• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sem2024 Sem2024 , LenaG LenaG arkadasim akil vermisti bugday pazari vardi oradaki dukkanlardan koca koca cuvallar almıştım, onlari taşınırken kullanmistik. Ben ve tanidiklarim toplam 4 defa tasimada kullandik en son verdigim kiside kaldi.ya eskidi ya da uzaktan gondermek istemedi . aklinizda bulunsun çuval tasinirken cok ise yariyor ve yikayip saklayabiliyorsunuz. Yem bugday satan yerlerden ve Trendyoldan bulabilirsin.

4 Ksaim menu
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 grissini
10.30 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
12.30 7 zeytin yarım dilim ekmek 1 tk kuşburnu marmeladi
15.00 1 fincan kahve 1 salatalık 10 fındık
16.00 1 mandalina
18.00 2 kase karalahana çorbası, 4-5 parça kanat incik ızgara 1 bardak ayran
3 litre su 40 dk tempolu yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk sayfadaki formu doldurmanı rica ediyorum seni tanıyalım ardından yarın sabah fotolu bir tartı bildirimi yaparsan hazırlığa geçer ve menü,su,spor bildirimleriyşe başlayabilirsin ❤️

Canım hürmet edip getiriyorlar ama söylesen getirmeseler olma mı ❤️

İnşallah 🙏

Hiç keyfim yok kaptanım çok üzgünüm ama artıdayım baya kaçamak yok ama uykusuzluk ve dünkü spordan sanırım o yüzden bugün spor yapmayacağım. Bol bol su içiyorum aslında ama ödemli gibi de hissetmiyorum ve bugün hep aç hissediyorum 😕

Afiyet olsun güzel dengelenmiş ❤️

Hoşgeldin canım ilk sayfamızdaki formu doldurmanı rica ediyorum sonra da bir tartı fotosu atmanı lütfen🙏 Düzenli menü ve spor bildirimi yapıyoruz ilk hafta hazırlıkta olursun sonra istersen takımlara girip yarışabilirsin ❤️

Afiyet olsun ❤️ kolay gelsin canım ev taşımak zor kolilerce 🙈

Afiyet ılsun son öğün ya nohut ya pilav olaymış dah iyi olurmuş ❤️
Hoşbuldum kaptancigim ❤️ Formu doldurup fotomu atıyorum hemen. .Bugünle bitlikte düzenle paylaşım yaparım 💃Hadi bismillah 😍

Günaydın Hanımlar
4 yıldır bu kiloya gelmemiştim

Eklentiler

• IMG_20241105_073346.webp
    IMG_20241105_073346.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 14
Canım pek iyi değilim öğlen ilaçlarımı aldıktan sonra d vit ve şeker ilaçlarım aşırı mide bulantısı yapıyorlar bir de üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum istifra etmekten bi hal oldum. Anca kendime geliyorum. Bildirimi zor attım biraz daha kendime geleyim geçmiş yapacağım :KK200:

Menümü paylaşayım ben de
Kahvaltı 13.00
1 çavdar lavaş içine bir yumurtadan omlet, marul, labne. 2 salatalık+2 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 elma 1 avuç fındık
Ara öğün 17.00
1 muz. 1 yulaf bar
Akşam Yemeği 19.00
1 kase cacık, 2 çatal spagetti
2 lt su+1 lt dukan kayısı çaylı
2500 adım spor yok şimdilik ağrımdan dolayı ama inşallah yapabilirim
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83

Oyy kaptanlar geçmiş olsun, dün eve gittim anam geip çocuk grip bi de ateşi çıktı valla ben hastalığını unuttum; işe geçeyim de orada kapris yapayım bi orada geçiyor nazım 🤧

KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Dilek

YAŞINIZ:40 buçuk😬

BOYUNUZ:1/68

KİLONUZ:80 diyelim tartilacam şimdi

HEDEF KİLONUZ:65

MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ: Çalışmıyorum

ÇOCUK SAYISI:3 tane 19 ,14,5 iki kızım bir oğlum

KİLO ALMA NEDENİNİZ:köpek gibi yemem😁

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıflık gibisi var mı ya koca bir gobekten ve hantalliktan nefret ediyorum 🫣

Eklentiler

• 1730695442242.webp
    1730695442242.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 13
Yok su içiyorum günde en az 2 lt ama tembellik var yıllardır ağrıyor birkaç kere apandisit sandı doktorlar hastaneye yatırdılar kaç kere. Sebebi de belli değil. Öyleağrı çekiyorum arada. Çıkarırız acısını tabi ya yarın başlayacağım inşallah yine eliptiğe. Belki şimdi de yaparım ağrım hafifledi. :KK19:
Rabbim şifa versin boncuğummm🤲🏻
Allah kabul etsin baby, güzel görünüyore afiyet olsun bol eksi olsun inşallah:KK200:
Teşekkür ederim kaptanım 💙
Canım pek iyi değilim öğlen ilaçlarımı aldıktan sonra d vit ve şeker ilaçlarım aşırı mide bulantısı yapıyorlar bir de üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum istifra etmekten bi hal oldum. Anca kendime geliyorum. Bildirimi zor attım biraz daha kendime geleyim geçmiş yapacağım :KK200:
Ya üşüttün kesin kendini sıcak tut nane limon içmeye çalış kaptaniçem, geçmiş olsun 🌸
Allah kabul etsin canım afiyet olsun :KK200:
Amin Allah razı olsun kaptaniçem🤍🌸

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-05-07-40-35-595_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    Screenshot_2024-11-05-07-40-35-595_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2024-11-05-07-40-29-262_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    Screenshot_2024-11-05-07-40-29-262_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 14
Hoşbuldum arkadasim teşekkür ederim ❤️ İnşaallah hepimiz gitsin bir daha da geri gelmesin inşaallah
Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar :KK200:

Neyime güveniyorsam bubtarz şeyler zaten bende ödem yapıyor 😭

Geçmiş olsun canım 🙏

O zaman da komple bırakıyorlar 😂 olsun bebelerime getiriyorum 😂

Hoş geldiin sağlıkla gitsin kilolar 🥳 boyumuz yakınmış benim hedef de 67 🙏

4 Kasım menüm
Sabah sade kahve

Öğleye doğru küçük kase yayla çorbası

Öğleden sonra bir dilim ekmek,kk peynir,5 zeytin 3 yeşil biber

Akşam 6 da
Yarım ay börek kıymalı çok büyük değildi borek ,3 lokma domates
Bir tabak kabaklı yeşil mercimek li yoğurty salata