• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zman seninle de kapisalim 🥰
Hoş geldin canım inş sende hedefine bizimle beraber ulaşırsın 🥳

Süpersin canım afiyet olsun 😘

Harika canım afiywt şifa olsun ❤️

Kız o ne kuş kadar ekmek ye de seni diri tutsun söyle bi bütün ekmek ne dersin :rolleyes:

Nergisim sen bu işi biliyorsun bu hafta metayı hızlandıran beyaz çay kiraz sapı yeşil çay her gün iki tane içer misin rica etsem 🙏

Evet canım tarım kredinin. ay onları bende sevemedim ama limonlusunu sevdim doğadanın

Bu kız alışkın yosunlupapatya yosunlupapatya da sağolsun kopya çekerdi 🤪

İsmimin yanındaki ne acaba :eek: 👻

Ayy serpme kahvaltıda sağlıklı ve ölçülü yemiş ol nolurrr 🙄

Seni geçmek Hayal diyorsun yani 😂
Hayaller gerçekleştirmek için canimcim😘

evettt bi deneyeyim dedim karın için midem bulandı
Nasil egzersizdi onlar ? mekik tarzi sirt ustu var , plsnk tarzi yuz ustu ve ayakta yapilsn az da olsa karin kasi calistiranlar var. Biri muhakkak uyar. Sen hangi egzersizi yaptin ki 🙄

Nasil egzersizdi onlar ? mekik tarzi sirt ustu var , plsnk tarzi yuz ustu ve ayakta yapilsn az da olsa karin kasi calistiranlar var. Biri muhakkak uyar. Sen hangi egzersizi yaptin ki 🙄
memik olanı sır ustu uzandım evet çok var ama sezliyim şimdilik yapamıyorum

KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 40 :KK70:
BOYUNUZ: 160cm
KİLONUZ: 95.65kh
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boğazını tutamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bel ameliyat
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1) sağlık 2) özgüven
@LenaG
Hoşgeldin aramıza ♥️🌸

Bana sezeryan sonrasi 3 ay yasak koymustu doktorum. 4 de olabilir. Dikkat et kendine acele etme. Leslie tarzi dizleri karina ceke ceke yurume egzersizleri daha iyi olur. Youtubedan benzerlerini bulursam atarim

Ilk zananlar duz tekmeleri cok acmadan veya dizlerini kirarak yaparsan karnin cok zorlanmaz. Alistikca hareketleri daha duzgun yaparsin

Back