ucacaksin :KK75::KK75:

Tur gibi değil de sessiz bir ortamda kafa dinleme benim ki aslında canım. Çocukları anneme satıp eşimle çıkmam lazım.

Aynen canım.

Ya aynıyız. İki gün yazmadım. Çünkü düzgün birşey yemedim. Yemek de istemedim açıkçası. Ama var bu işte bir iş. Bakalım.

Akşam yemeğinin saati hariç bence sıkıntı yok canım. Ama geç vakit yenince kilo olarak sana kalıyor yediğin şeyler .
Afiyet olsun canım
İkiz gardaşim benim :KK74:ne çok seviyorum seni :KK68::KK68:

Aynen canım.

Afiyet olsun canım
O imkan varsa daha iyi benimkiler ya ben ya baba olmadan durmuyor ☹️

Beni de götürsene gittiğin yere o stresi azaltacagin bir yer vaar mi bildiğin? 😁😁
Eşini çocuklarını al bize gel bir yere gitmeye gerek yok Sibelim. Hava yumuşak burada. :KK30:Yanında çocuklarla ilgilenecek biri olursa daha hoş olirdi. :KK36:Gecelere akardik :KK73:

Screenshot_2024-11-30-09-36-25-736_com.yahoo.mobile.client.android.weather.jpg
sibel_84 sibel_84 :KK25::KK25::KK25:

Back