Canım çok haklusin bende o şekil deneyeceğim akşam salata çeşitleri hafif geçireceğim bu hafta. Valla olmadı cumartesi günü kendime KIBRIS TATLISI yapar yerim
Aslında birşey yemeyincede metabolizma mız dahada yavaşlıyor bende yemeye korkuyorumCakinin Gelini kaptanımm busaat oldu halen kahvaltı etmedim hehehehe kahveyle duruyorum su içiyorumm
Afiyet olsun canım menü güzel görünüyor ❤Pazar menüsü
Cakinin Gelini LenaG
Kahvaltı
11:00
2 wasa
4 yk sucuklu yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Akşam
16:30
1 lahmacun
Salata ayran
2 lt su
tabi kuzumm düzenli beslenmen onemlii aralıklı oruć yapıyorum geneldeAslında birşey yemeyincede metabolizma mız dahada yavaşlıyor bende yemeye korkuyorum
Şuan elimde büyük kupa yağsız sütle şekersiz soğuk filtre kahve ile dolaşıyorum
1 saat öncede 1dolu kase yoğurt yedim içine bişiler katıp
Waaoowww süper görünüyor afiyet olsun canım ❤
en doyurucu kahvaltım vallahii sagollWaaoowww süper görünüyor afiyet olsun canım ❤
dilediğin kadar ye ama kacta yiyceksinMerhabalar bir sorum var :))
Akşama etli lahana sarma var kaç tane yemeliyim
Evet ennn erken 20.00 da varırım girer girmez yerim :)dilediğin kadar ye ama kacta yiyceksin
Kız o bizim kızçe rakip takımdan değil deme öyleee sabah tartı vardilediğin kadar ye ama kacta yiyceksin
Merhabalar bir sorum var :))
yanına bol yoğurt yersin yada zerdeçallı yap sarmadan sonra ama ekmek yeme hem sebze hemde içine bol kıyma olduğu için aldırtmaz ben 500gram vermistimEvet ennn erken 20.00 da varırım girer girmez yerim :)
yok kuzum biliyorum genelde yiyilirr sebze ve kıyma olduğu için proteinKız o bizim kızçe rakip takımdan değil deme öyleee sabah tartı var
çünkü ben de dün tam senin yediğin şeylerden yedim ve sabah bi baktım ben şokkkk
tabi alkolün de etkisi var maalesef bende
bir de o yaptığımız temizlikler ev işleri o yorgunluk... sadece "yorgunluk" oluyor.
bir gram kilo vermeye etkisi yok sanırım yaa
varsa yoksa tempolu spor. bu kadar işin arasında da yap yapabilirsen tabi ama mecbur.
Doğru benim gözümün önüne tek içindeki pirinç geldi istediğin kadar ye deyinceyok kuzum biliyorum genelde yiyilirr sebze ve kıyma olduğu için protein
Ben evde ekmek yapmaya korkuyorum yiyorum çünkü. Yedigin elmegi hic tarttin mi çünkü 25 g 1 dilim ve ev ekmeği küçücük miktari 1 dilim ediyorKızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.
Afiyet olsun çok kaçmış genel olarak canım böyle durumlarda suyu arttıralım ki çdem yapmasınHayırlı geceler
10.30
2 yumurta
4dilim peynir
2 Yesil zeytin
2 dilim ekmek
Çay
13.30
5 kasık kısır
Çay
Dibek kahve
19.30
Misafirim vardi
2 dolma
Bir elma dilim patates
1 kase mercimek çorba
4sıkım köfte
Salata Bi kaç kasık
45 dk yürüyüş
LenaG
Su az oldu 1lt içmişimdir
Canım bildirim gelmediği için aldım hazırlığaBen neden hazırlıktayim ?
Afiyet olsun13 ekim
12:00
2 avuç çekirdek
8, 10 badem
17:00
1 kase mercimek çorbası
Sarımsaklı yoğurtlu sebze
Salata
1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa apagorm
1 kupa siyah çay
LenaG
Sorun yok perdelerini kaldırdığında kedi gibi olursun yineGünaydın herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum ama en çok bizim takıma
Gece refl oldum agresifim kompleksliyim gerginim uleyn
Yarınki tartıdan ben mesul değil bilginize efenim
Tünaydın canımGünaydın canlar
Tünaydın canımGünaydın canım kızlaarr
Yarın tartı günümüz bugünü hafif geçirelim vee en az 3 litre su içelim lütfennn
Canım afiyet olsun çok fazla olmuuşşDün yogundum tarlada geçti günüm coooook yorulmusum çok
Menüm
Sabah 7 gibi iki adet badem,iki lokma şeftali cezerye, yarım muz
10 da
haşlanmış yumurta bir adet,bir dilim ekmek, 5zeytin,kk peynir,iki YK sogurme,
Öğleden sonra 2 de
Haşlanmış patates haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek domates,3 parça turşu,
Birkaç parça Tarhana cips ,
Akşam 7 de
Yarım et dürüm,acı turşu,bir bardak ayran
Ara ara tarlada fıstık yedim
LenaG , Cakinin Gelini
Yeni dişlerin hayırlı olsun bol bol gülümseeBenden de günaydın herkese
Bugün implantin kaplamasi takilacak , gitmisken diger ağrıyan disi de gosteririm. Dün gece yine agri kesici içtim
Kilom 81.6 olarak devam ediyor. Ama daha bir hırslıyımAsıl şimdi başlıyoruz diyorum hizli giden 4 kilo son aldigim kiloydu.En son Ağustosta bu kilodaydim . 20 Nisanda 78.4e inmistim. 78 baska bir baraj olabilir.
Devam ediyoruuuuz !!!
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar
Tünaydın canım iyi haftaların olsungünaydın kızlar;
iyi haftalar.
Afiyet olsun güzel menü aslında ama alkol ne olursa olsun ödem yapıyor bir de 300 gr fazla kaçmış birazcık azıcıkgünaydın kızlar
dün çok motiveydim, ama akşam biraz kaçırdım ve bu sabah artı çıktım canım çok sıkkın :/
oysaki yürüyüşümü tamamlamıştım.
Sabah: 09.30 yarım simit sade omlet peynir domates
12:00 1 türk kahvesi
14:00 1 activa narlı yeşil çaylı prebiyotik
18:00 300 gr fırında somon, fırında patates havuç soğan garnitürleri - yeşillikli salata - 1,5 kadeh şarap içtim.
su 2 lt tempolu yarım saat yürüyüş gerisi çocuğun yemeği gezmesiyle atılan adımlarla 8bini geçkin adım.
Ki saati taktığımda 2 falandı anca şarj oldu o adımlar 9-10 bindir yani
ama sabah artı çıktım bir daha alkol almıycam yaaa çok üzüldüm gerçekten.
Afiyet olsun güzel menüPazar menüsü
Cakinin Gelini LenaG
Kahvaltı
11:00
2 wasa
4 yk sucuklu yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Akşam
16:30
1 lahmacun
Salata ayran
2 lt su
Canım senin tahlil yapılmış mıydı ? Bir insülin direnci,d ve demir eksikliği,tiroid gibi bişiler var mıydı ?Kızlar kafamı duvara vurasım var ya ben niye kilo veremiyorum. Sabah kalktım + 1 kilo ile. Menülerim ortada çok yemiyorum herseyden mahrum kalıyorum şaka gibi yani. Okadar çok moralim bozuldu daha kahvaltı etmedim sabah 9 da sirkeli su içtim onunla duruyorum.
Hayırlı günlerHayırlı sabahlar
Sen yine yap tatlını c.tesi içinde kalmasın 1 dilimle kal amaCanım çok haklusin bende o şekil deneyeceğim akşam salata çeşitleri hafif geçireceğim bu hafta. Valla olmadı cumartesi günü kendime KIBRIS TATLISI yapar yerim
Çok güzel afiyet olsun
Maks.4 tane canımMerhabalar bir sorum var :))
TünaydııınnnGünaydın
içindeki pirinç bi avuçtan az aslındaDoğru benim gözümün önüne tek içindeki pirinç geldi istediğin kadar ye deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?