Son üç gün menü yazmadım yoksa 1000 gr artidaydim kuzum. Kötü örnek olmak istemedim. Bildiğin yemedim. Bir şeyler oldu ama ne oldu anlamadık.Bu hafta bizde birşey var. Bak buraya da yazıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son üç gün menü yazmadım yoksa 1000 gr artidaydim kuzum. Kötü örnek olmak istemedim. Bildiğin yemedim. Bir şeyler oldu ama ne oldu anlamadık.Bu hafta bizde birşey var. Bak buraya da yazıyorum.
tebrikler kuzucum hakedilen güzel bir eksi çok öpüyorum seniKilo bildirimi
Geçen 69.60
Bu hafta 68.65
Fark -950
%1.364
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Eki Görüntüle 3512150
Vücut kendini bakıma almış doğru kaptanım. Ben de seni çok öpüyorum. Diğer arkadaşlarimi da öpüyorum. Bu süreçte yalnız olmamak çok önemli.Her türlü eksiye varız kilonu korumuşsun canım
Motivasyonunu hiç düşürme tatlım İnşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel sonuçlar gelecek
Seni çok çok öpüyorum
Tur gibi değil de sessiz bir ortamda kafa dinleme benim ki aslında canım. Çocukları anneme satıp eşimle çıkmam lazım.Hafta sonu tür programları çok iyi oluyor tavsiye ederim
Aynen canım.Aynn öyle Allah hepsini korusun biz yine elimizden geleni yapalim da
Ay bu işin birde menopozu var. Orası da ayrı dertÇok çok çabalamak lazım. menopoza 38 bedenle girdin girdin. Menulerle işi goturemiyorsun çok efor sarf etmek zorundasin kuzum.
Sağlık olsun canım. Sıkma canınıgünaydın ben tartı atmak istemiyorum çok kötü ya sonucum, geçen hafta çok güzel sıkmıştım kendimi bu hafta malum sebeplerden kısıtlama yapmayıp 1600-1700 kalori bandında yeyince geçen haftanın bütün eksileri geri gelmiş. bi de kabızlık eklenince. bahane değil tabii çok üzüldüm.
gelecek haftadan itibaren hazırlıkta olayım, ilk hedefim kilo almamak
herkesten özür dilerim
sibel_84 LenaG
Ya aynıyız. İki gün yazmadım. Çünkü düzgün birşey yemedim. Yemek de istemedim açıkçası. Ama var bu işte bir iş. Bakalım.Son üç gün menü yazmadım yoksa 1000 gr artidaydim kuzum. Kötü örnek olmak istemedim. Bildiğin yemedim. Bir şeyler oldu ama ne oldu anlamadık.
Akşam yemeğinin saati hariç bence sıkıntı yok canım. Ama geç vakit yenince kilo olarak sana kalıyor yediğin şeyler .bu arada dünkü menüm de şöyleydi:
11.00 ızgara tavuklu sezar salata ve ayran
13:00 2 baklava
20.00 et döner servis ve ayran 3 dilim ince lavaş ile
3 lt su
9400 adım
sibel_84 LenaG Boncuk2307
Bunu da deneyip öğrenmiş oldun Belki biraz dinlenmek iyi gelir canım ama sakın çok uzaklaşma.
Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.
Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayın
Beni de götürsene gittiğin yere o stresi azaltacagin bir yer vaar mi bildiğin?LenaG canım kaptanım beni izinli yazar mısın? Kıtlık alarmını duzeltmem lazım. Menulerimi planlayıp biraz da stresi atlatıp devam etmek istiyorum.
İkiz gardaşim benim ne çok seviyorum seniTur gibi değil de sessiz bir ortamda kafa dinleme benim ki aslında canım. Çocukları anneme satıp eşimle çıkmam lazım.
Aynen canım.
Ay bu işin birde menopozu var. Orası da ayrı dert
Sağlık olsun canım. Sıkma canını
Ya aynıyız. İki gün yazmadım. Çünkü düzgün birşey yemedim. Yemek de istemedim açıkçası. Ama var bu işte bir iş. Bakalım.
Akşam yemeğinin saati hariç bence sıkıntı yok canım. Ama geç vakit yenince kilo olarak sana kalıyor yediğin şeyler .
Afiyet olsun canım
Ay ben de seniİkiz gardaşim benim ne çok seviyorum seni
O imkan varsa daha iyi benimkiler ya ben ya baba olmadan durmuyorTur gibi değil de sessiz bir ortamda kafa dinleme benim ki aslında canım. Çocukları anneme satıp eşimle çıkmam lazım.
Aynen canım.
Ay bu işin birde menopozu var. Orası da ayrı dert
Sağlık olsun canım. Sıkma canını
Ya aynıyız. İki gün yazmadım. Çünkü düzgün birşey yemedim. Yemek de istemedim açıkçası. Ama var bu işte bir iş. Bakalım.
Akşam yemeğinin saati hariç bence sıkıntı yok canım. Ama geç vakit yenince kilo olarak sana kalıyor yediğin şeyler .
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımtebrikler kuzucum hakedilen güzel bir eksi çok öpüyorum seni
Eşini çocuklarını al bize gel bir yere gitmeye gerek yok Sibelim. Hava yumuşak burada. Yanında çocuklarla ilgilenecek biri olursa daha hoş olirdi. Gecelere akardikBeni de götürsene gittiğin yere o stresi azaltacagin bir yer vaar mi bildiğin?
Benim ufaklık iki buçuk yaşında . Ameliyat olduğum zaman eşim zor zapt etmiş. Ama çocuklarla kuzenleriyle oynarsa sıkıntı olmaz bir gecelik idare ederler diye düşünüyorum.O imkan varsa daha iyi benimkiler ya ben ya baba olmadan durmuyor
Bu yaz Antalya tarafı diyor eşim bakalım hocam belki buluşuruz bir yerlerdeEşini çocuklarını al bize gel bir yere gitmeye gerek yok Sibelim. Hava yumuşak burada. Yanında çocuklarla ilgilenecek biri olursa daha hoş olirdi. Gecelere akardik
Nolmuş bende de var ama eksisinden
Teşekkürler kaptanicemMavişler
Bugün son günüm.Inşallan verimli bir hafta geçirmişizdir.Listeleriniz harikaydı.Yarın güzel sonuçlar bizimle olsun inşallah
Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan @Cicekbocekkaktus @Jasminium84 @60kiloyum @yosunlupapatya tomrs @60kiloyum @Ankee @Asya89 @malahit @Tutku44 @Beyaz leylak bluegreeneyes @Pembepilates
@FitVenus