İdrardada enfeksiyon varmış ilaç olarak agumentin verdi isal için diyetisyene yonlendirdi emzirdiğim için ilaç kullanımı sınırlıymış.soğan sarımsak pırasada yasak gaz yapıp daha çok sancı yaparmışGecmis olsun. Crp Ishal yüzünden yukselmistir herhalde. D vit eksikliğini yakaladığıniz iyi oldu çünkü kilo dahil herseyi etkiler. Idrar tahlili de verdin mi ? Ishal icin toz preprebiyotik maflor, reflor vb vermiştir sanırım onlar cok ise yarıyor. Ishal 1-2 gune gecsin de hemen sarimsak zerdecal kekik vs ile crp yi düşürmeye ugrasirsin. Sarimsak belki ishalde gaz yapar bilemedim o yuzden ishal gecince dedim
Sağol canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun şifa dilerim Allah tan cnmMerhaba kızlar dün buraya gelemedim çok kötüydüm. Hastaneye gittim crp değerim 89 a yükselmiş normal değer 0-5 arasında olmalıymış. D vitamini eksikmiş isal sancı baş dönmesi baya kötüydüm anlayacağınız. Düşük dozda bi antibiyotik başladı doktor ama pazartesi tekrar gideceğim değerim düşmemişse yatış verecekler ve yatış olunca da bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Bnm bebeğim mamayı yemiyorDua edin de inşallah düşer değerim pazartesi ye
Dün yediklerim sabah 1 yumurta bir dilim tb ekmeği akşam 2 içli köfte 1.5 lt su
Bu süreçte diyetisyene yönlendirme yaptı doktor tb ekmeği ve kepekli ekmek yerine beyaz ekmek tüket dedi. Bol bol haşlanmış patates pilav yoğurt çorbası ye dedi menümü biraz ona göre yapacağim
LenaG Fit mutlu anne
İnşallah canım ya valla annelerin hasta olmayada hakkı yok resmen başdönmesi halsizlik sancı yerimden kalkmaya halim yok ama çocuklar olunca mecbur kalkacaksın işteÇok geçmiş olsun şifa dilerim Allah tan cnminşallah düşer yatisa gerek kalmaz da bebegino emzirebilirsin.
Toparlanana kadar diyetine ara ver istersen.İnşallah canım ya valla annelerin hasta olmayada hakkı yok resmen başdönmesi halsizlik sancı yerimden kalkmaya halim yok ama çocuklar olunca mecbur kalkacaksın işte
Sağol canım. Amin aminÇok geçmiş olsun canım benim ufaklık lar hasta olmasın lar vallahi
Geçmiş olsun canım. Sen mi hastasın yoksa çocuklar mı?İdrardada enfeksiyon varmış ilaç olarak agumentin verdi isal için diyetisyene yonlendirdi emzirdiğim için ilaç kullanımı sınırlıymış.soğan sarımsak pırasada yasak gaz yapıp daha çok sancı yaparmış
Saol çiçeğim nasıl gidiyorrafiyet olsun canım
fena değil canım :) zorluyor ama eh işte :)Saol çiçeğim nasıl gidiyorr
Alışırsın 1 haftayi devir daha öncede yaptın yine yaparsın 1 haftada 4 kg verdiğini bilirimmmfena değil canım :) zorluyor ama eh işte :)
Yok ya devam ederim bn burdan çıkınca kat kat fazla kiloyla dönerim kendimi biliyorumToparlanana kadar diyetine ara ver istersen.
Yine sağlıklı şeyler ye tabi ama kismadan ye.
Sağlık daha önemli cnm kendini ihmal etme aman diyim.
Sağol canım ben hastayım aman onlar hasta olmaz inşallahGeçmiş olsun canım. Sen mi hastasın yoksa çocuklar mı?
ne güzel günlerdi :)Alışırsın 1 haftayi devir daha öncede yaptın yine yaparsın 1 haftada 4 kg verdiğini bilirimmm
Canım çok çok geçmiş olsun bol bol meyveyi tüket o zaman meyveye O biraz seni ayakta tutar c vitamini iyi gelir inşallah iyileşmeneYok ya devam ederim bn burdan çıkınca kat kat fazla kiloyla dönerim kendimi biliyorum
Acıktım acıktım da meyve yedim işte dokuz gibi idare ettim suyla dukan laDestan gibi alintilarima hazirsaniz başlıyorum anam niye bu kadar biriktiriyorum acabasi birazdan cevaplayim derken birikiyo
Tebrik ederim canım güzel eksi
Cumartesi guzel bi eksi gelecek senden innaiyorum canim hic sikma canini
Cok haklsin canim ben yeteri kadar motive edemesem de sizi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım apaform dedigin nedir hep goruyorum bi karisik kendin mi yapıyorsun satin aldığın bisey mi
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim kolay gelsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim yazmadigin ogunde neler yedin bilmiyorum ama arada inis olabikir yeter ki tamamen birakmayalim
Afiyet olsun canım
Malesef cok sukur cok siddetli değildi ama derinligi cok olmayinca hissedildi
Bazen hic bisey yapasim gelmez bazen de ard arda yaparim bendr bayadir yaomiyorum yiyorum diye
Ne yemek piairsem derdi zor valla ya hele secer es çocuk varsa
Afiyet olsun canım güzel bence
Çökertme kebabı patatesli miydi oyle ise bulgur pilavi gereksizmis afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim kek erken saatte imis sikinti olmaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun misafir habersiz miydi baya aksam yememissin acikmadin mi
Afiyet olsun canım
Evet canim bende Konya'dayım Selçuklu'dayım sana da cok gecmis olsun ufak biseydi ama insani korkutuyor o anda ilk aklima gelen yan odadaki uyuyan çocuklar idi
Afiyet olsun canım
Eksi geleceksin insAllah harekete devam
Misır kavurgasini bende cok severim aklima dusurdun alayim az bari
Ayy her şeyin başı sağlık canım çok dikkat etMerhaba kızlar dün buraya gelemedim çok kötüydüm. Hastaneye gittim crp değerim 89 a yükselmiş normal değer 0-5 arasında olmalıymış. D vitamini eksikmiş isal sancı baş dönmesi baya kötüydüm anlayacağınız. Düşük dozda bi antibiyotik başladı doktor ama pazartesi tekrar gideceğim değerim düşmemişse yatış verecekler ve yatış olunca da bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Bnm bebeğim mamayı yemiyorDua edin de inşallah düşer değerim pazartesi ye
Bu süreçte diyetisyene yönlendirme yaptı doktor tb ekmeği ve kepekli ekmek yerine beyaz ekmek tüket dedi. Bol bol haşlanmış patates pilav yoğurt çorbası ye dedi menümü biraz ona göre yapacağim
LenaG Fit mutlu anne
Ne güzel alıştıysan daim olsun şifa olsun inşallahDaha yeni başladık, 1. Seviyedeyim
Kahvaltıda çayı bende severim, program bittikten sonra, en azından kahvaltıda 1 kupa çay içeyim dedim, sonra unuttum, 2,3 derken mide genişledi.
Artık o hatayı yapmayı düşünmüyorum, bu sayede çayı bıraktım, şu güne kadar 1 çay bardağı içtim.
Meyvayı ilk Bikaç gün aradım, şimdi evde meyve yok, aklıma bile gelmiyor.
Tatlı da öyle
Hamurişi arada canım çekse de eskisi kadar deyil
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önde iyileşir bebişini sütsüz bırakmazsınMerhaba kızlar dün buraya gelemedim çok kötüydüm. Hastaneye gittim crp değerim 89 a yükselmiş normal değer 0-5 arasında olmalıymış. D vitamini eksikmiş isal sancı baş dönmesi baya kötüydüm anlayacağınız. Düşük dozda bi antibiyotik başladı doktor ama pazartesi tekrar gideceğim değerim düşmemişse yatış verecekler ve yatış olunca da bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Bnm bebeğim mamayı yemiyorDua edin de inşallah düşer değerim pazartesi ye
LenaG Fit mutlu anne