- 18 Mart 2018
- 30.773
- 122.391
- 598
- 35
Çok teşekkür ederim, nasıl olduğunu anlamamış, burnu yaralanmış, onu bile geç farketmiş, şimdi iyi hamdolsunçok geçmiş olsun üzüldüm. canım önemli birşey olmuş mu? nasıl düşmüş?
En baskın renk hangisiyse o renk şal tak, diğerleri cırtlarEki Görüntüle 3500901
Kızlar kızlaaarrrr elbisemin rengi bu. üzetine ne renk şal ne dersiniz? Ben içindeki yeşil tonu begendim o olur mu sizce. Elbise biraz koyu old için şalla canlandırmak istiyorum fikirlerinşze talibim
İştahsız çocuk çok zor Allah yardımcımız olsun hepimizinBnm iki numarada çok iştahsız aç ama emmesi zorla zorla verince sakinlesiyor biraz
Hoş bulduk gelinlerin en kıymetlisiHoşgeldin canım kızçe
Kimleri görüyorum kimler gelmiş hosgeldin canım benim
Ben hatırlıyorum hahahaYaaa inş benimdirmerakla bekliyorum
Beraber dövelim beni
Ayy yazın bende annemlere ne kadar taşıdım ablamlar buradaydı orada kalmam gerekşyordu falanhatta uyuz abim saklamıştı hem de tartı günü buraya yazmıştım sanki hatıtlayanlar vardır
Afiyet şifa olsun canım
Yeşil güzel olur canımEki Görüntüle 3500901
Kızlar kızlaaarrrr elbisemin rengi bu. üzetine ne renk şal ne dersiniz? Ben içindeki yeşil tonu begendim o olur mu sizce. Elbise biraz koyu old için şalla canlandırmak istiyorum fikirlerinşze talibim
Ohh sabaha güzel eksiler göreceksin inşallahSabah olsaydı nasıl sinirliydim . O sinirle nasıl doverdim ki seni.
Ama şimdi sakinim kıyamam vurmaya
Çantanın içinde bekliyor sabah tartilirim.
Haklısın kaptanım filtre kahveden yaptılar işyerinde sabah bir yudum almamla lavoboya gitmem bir oldu süt ile deneyeyim birde çünkü canım kahve çekiyor ve bağımlılık da yapıyor başlarsam devamı gelir cokk haklısın ama işte bazen özledim deyip içiyorum bu aralar.. çekirdek de yememeliydim evet daha akşam yemem kaptanım ona düşkünlüğüm yok Allah'tanAfiyet olsun canım öğlenden itibaren aslında az beslenmişsin o yüzden acıktığını düşünüyorum bir de kepek ekmeği yerine mümkün olursa ekşi mayalı tam buğday ekmeği yersen daha tok tutabilir sabahları
Çook güzel menü vallahi çok merak ediyorum tartıyı afiyet olsun
Çok severim ellerine sağlık
Afiyet olsun dible pirinçsiz ise 1 dilim ekmek de eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel menü olmuş canım
Afiyet olsun canım senin kilon itibariyle ara ara diyet dışı dediğimiz yiyecekleri, menülerine eklemende bir sakınca yok böyle böyle kendine koruma rutini oluşturabilirsin bence üzgün hissetme lütfen
Afiyet olsun canım mümkünse filtre kahveyi(biraz sütle) hayatına sokarsan hem lezzet açısından tatmin edici olur hem doyurucu oluyor bir de 20 de her ne kadar koruma olsa da 1 avuç hem fıstık hem çekirdek fazla yağ gibi geldi
Bugün günlerden rotein diyorsun afiyet olsun
Afiyet olsun canım taze fasulyeyi 6-7 yk yiyebilirsin neden bu kadar az yedin ve pilav da 3 yk olabilir veya 1 dilim tahıllı ekmek olabilir leblebi çok olmuş.
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş
Bu hafta midemden rahatsızlandım 2 gün istifra ettim düzenim bozuldu şu an iyiyim sadece bir es vermek gerekiyor ya bazen kaptaniçem bir süre tartılmayacağım ve belli bir liste üzerinden gitmeyeceğim o anlamda dinlenmem lazım yoksa bişicim yok
Afiyet olsun canım protein yok kas kaybı olmasın diye eklemek lazım
Afiyet olsun çok güzel
Gezom geçmiş olsun canım Allah korumuşTeşekkür ederim canım, babam düşmüş
Yeşil çay ve simit görünce instadaki komik yazılar aklıma geliyorKızlar bugünkü menüyü yazıp kaciyjm vicdan azabından kıvranıyorum.
09.30 kolajenli kahve
11.00 yesilcay 1 simit
13.00 yoğurt 3 grisini 1 muz
15.00 çay yanına 2 kurabiye
19.00 1 tavuk dürüm salata diyet kola
Mutfak havada yemek falan hakgetire
Su 1 litre ancak
Biran önce mutfağı yerleştirmem lazım 3 gündür bağırsaklarım çalışmıyor .
LenaG Mthn83
Harika bir giriş tebrik ediyorumTartı bildirimi
Önceki kilo:79.4
Güncel kilo :76.2
Fark: 3.2
Ödemden şişmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?