Woww harikasın gözü olanın gözü çıksın cekemeyenler çatlasınBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Boncuk2307 @dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Sagol kaptanım yandım aslinda ama dışarıda wc aramayayim diye içmedimyet olsun çok güzel menü olmuşama onca adıma nasıl 1.5 litrede kalabildin için yanmadı mııı
Sağol canım ama.disarida olduğum için wc den dolayı şu icemedimAfiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim
Canım benim sakın takma kafana önceliğin evladın ile sen olsun kapını kapatın mı hepsi dışarıda kalıyor henüz yaşın küçük simdiden birak üzülmeyi bosver ileride bu sıkıntıların büyüğünü yaşarsın bende aman o darilmisin bu kusmesin diye diye kendime ve çocuklarıma yaptım hep ve yıllarca depresyon tedavisi gördüm Allah icine ferahlık versin inşallah ama dediğim gibi dışarıdakiler dışarıda kalıyor sen kendin için evladın için sadece ailene sahip çık bırak ne derlerse desinler sen agladikca mutlu olanlar olacak.sakin haaaCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Beni ağlatacak diye yazmış soramadiydim .
Tost nasil ekmek buyukluk nedir? Bunlar önemli sorular. 2 d diyet ekmekse gun harika
Afiyet olsuntost şöyle ekşi mayalı tam buğday ekmeğeyse çok güzel (beyaz ekmekse acıktır canım) akşamki bowl sade olmuş
Senin menülerin böyle ünlü insanların menüleri gibi oluyor
sağol bebeğimmAmin kaptaniçem canımsın
Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem deçocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladı
Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun
Teşwkkğrler fezam
Canım fezam
Asla dinlemedi beni
Tekrar hoş geldin canım
Ben dinledim bile
Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin
Afiyet olsun canım harika
Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun
Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim
Hahahha güldürdün beni kız
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper
En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsın
İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucum
Ellerime sağlık kaptanım
Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum
Afiyet eksi olsun Elhan ablacım
Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsun
Mıhyeçem afiyet eksi olsun canım
Teşekkğr ederşm canım
Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika
11 KASIM PAZARTESİ
09.00 1 tost - 1 sütlü kahve
13.00 1 yarım kadar sezar salata (biraz arkadaşa verdim)
16.00 1 züber protein bar
17.30 1 activia yulaflı bowl
Su 2 lt
Boncuk2307 LenaG Cicekbocekkaktus
Akşama biraz peynşr atıcam
Bunu görünce ben çok yemişim dedim
aahh kuzum atladım ama uyuşukluk oldu karnımda normalmi değilmi bilemedim bugün yapmayacam zaten totom yer görmüyorrAz ve öz olmuş afiyet olsun
Çok olmamış ablacım için rahat olsun, afiyet olsun
Tek öğün mükemmel
Tamam ablacım bekliyorum
Afiyet olsun gayet güzel olmuş, birbirimize güvendiğimiz için gerek görmüyoruz galiba ama lena kaptanım daha iyi cevap verecektir.
Senin menülerin böyle ünlü insanların menüleri gibi oluyor
Afiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Çok güzel menü böceğim afiyet olsun
Çok güzel menü, adım sayısı da harika
Az ve öz olmuş çok güzel, afiyet olsun kaptanım
Maşallah ip atlanmış, 5 aylıksın daha çok zorlama istersen ablacımafiyet olsun gayet güzel geldi bana
Evet biraz abartmış olabilirsin
Neredeyse tek öğün olmuş afiyet olsun ablacım
Evet kullanıyordum da geçmişti baya, bir iki haftadır bisikletin koltuğu çok acıttı yine ağrımaya başladı. Canımı sıkan konu beni ağlatacak.
Abooo biraz kaçmış bugünafiyet olsun boza ablam
Sağol ablacım teşekkür ederim
Afiyet olsun ablacım ne desem bilemedim
Detoks günü olmuş gayet güzel
tabi tabii o kesinTeşekkür ederim kaptanım, yarın içmemeyi deneyeyim ama onla ilgili değil sanırım üşütmektengasvin (adını tam yazdım mı bilmiyorum ) mide koruyucu şurup sanırım annem kullanıyordu iyi geldi şükür
Allah kabul etsin
Sporun mükemmel de yulaflı püskevit ne gı abadoğru düzgün bişeyler yiyeydiiinn kötü örnek olma bak
Allah razı olsun ablacım şurup işe yaradı inşallah bunla geçmiştir3
Ben de onu diyecektim, ellaaamm kaptanım bir avuç deyince gözümüzün dönmüş haliyle leblebiyi avucladıgımızı düşünmüşLenaG
Ah kuzucum kendi evladimin canı yanmış gibi hissettim. Aile olmayı beceremeyen bu insanlardan vefa beklenmez. Seni saygısız mi görüyorlar bırak görsünler. Umursamadigini göster. Eşinin tepkisizliginin kendine göre sebepleri var umarım kendine gelir. Sen kendine karşı zalim olma takarım diyorsun ya bunu yapma. Kurban psikolojisinden kurtar kendini. Kötü bir rüya gördün ve uyandın hiç kimsenin seni uzmesine izin verme susmamakla bunu yapmışsın bu çok güzel bence. Üzüldügünü gördükçe daha çok üzerine gelirler. İyilik güzellik kazanacak daha yolun başındasın bekle göreceksin güzel boncuğum.Kendini sevmen için dua edeceğim Rabbim sana güç kuvvet versin.Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Bugün eksi bekleyemiyorum kaptanım bende her gün tartilma huyu var durum stabil,menüleri o yüzden temiz yapmaya uğraşıyorum. Eski arkadaslar bilir kaplumbağa hızında ilerlerim yolum uzar , hedefe ulaşırım amaAmin kaptaniçem canımsın
Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem deçocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladı
Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun
Teşwkkğrler fezam
Canım fezam
Asla dinlemedi beni
Tekrar hoş geldin canım
Ben dinledim bile
Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin
Afiyet olsun canım harika
Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun
Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim
Hahahha güldürdün beni kız
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper
En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsın
İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucum
Ellerime sağlık kaptanım
Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum
Afiyet eksi olsun Elhan ablacım
Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsun
Mıhyeçem afiyet eksi olsun canım
Teşekkğr ederşm canım
Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika
Günaydın kaptanım.Günaydıınnnnn
Gece nasıl uylum geldiyse sonlara doğru harfler birbirine girmişbirinin menüsüne mhkerem yazmışım o aslında muhteşem olacaktı
Kendi menümü verememimişm
Yürüyüşe gidecek misin ablacımGünaydın kaptanım.Cümlenin içinde yanlış yazılmış kelimeler anlamını veriyor hiç sıkıntı etme.
Gideceğim kaptanım cumaya yatırım yapmam lazım.Yürüyüşe gidecek misin ablacım
Ne zaman pekiGideceğim kaptanım cumaya yatırım yapmam lazım.
15 dakikaya çıkarım . Sürpriz mi yapacaksın bana gel valla çok sevinirim.Ne zaman peki
Canım öncelikle genç yaşında yaşadıklarına üzüldüm,zor günler geçirmişsinCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?