Merhaba hosgeldin aramıza ilk sayfadaki formu doldurusanKızlar kendimi tanıtıyım ozaman
Çarşamba günü tartıldığımda 95.65kg gösterdi tartı. Diyete 103kg ile başladım ama bir kaç ay doğru düzgün kilo veremedim. Sonrasında kan tahlilleri yaptırdım. D vitamini, B 12 riskli düzeyde düşmüş ve insülin direncim normalin 5kati fazla. Doktor bu şekilde kilo verebilmek zaten mucize olurdu dedi. İlaç takviyesi başladık. Şuan kilo verebiliyorum sanırım kan değerlerim düzeliyor. Benim yemek ile çok ilgim yok benim bağımlılığım tamamen ekmek hamurisi . Gece 12 de aklıma geleni üşenmeden yapıp yerim. İlk hedefim Aralık sonu 79.90 görebilmek ve mayıs sonu 60kg olabilmek
Günoo Lotus cum senğn ismini görünce aklıma ekler geliyor
Canım yaaaa bu hafta güzel.bir ödül olsun öyleyseGünoo Lotus cum senğn ismini görünce aklıma ekler geliyor
Hosgeldin canimSelam kızlar bende katılabilirmiyim
Ana hedefim 48Ah ah basit karbonhidratlar yok mu . Karatay tarzi beslenme ile kilo vermeseler de göbeğin gittigini söylüyorlar. Kilo veren de cok tabi de iste insulin dengesi oturunca göbek de gidiyor. Hedefin kac canim
Ahahaha ben de öyle keyif alanlardanimEvet canim bazi arkadaslarim cok keyif aliyor yuzlerindek8 mutlulugu gorunce fasulye degilde baska bisey topluyolar sanirsiniste her insan farkli valla ben hic sevmiyorum bag bahce insani degilim belliki
Cumartesi menüsü diyelim kaptanımGunaydin. Afiyet olsun , sarmali ve ekmekli bir ajsam menusu daha erken olsa ne guzrl ne guzel olar degil mi
Amin amin hepimiz elimizden geleni yapacagiz insallah
Yessss iste bu
Hep boyle misafir agirlamali mi geciyor hayatin ? Ne bileyim bi gun usenmedin tatli yaptin , diger gun lahmacun hamuru yogurdunben hazir lavastan yaptigim halde 5 kisilik lahmacun 1.5 saatimi aliyor. Nerede pisiriyorsun ?bu sekilde diyet zor degil mi
Karbonhidrat miktarlarini ozellikle yazalim olur mubulguru ne kadar yedin merak ederim ben
Görseller salcali yogurtlu karisik olsa da foto atayım dedim. Firinda mor lahana + tahin+ sarimsakli yogurt guzeldi ara ara mor veya beyaz lahana ile yapiyorum
Insallah canim. Regl oncesi mi regl doneminde mi canin birseyler ceker ? Benim regl oncesi 3-4 gun. Ve reglin 1. Gunu hep diyete basladigim gündür.
Sabredecegiz. Benim son 2 gunum haftaya ctsye rastliyor. Cts ye kadar sabredegiz mecbur.
Kilolarimiz cok yakin bu arada . Ne kadar suredir buradasin ? Kac kilo ile basladin ? Hadi seninle el ele 79a dogru yuruyelim
Göbek bölgesi için aralıklı oruç tarzı veya Karatay çok iyi canım, bir de andulasyon deneyebilirsin çok iyi geliyorBenim yağlar göbekte çok var canım ya.
Süper. Afiyet olsun.
Hoş geldin canım, inşallah çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsınKızlar kendimi tanıtıyım ozaman
Çarşamba günü tartıldığımda 95.65kg gösterdi tartı. Diyete 103kg ile başladım ama bir kaç ay doğru düzgün kilo veremedim. Sonrasında kan tahlilleri yaptırdım. D vitamini, B 12 riskli düzeyde düşmüş ve insülin direncim normalin 5kati fazla. Doktor bu şekilde kilo verebilmek zaten mucize olurdu dedi. İlaç takviyesi başladık. Şuan kilo verebiliyorum sanırım kan değerlerim düzeliyor. Benim yemek ile çok ilgim yok benim bağımlılığım tamamen ekmek hamurisi . Gece 12 de aklıma geleni üşenmeden yapıp yerim. İlk hedefim Aralık sonu 79.90 görebilmek ve mayıs sonu 60kg olabilmek
sibel_84
LenaG
Efenin_Annesi
Lotus1234
@Lavinia_98
@malahit
Jou
@Boncuk2307
Nergis 35
@Tutku44
@irmaknehirgol
@MAKE UP_
Kızlarrr yavaşça elinizde ne varsa(çerez kek kurabiye meyve vs...) bırakın ve yeşil çayınızı alın elinizebiz bu saat itibari ile başlıypruz kendimize haftalık hedef koyalım ne dersiniz menülerimiz düzenli olsun ve 3 4 gün en az sporumuz olsun. Suyumuz 2 litre altında olmasın.
Salı günü tartısı moral bozmasın benim bu salı günü sadece 200 gr eksim vardı haftanın sonunda 2 kilo gitti. Kendimize içimşze odaklanıyoruz ben ne istiyorum ve NLP yi duyduk mu? Beynimize istediğimiz şey için sürekli telkin veriyoruz ve sonra hikaye başlayacak
Ben öyle yaptım ilk başladığım zamanlarda kilomu söylerken yanlıslıkla 73-72 cıkıyordu ağzımdan. O kadar meşguldi ki zihnim bu rakamla dilimden de o dökülüyordu. Hadi canım kadınlar
BAŞ-LI-YO-RUZZZZ
Afiyet olsun cnmGunaydin. Afiyet olsun , sarmali ve ekmekli bir ajsam menusu daha erken olsa ne guzrl ne guzel olar degil mi
Amin amin hepimiz elimizden geleni yapacagiz insallah
Yessss iste bu
Hep boyle misafir agirlamali mi geciyor hayatin ? Ne bileyim bi gun usenmedin tatli yaptin , diger gun lahmacun hamuru yogurdunben hazir lavastan yaptigim halde 5 kisilik lahmacun 1.5 saatimi aliyor. Nerede pisiriyorsun ?bu sekilde diyet zor degil mi
Karbonhidrat miktarlarini ozellikle yazalim olur mubulguru ne kadar yedin merak ederim ben
Görseller salcali yogurtlu karisik olsa da foto atayım dedim. Firinda mor lahana + tahin+ sarimsakli yogurt guzeldi ara ara mor veya beyaz lahana ile yapiyorum
Insallah canim. Regl oncesi mi regl doneminde mi canin birseyler ceker ? Benim regl oncesi 3-4 gun. Ve reglin 1. Gunu hep diyete basladigim gündür.
Sabredecegiz. Benim son 2 gunum haftaya ctsye rastliyor. Cts ye kadar sabredegiz mecbur.
Kilolarimiz cok yakin bu arada . Ne kadar suredir buradasin ? Kac kilo ile basladin ? Hadi seninle el ele 79a dogru yuruyelim
Günayydiiinnnn lenaggggcimmmGüüünnnaaayydııııınnn Masterfiiiiitttt
Mutlu bir pazarlaarrr
KahvaltimSitare55
GünaydinlarGünaydın kizlar bu arada
Bir tartı fotosu atabilir misin tarihli ve nickli olarak hazırlığa alalım seni gün içinde yediklerini yazmanı ve aktif katılımda olmanı çok isteriz. C.tesi de istersen takımlara girebilirsin
Keyifle,sağlıkla istediğin kiloya inmek nasip olsun inşallahHepimiz aynıyız burda o yüzden fazla kaçsa da yanlış bişiler yesen de paylaşmaktan çekinme
Aralıklı oruç olarak başladım uzun süre devam ettim. Andulasyon ilk defa duydum araştırayım tşk ederimAhahaha ben de öyle keyif alanlardanimama öncesi olan bahçe yapma kısmında yokum sadece toplama
Cumartesi menüsü diyelim kaptanım
Göbek bölgesi için aralıklı oruç tarzı veya Karatay çok iyi canım, bir de andulasyon deneyebilirsin çok iyi geliyor
Hoş geldin canım, inşallah çok güzel kilolar verip hedefine ulaşırsın
Yiyebildim mi? Tabi ki hayır iki bademi kızım aldı. Biberler labnenin yarısını oğlum aldı. Geri kalanı da bana düştü. Şimdi kalkıp ütü yapacağım akşama cocuklara sözüm var dolma yapmam lazım.Ben hiç almadım kaptanim ellerim bommbossss
Afiyet olsun cnm
Günayydiiinnnn lenaggggcimmm
mis gibiiii siboş afiyet olsun yansın yağlar
Günaydinlar
Afiyet olsunEki Görüntüle 3481863 Kahvaltım yeşillik ve bol domates damatlık ve lor kavurması yedim ekmeğim glutensiz kaptanim
Sitare55
LenaG Jou
Afiyet olsun
Hep öyle oluyor cnm benimkilerde öyleYiyebildim mi? Tabi ki hayır iki bademi kızım aldı. Biberler labnenin yarısını oğlum aldı. Geri kalanı da bana düştü. Şimdi kalkıp ütü yapacağım akşama cocuklara sözüm var dolma yapmam lazım.
Rica ederim ben gidiyordum baya incelmede faydası oldu, şimdi tekrar başlayacağımAralıklı oruç olarak başladım uzun süre devam ettim. Andulasyon ilk defa duydum araştırayım tşk ederim
Profil foto ne kadar tatli yaaÇok çok teşekkür ederim. Eski resim kopyaladım haftaya cumartesi tarihli görsel ile tartılır takımlara girerim inşallahEki Görüntüle 3481862
Profil foto ne kadar tatli yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?