- 8 Şubat 2017
- 1.988
- 9.262
Günaydın kaptaniçem ❤Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Günaydın nur cum
Günaydın canım
Günaydııınn
Günaydın canımne de güzel sarılmış
Ayy Allah bağışlasın yay burcu mu ergenliğinde oldukça özgür ruhlu olacak hazırlıklı ol
Canım Allah şifa versin hemencecikbence uykusuz ve yorgun olduğun için ne yesen ödem oluyor.
Günaydın
Aaaaa bu güzellik te kimiin ❤
Sabir hacı sabırAmin canım
Ben şimdilik takviye yapıyorum inşallah antibiyotik e gerek kalmaz
Daha yeni başladık, 1. SeviyedeyimTeşekkür ederim kaptancımmm
Ya ne güzel kaçıncı seviyedesin
ben de yapmıştım bi ara üçüncü seviyeye kadar geldim ama meyve bile yok ya devam edemedim bi de sıvı saatleri( kahvaltıda çay mesela) zorladı beni
Sen de zorlanıyor musun özellikle meyve konusunda
Apaform hazır bitkisel karışım, bağırsak detoksuDestan gibi alintilarima hazirsaniz başlıyorum anam niye bu kadar biriktiriyorum acabasi birazdan cevaplayim derken birikiyo
Tebrik ederim canım güzel eksi
Cumartesi guzel bi eksi gelecek senden innaiyorum canim hic sikma canini
Cok haklsin canim ben yeteri kadar motive edemesem de sizi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım apaform dedigin nedir hep goruyorum bi karisik kendin mi yapıyorsun satin aldığın bisey mi
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim kolay gelsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim yazmadigin ogunde neler yedin bilmiyorum ama arada inis olabikir yeter ki tamamen birakmayalim
Afiyet olsun canım
Malesef cok sukur cok siddetli değildi ama derinligi cok olmayinca hissedildi
Bazen hic bisey yapasim gelmez bazen de ard arda yaparim bendr bayadir yaomiyorum yiyorum diye
Ne yemek piairsem derdi zor valla ya hele secer es çocuk varsa
Afiyet olsun canım güzel bence
Çökertme kebabı patatesli miydi oyle ise bulgur pilavi gereksizmis afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim kek erken saatte imis sikinti olmaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun misafir habersiz miydi baya aksam yememissin acikmadin mi
Afiyet olsun canım
Evet canim bende Konya'dayım Selçuklu'dayım sana da cok gecmis olsun ufak biseydi ama insani korkutuyor o anda ilk aklima gelen yan odadaki uyuyan çocuklar idi
Afiyet olsun canım
Eksi geleceksin insAllah harekete devam
Misır kavurgasini bende cok severim aklima dusurdun alayim az bari
Ay aynen valla. Bizim doktor genelde ilk 3 gün getirmeyin diyor. Eğer ateş düşmüyorsa o zaman getirin. Çünkü hastanelerde virüsler daha çokmuş her çeşit salgınlı çocuk geliyor diye.Sabir hacı sabırilactan vaz gecince 2 gün ateşi kabullenmek zotunda kaldik. Genelde takviye ve bitkilerle 2. Gunden sonra ates azalıyor. Zaten antibiyotik kullaninca da önce ates cikip sonra düşmüyor mu mikroplari yenersiniz siz ben size güveniyorum
Aaa maşallah neye şaşırdım üni çağında çocuğun olmasına şaşırdım niyeyse seni hep 27-28 gibi düşündüydümbu arada benim oğlumda 27 Aralık... aynı sene arkadaşlarıyla başladı sınıfında ocak doğumlular vardı onlardan 1 yaş küçük olmuş oluyor ama çokta iyi oldu halinden memnundu şu an üni okuyor mezuna kalma falanda yapmadı
Bende bakayımikea yemek çantası beni motive etmesi için arada yemek çantası hediye ederim kendime
çok uykusuz kaldıysan ödem olmuştur canım herkesinde bebişleri hasta yaa bizde yeni atlattık geçen hafta burnunu hep su ile açtım çok şükür temizleyince su ile toparlıyor antibiyotiğe gitmeden tekrardan geçmiş olsun canım
41,5Aaa maşallah neye şaşırdım üni çağında çocuğun olmasına şaşırdım niyeyse seni hep 27-28 gibi düşündüydüm
çok kaliteli ve bana kore tarzını anımsatıyor o yüzden çok seviyorumBende bakayım
afiyet olsun canımDün akşam nki yemeğim fırında palamut cnm sabahında yulaf tost yemiştim akşam bunu arada 2 fincan turk kahvesi ve 1 avuç çiğ fındık
#Eki Görüntüle 3486217 Eki Görüntüle 3486218 Buda bu sabah ki kahvaltım 2 dilim glutensiz ekmek kzarttim üzerine mozarella peyniri koydum salatalık domates 1 tatlı kasigida labne peyniri çay şuan hala bisey yemedim okuldayım eve geçince kahve içeceğim suya devam ihmal etmiyorum akşama ne yicegime henüz karar vermedim . Oğlumunkjlagi ile ilgili bir sıkıntımız vardı o yüzden aktif olamadım ama ipin ucunu elimden bırakmadım da artık hersey düzene girdi aktifim cnmFit mutlu anne
Jou
LenaG
yazarhanim35
Sitare55
Ne güzel sağlıklı tabaklar afiyet olsun canımDün akşam nki yemeğim fırında palamut cnm sabahında yulaf tost yemiştim akşam bunu arada 2 fincan turk kahvesi ve 1 avuç çiğ fındık
#Eki Görüntüle 3486217 Eki Görüntüle 3486218 Buda bu sabah ki kahvaltım 2 dilim glutensiz ekmek kzarttim üzerine mozarella peyniri koydum salatalık domates 1 tatlı kasigida labne peyniri çay şuan hala bisey yemedim okuldayım eve geçince kahve içeceğim suya devam ihmal etmiyorum akşama ne yicegime henüz karar vermedim . Oğlumunkjlagi ile ilgili bir sıkıntımız vardı o yüzden aktif olamadım ama ipin ucunu elimden bırakmadım da artık hersey düzene girdi aktifim cnmFit mutlu anne
Jou
LenaG
yazarhanim35
Sitare55
O zaman 41.5 kere maşallah
Gecmis olsun. Crp Ishal yüzünden yukselmistir herhalde. D vit eksikliğini yakaladığıniz iyi oldu çünkü kilo dahil herseyi etkiler. Idrar tahlili de verdin mi ? Ishal icin toz preprebiyotik maflor, reflor vb vermiştir sanırım onlar cok ise yarıyor. Ishal 1-2 gune gecsin de hemen sarimsak zerdecal kekik vs ile crp yi düşürmeye ugrasirsin. Sarimsak belki ishalde gaz yapar bilemedim o yuzden ishal gecince dedimMerhaba kızlar dün buraya gelemedim çok kötüydüm. Hastaneye gittim crp değerim 89 a yükselmiş normal değer 0-5 arasında olmalıymış. D vitamini eksikmiş isal sancı baş dönmesi baya kötüydüm anlayacağınız. Düşük dozda bi antibiyotik başladı doktor ama pazartesi tekrar gideceğim değerim düşmemişse yatış verecekler ve yatış olunca da bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Bnm bebeğim mamayı yemiyorDua edin de inşallah düşer değerim pazartesi ye
Dün yediklerim sabah 1 yumurta bir dilim tb ekmeği akşam 2 içli köfte 1.5 lt su
Bu süreçte diyetisyene yönlendirme yaptı doktor tb ekmeği ve kepekli ekmek yerine beyaz ekmek tüket dedi. Bol bol haşlanmış patates pilav yoğurt çorbası ye dedi menümü biraz ona göre yapacağim
LenaG Fit mutlu anne
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhaba kızlar dün buraya gelemedim çok kötüydüm. Hastaneye gittim crp değerim 89 a yükselmiş normal değer 0-5 arasında olmalıymış. D vitamini eksikmiş isal sancı baş dönmesi baya kötüydüm anlayacağınız. Düşük dozda bi antibiyotik başladı doktor ama pazartesi tekrar gideceğim değerim düşmemişse yatış verecekler ve yatış olunca da bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Bnm bebeğim mamayı yemiyorDua edin de inşallah düşer değerim pazartesi ye
Dün yediklerim sabah 1 yumurta bir dilim tb ekmeği akşam 2 içli köfte 1.5 lt su
Bu süreçte diyetisyene yönlendirme yaptı doktor tb ekmeği ve kepekli ekmek yerine beyaz ekmek tüket dedi. Bol bol haşlanmış patates pilav yoğurt çorbası ye dedi menümü biraz ona göre yapacağim
LenaG Fit mutlu anne
Çok geçmiş olsun canım benim ufaklık lar hasta olmasın lar vallahiGünaydın kızlar nasılsınız
Ben yorgun uykusuz, artım gün be gün katlanıp bozuk olan moralimi daha da bozuyor
2 gündür spora gitmiyorum. Çocuklar hasta oldu mu hiçbir şey yapmak istemiyorum
Dün benim ortanca istifra etti salon koridor halısı battı.
Onları temizlemek için baya bir uğraştım.
Tam bilmiyor çocuğum miden bulanınca lavaboya koşsana geçtiği yeri batırdı.
parkelerin üzerinden halıların üstüne koştu
Gece yine ateşi çıktı
Eşime demiştim ben çocukların odasında yatacağım,Allah korusun ateşi yükselirse havale geçirir falan
Benim diğer bebelerde küçük eşim dedi ben çocukların odasında yatarım sen bebeler ile kal diye.
Gece 2 defa kontrol etmek için kalktım.
Bir baktım eşimde ateşini kontrol ediyor ne oldu ateşi mi çıktı dedim,evet 15 dakika önce ateş düşürücü verdim şimdi kontrol ediyorum ne zaman etki edecek diye
Bu gün okula göndermedim muhtemelen yarında göndermem. Ağrı kesici alınca iyi oluyor. Ben okula gideceğim diyor ama ilacın etkisi geçince yine yorgun halsiz oluyor. Böyle olunca kıyamıyorum.
Daha kendisini tam ifade edemiyor halsizlik olunca öğretmenine onu bile anlatamaz üzülür.
Ayrıca okuldaki arkadaşları da küçükler onlarada bulaşmaması için bu hafta göndermeyeceğim.