- 14 Şubat 2021
- 1.484
- 9.269
- 108
- 44
Diyetteyken tabagima dokunma diye kamu spotu cekilip herkese izletilmeliYiyebildim mi? Tabi ki hayır iki bademi kızım aldı. Biberler labnenin yarısını oğlum aldı. Geri kalanı da bana düştü. Şimdi kalkıp ütü yapacağım akşama cocuklara sözüm var dolma yapmam lazım.
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 160cm
KİLONUZ: 95.65kh
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boğazını tutamamak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bel ameliyat
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1) sağlık 2) özgüven
LenaG
Hoşgeldin canımSelam kızlar bende katılabilirmiyim
Tarım kredinin yeşil çayı mı tadı nasıl canım ben şimdi doğadan ananas acaili hiç hoşuma gitmedi zoraki içiyorumEki Görüntüle 3481829
nurovic bak senin tavsiyenle ne aldım
Burayı bu yüzden çok seviyorum herkes birbirine destek olmaya çalışıyor
-1 ile 76.400 hedefimKizlarim mavis takimim
Menuleri elimden geldiği kadar yorumlayacagim. Forum cok yogun , etiket atlarim diye korkuyorum. Bu benim ilk kaptanligim. Anlayisinizi ve desteginizi bekliyorum.
Yeni olabilirim ama iyi kopya cekerimSitare55 cumartesi hedefi sorar da ben ssiramam mi sordum gitti ben insallah -1.2 ile 82.5 olurum. Daha da az olabilirim belki ama regl yuzunden bu yeter. Hadi bakalım gelsin haftalık hedefler gelsin motivasyon
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
Aaa ben de onu cok seviyorumTarım kredinin yeşil çayı mı tadı nasıl canım ben şimdi doğadan ananas acaili hiç hoşuma gitmedi zoraki içiyorum
Bende inşallah 84.5 olurumKizlarim mavis takimim
Menuleri elimden geldiği kadar yorumlayacagim. Forum cok yogun , etiket atlarim diye korkuyorum. Bu benim ilk kaptanligim. Anlayisinizi ve desteginizi bekliyorum.
Yeni olabilirim ama iyi kopya cekerimSitare55 cumartesi hedefi sorar da ben ssiramam mi sordum gitti ben insallah -1.2 ile 82.5 olurum. Daha da az olabilirim belki ama regl yuzunden bu yeter. Hadi bakalım gelsin haftalık hedefler gelsin motivasyon
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
Hayirli sabahlarHayırlı sabahlar
-1 ile 76.400 hedefim
Bende inşallah 84.5 olurumtabii daha çoğu güzel olurda artık nasip dünkü menümede etiketledim kaptanım
Hallediyoruz bir şekilde. Hepimize kaptanımÇok zormuş kolaylıklar diliyorum canım
Kaptanım gönlümden geçen 54’leri görmek ama 55 diyeyim. Daha fazlası için çaba göstericem merak etme.KIRMIZI TAKIM_
28 Eylül Tartı Hedefleri
@sibel_84 : 69,5 ==>?
LenaG : 90.45 ==> ?
@Efenin_Annesi : 98.9 ==>?
@Lotus1234 : 92.6 ==>?
@Lavinia_98
malahit : 55,6 ==>?
Jou : 72.3 ==>?
@Boncuk2307 : 67, 85 ==>?
Nergis 35 : 66.6 ==>
@Tutku44 : 81.80 ==>?
@irmaknehirgol?
@Make up?
Not: Hedefler 500 gr altında olmamalıdır
böyle durumlarda sorumluluk kişiye ait olup kaptanın yeni hedef belirleme hakkı saklı tutulmaktadır
Kaptan bunu derken malahit serpme kahvaltıya gidiyordu.Günaydinlarrr mutlu pazarlar
Bugün pazarmış haftasonuymuş anlamam tertemiz menüler isterim
Günaydınnn kaptanımmmGüüünnnaaayydııııınnn Masterfiiiiitttt
Mutlu bir pazarlaarrr
amaaann içtim gece şarıl şarıl işedim hep 5şe kadar su içtim içtik dahada içmemİç kız hem de bol bol
KIRMIZI TAKIM__
28 Eylül Tartı Hedefleri Sitare55 : 72.8 ==> 71.9
@sibel_84 : 69,5 ==>?
LenaG : 90.45 ==> 89.5
@Efenin_Annesi : 98.9 ==>97
@Lotus1234 : 92.6 ==>?
@Lavinia_98 : 67.6 ==>?
malahit : 55,6 ==>?
Jou : 72.3 ==>?
@Boncuk2307 : 67, 85 ==>67
Nergis 35 : 66.6 ==>65.9
@Tutku44 : 81.80 ==>?
@irmaknehirgol?
@Make up?
Not: Hedefler 500 gr altında olmamalıdır
böyle durumlarda sorumluluk kişiye ait olup kaptanın yeni hedef belirleme hakkı saklı tutulmaktadır
neseki regl geluyoooAhahahah regl gelecek gibi o olmasa daha iddialı olacam ama
C.tesi 51.70 gelmiştimKizlarim mavis takimim
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
Kaptanım ilk kaptanlığın hayırlı olsunKizlarim mavis takimim
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
40 kiloda mezun olcan galibaC.tesi 51.70 gelmiştim
Düz 51 diyorum inşallah
Canım ben misafirleri seviyorum ama çok yoruluyorum orası ayrıGunaydin. Afiyet olsun , sarmali ve ekmekli bir ajsam menusu daha erken olsa ne guzrl ne guzel olar degil mi
Amin amin hepimiz elimizden geleni yapacagiz insallah
Yessss iste bu
Hep boyle misafir agirlamali mi geciyor hayatin ? Ne bileyim bi gun usenmedin tatli yaptin , diger gun lahmacun hamuru yogurdunben hazir lavastan yaptigim halde 5 kisilik lahmacun 1.5 saatimi aliyor. Nerede pisiriyorsun ?bu sekilde diyet zor degil mi
Karbonhidrat miktarlarini ozellikle yazalim olur mubulguru ne kadar yedin merak ederim ben
Görseller salcali yogurtlu karisik olsa da foto atayım dedim. Firinda mor lahana + tahin+ sarimsakli yogurt guzeldi ara ara mor veya beyaz lahana ile yapiyorum
Insallah canim. Regl oncesi mi regl doneminde mi canin birseyler ceker ? Benim regl oncesi 3-4 gun. Ve reglin 1. Gunu hep diyete basladigim gündür.
Sabredecegiz. Benim son 2 gunum haftaya ctsye rastliyor. Cts ye kadar sabredegiz mecbur.
Kilolarimiz cok yakin bu arada . Ne kadar suredir buradasin ? Kac kilo ile basladin ? Hadi seninle el ele 79a dogru yuruyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?