- 28 Aralık 2023
- 6.046
- 18.520
Canım hamilelik şüphesi yoksa 1 orta boy soğanı kaynatıp suyunu içseneKızlar tam tamına 9 gündür regl gecikmesi yaşıyorum. Ara lekelenme yaşadığım için takvim değişti ne zaman gelir bekliyorum. Hal böyle olunca çok ödem oldu bende. Bu sebeple c.tesi eksi çıkabilmek için bu hafta akşam ogunlerimi sadece yoğurt ile kapattım.
İse de yaradı
Allah seni ne yapmasın üçte durduran ne mi olduAmim canim hahahah aynen kapinda belirebilirim
Olursun bence ben inaniyorum sana
Anladim canim apa seviyelwri bana cok zor gözüküyor ya cok yapan var ama
Ah bu cope gitmesin dediklerimiz valla vicfan azabi resmen bende bazen birer kasik birer dunyanin yemegi oluyo tabagimda ziyan olmasin diye
Afiyet olsun canım cok guzel
Cok gecmis olsun crp yuksekligi de zor ya benim gecen 20 falandi 5 gunluk antibiyotik vermisti doktor gecer insAllah da hastanermye yatişa gerek kalmaz
Bence guzrl canim afiyet olsun
Bol yag yakimi olsun inşAllah
Hadi insAllah super odül
Afiyet olsun canım güzel menu
Bence 2 ya da 3 gorusme al
Kııııız Allah iyiliğini versin nasıl ağzım açık kaldı ya bi an dedim 3 te durduran ne oldu acabaafiyet sifa olsun sueprsin valla gec kaldim ama iyi kekledin cidden
Yok.İcemem gibi geliyor ama yarın bı deneyim canım tsk ederim.Canım hamilelik şüphesi yoksa 1 orta boy soğanı kaynatıp suyunu içsene
Kız sen ki açlık yapmışsın soğan suyu mu içemicenYok.İcemem gibi geliyor ama yarın bı deneyim canım tsk ederim.
Spor nirdeeeeeİyi akşamlar
10:45 (kırmızı ve yeşil biber, 1küçük domates, 1tk.yoğurt, 2yk.yulaf ezmesi ve 2yumurta) karışımından yağlı kağıtta omlet yanında 12karışık zeytin, 2yk.azyağlı eritme peynir, domates, acur, şekersiz çay, ve züber gronala (99kalori) yazıyor
18:30 Akşam yemeği
2büyük tabak tavuk suyu ve tavuk, 3 karabuğday patlağı ve jalopena, 4 dilim kavun yarın yimicem
LenaG Fit mutlu anne
Su 3 litre
Efenin annesi hanim bacım bey kardesimSimdiiiiii kaptanimmm bir açıklama yapmam gerekiyor şu durumda sizewww artık ne dersiniz bana bilemiyorum ama pişmanım daha önce kendimi frenleme konusunda üstadım artık dayanamadım 3 tane dürüm yedim söyleyeceklerim bu kadar ve cevabın neyse hazirim
Fit mutlu anne
Iyi gidiyorsun masallahMerhabalar,
6:50 kıymalı yumurta, yarım domates, salatlk, 5 zeytin
13:30 mantar sote,közlenmiş patlıcan,salata
14:30 10 badem
18:00 ev yapımı sucuklu 1 yumurta,1 çorba kasesi ıspanak yemeği
detoks suyum öğlene kadar içildi.
10 günlük bir eliminasyon deniyorum,sadece sebze,yumurta,et ve badem tüketyrum,5.günüm bitti
Canım geçmiş olsun bal zencefil limon
Kızın kaç yaşında canım
Apafresh araştırabilirsin, trendyolda kullanıcı yorumlarını da okursan iyi olur
Çok geçmiş olsun
Valla canım ben genelde organik zeytin yağı ile pekmezi kaynatıp uykudan önce 1 tatlı kaşığı veriyorum. Baş ucunada 1 soğanı kabuğu ile birlikte 4 bölüp ayırmıyorum ama sadece biraz soğanın ortasını açıyorum burnuna yakın koyuyorum öyle bir kaç güne atlatıyoruz.
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.
ben cocuklar icin buna benzer surup yapıyordum hatta kk forumdan öğrenmiştim. Kirgizlar cok yaparmis vs diye anlatıyordu. Balliydi o bal 2 yas altina allerjen olsbilir diye tarif sekerli. Ferahsivga alternatif tip calisan eczaci. bademcikte zencefil, sarimsak ; öksürukte ise sogan surubu vaz gecilmezim olmustu. Epeydir yapmamistim. Ameliyarhanede üşumuşum öksürük kaldi. Epey iyilestim ama gıcık gibi cigerlerim kasiniyor. Tam bunu yapsam mi diyordum sen sordun. Basit bir sey yasina vs uyarsa yapabilirsin
Neden böyle olduİyi akşamlar arkadaşlar
Gün kapanışı
Bugün sınıfta kaldık...
LenaG @mthn83 Lavinia_98
Kahvaltı 10.00
Sucuklu tost
15.00
El basan tava
3-4yk yoğurt
16.00 ara
Sufle
1 top dondurma
20.30
Ayvalık tostu
Islak hamburger
2.5 lt su
8000 adım
Çok sağol canım valla 89 la zor duruyorum ayakta ama durmak zorundayım işteAmim canim hahahah aynen kapinda belirebilirim
Olursun bence ben inaniyorum sana
Anladim canim apa seviyelwri bana cok zor gözüküyor ya cok yapan var ama
Ah bu cope gitmesin dediklerimiz valla vicfan azabi resmen bende bazen birer kasik birer dunyanin yemegi oluyo tabagimda ziyan olmasin diye
Afiyet olsun canım cok guzel
Cok gecmis olsun crp yuksekligi de zor ya benim gecen 20 falandi 5 gunluk antibiyotik vermisti doktor gecer insAllah da hastanermye yatişa gerek kalmaz
Bence guzrl canim afiyet olsun
Bol yag yakimi olsun inşAllah
Hadi insAllah super odül
Afiyet olsun canım güzel menu
Bence 2 ya da 3 gorusme al
Kııııız Allah iyiliğini versin nasıl ağzım açık kaldı ya bi an dedim 3 te durduran ne oldu acabaafiyet sifa olsun sueprsin valla gec kaldim ama iyi kekledin cidden
Benim evde anca 4 ayda biten bir tadilat sonucu resmen 4 ay sürecek inşaallah temizliği var spor olarak heep ayaktayım vee çok yorgunumSpor nirdeeeee
Geceye birakma kahvaltina 1 tatli kasigi ekle daha iyi. Hem kahvaltida tatli yerine geçerYarına bırakmak istemedim az önce kötü bişi yaptım 1büyük bardak yarım yağlı şekersiz filtre kahvemin yanında 20 gr.lokum ve 1dolu avuç kuru meyveli kuruyemiş yedim.
Dün gecede yarım çk.tahin ve 2 tk.keçi boynuzu özü yedim ama onun astıma iyi geldiğini öğrendiğim için aldım aynı zamanda astım hastasıyım birde kışa girerken gripten koruyo birde yeni öğrendiğim kemik erimesindede çok fayda sağlıyormuş onu zaman zaman tüketirim ama diğerleri yarın yok üzgünüm kaptanlarım