Afiyet olsunLenaG Sitare55
21 eylul cts
Sabah sirkeli su
Kahve + 1 kare bitter cikolata
11:00
1 yumurta 2 mantar 2 yk yulaf ile 3 kasik kışlık menenen ile omlet
1 kucuk kase nudel (5 kasik vardi )
2 zeytin , 1 d peynir, maydanoz nane
ArA. Maden suyu
13: 1 parca haslanmis et ( 2 palamut dilimi gibi)
15: 1 cay bardagi sut+6 badem +10 minik fistik + 10 kuru üzüm+1 mandalina + yarim orta boy muz + toz tarcin
3 palamut dilimi gibi haslanmis et
Firinda mor lahana +1 tatli kasigi tahin
1 kapya biber
3 kasik sarimsakli yogurt
Araogun 17:00
. Kahve ,3 tane ciko kaplı kahve cekirdegi
ananasli yesil cay
Yuruyus : 6500 adim
Su ort 3 lt
Eki Görüntüle 3481756 Eki Görüntüle 3481757
Menü çok karışık geldi kaptanım bana sanki sürekli atıştırmışsın gibi. 15 de yediklerin de bir tık fazla geldi ama cumartesi gününe özelLenaG Sitare55
21 eylul cts
Sabah sirkeli su
Kahve + 1 kare bitter cikolata
11:00
1 yumurta 2 mantar 2 yk yulaf ile 3 kasik kışlık menenen ile omlet
1 kucuk kase nudel (5 kasik vardi )
2 zeytin , 1 d peynir, maydanoz nane
ArA. Maden suyu
13: 1 parca haslanmis et ( 2 palamut dilimi gibi)
15: 1 cay bardagi sut+6 badem +10 minik fistik + 10 kuru üzüm+1 mandalina + yarim orta boy muz + toz tarcin
3 palamut dilimi gibi haslanmis et
Firinda mor lahana +1 tatli kasigi tahin
1 kapya biber
3 kasik sarimsakli yogurt
Araogun 17:00
. Kahve ,3 tane ciko kaplı kahve cekirdegi
ananasli yesil cay
Yuruyus : 6500 adim
Su ort 3 lt
Eki Görüntüle 3481756 Eki Görüntüle 3481757
Bu arada kaptaniçem çook mutluyum kızım kalktı kaç kez yedi şimdide bi kıtırdattı ona koltuğun üstüne perdeli kulübe yaptım öyle değişik yerleri çok seviyor bayıldı ordan çıkıp yiyip geri hızlı hızlı gidip geri giriyor dışarıda da bardaktan dökülürcesine yağmur yağıyor kızımda çok mutlu daha ne olsun parkesiymiş varsın kabarsın tadilatıymış mutfağıymış dursun öyleCumartesi keyif günümüz canım (ya izninle abla diyebilir miyim çok içimden geldi) afiyet olsun
Afiyet olsun canımsen trakyalı olabilir misin yoğurtlu sütlü biber falan
Kız ben hep 50’lilerdeydim bu yaşıma kadar. 1.5 yılda coşup 69’lara çıkınca insülin direnci pcos yüzünden biraz da. Dur diyip hem dr’a gittim hem de diyete başlamış oldum. İnşaat mühendisiyim. Sahada değilim ama bazen gidiyorum. Şehiriçi şehirdışı. Çalışma saatlerim belirsiz benim bazen 18:30 da çıkıyorum bazen gece 12’de. Haftasonu çalışmıyorum normalde ama bugün işteydim mesela. Bazen şehir dışına çıkmam gerekiyor birkaç günlük. Yani bayağı esnetilmiş bi çalışma saatim varAldım kabul ettim seni
E sende zayıf ama yine de zapzayıf olmak isteyen biriymişsin
Ne iş yapıyorsun canım çalışma saatkerin nasıl
Hep iyi olsun çünkü çok şanslı senin gibi bir annesi varBu arada kaptaniçem çook mutluyum kızım kalktı kaç kez yedi şimdide bi kıtırdattı ona koltuğun üstüne perdeli kulübe yaptım öyle değişik yerleri çok seviyor bayıldı ordan çıkıp yiyip geri hızlı hızlı gidip geri giriyor dışarıda da bardaktan dökülürcesine yağmur yağıyor kızımda çok mutlu daha ne olsun parkesiymiş varsın kabarsın tadilatıymış mutfağıymış dursun öyle
Dünden beri suratım şişti ağlamaktan sıpa
Hepimize inşallahAllah kolaylık versin canım
Ah kaptanim reisim baskanim sorunum o zatenAfiyet olsuncumartesi itibariyle güzel yalnız bir tek şeyi anlamadım sabah kahvaltıda noodle ne yapıyor kız
Oyyy Allah kolaylık versin canım çok memnun oldumKız ben hep 50’lilerdeydim bu yaşıma kadar. 1.5 yılda coşup 69’lara çıkınca insülin direnci pcos yüzünden biraz da. Dur diyip hem dr’a gittim hem de diyete başlamış oldum. İnşaat mühendisiyim. Sahada değilim ama bazen gidiyorum. Şehiriçi şehirdışı. Çalışma saatlerim belirsiz benim bazen 18:30 da çıkıyorum bazen gece 12’de. Haftasonu çalışmıyorum normalde ama bugün işteydim mesela. Bazen şehir dışına çıkmam gerekiyor birkaç günlük. Yani bayağı esnetilmiş bi çalışma saatim varÖyle tempolu stresli bi hayatım var.
Ayyy zere var bir çekim gücü çok sevindim kaptaniçem bizde çook severizHoşgelmişsiniz iyi ki gelmişsinizben de çok severim Selanik göçmeniyiz biz de
Hep iyi olsun çünkü çok şanslı senin gibi bir annesi var
Evet yaaa yazarken yoruldumMenü çok karışık geldi kaptanım bana sanki sürekli atıştırmışsın gibi. 15 de yediklerin de bir tık fazla geldi ama cumartesi gününe özel
Afiyet oösun canım
İşte böyle yaaa evet yorgunluğunu sen çekiyorsun tabi zor oluyor ama bak bıdığa ne güzel sağlığına kavuştu mutlu mutlu yemeğini yiyor keyfi yerinde küçük hanımınBu arada kaptaniçem çook mutluyum kızım kalktı kaç kez yedi şimdide bi kıtırdattı ona koltuğun üstüne perdeli kulübe yaptım öyle değişik yerleri çok seviyor bayıldı ordan çıkıp yiyip geri hızlı hızlı gidip geri giriyor dışarıda da bardaktan dökülürcesine yağmur yağıyor kızımda çok mutlu daha ne olsun parkesiymiş varsın kabarsın tadilatıymış mutfağıymış dursun öyle
Dünden beri suratım şişti ağlamaktan sıpa
Ben de canımOyyy Allah kolaylık versin canım çok memnun oldum
En azından kendi hazırlıyorAh kaptanim reisim baskanim sorunum o zatenbenim 15 yadindaki oglan kahvaltilik yemiyor. No peynir no yumurta ama yogun spor yapiyor.
Kahvaltida bile pilav tavuk yiyor. Ben Hem normal kahvaltı hem diyet kahvaltı hem de sporcuya kahvaltı hazırlamaktan yoruldum dedim ki oğlana Kalk kendin yap yemeklerini . 2 yildir yemek yaparbu sabah da pismis makarna yoktu dolapta nudel yapti. Kardeslerden biri de yedi . Benim de canim cekti mesrla gece 21 itibariyle makarna ve firinda tavuk pişirildi . Yarin sabah, kalan tavuk ve pilavi yiyecek
Çok zormuş kolaylıklar diliyorum canımKız ben hep 50’lilerdeydim bu yaşıma kadar. 1.5 yılda coşup 69’lara çıkınca insülin direnci pcos yüzünden biraz da. Dur diyip hem dr’a gittim hem de diyete başlamış oldum. İnşaat mühendisiyim. Sahada değilim ama bazen gidiyorum. Şehiriçi şehirdışı. Çalışma saatlerim belirsiz benim bazen 18:30 da çıkıyorum bazen gece 12’de. Haftasonu çalışmıyorum normalde ama bugün işteydim mesela. Bazen şehir dışına çıkmam gerekiyor birkaç günlük. Yani bayağı esnetilmiş bi çalışma saatim varÖyle tempolu stresli bi hayatım var.
huhuuvvvvvv vallaha elimde su vardı elinizde ne varsa bırakın deyince hahahah suyu bile yudumlarken ağzımda tuttum@sibel_84
LenaG
@Efenin_Annesi
@Lotus1234
@Lavinia_98
malahit
Jou
@Boncuk2307
@Nergis 35
@Tutku44
@irmaknehirgol
@MAKE UP_
Kızlarrr yavaşça elinizde ne varsa(çerez kek kurabiye meyve vs...) bırakın ve yeşil çayınızı alın elinizebiz bu saat itibari ile başlıypruz kendimize haftalık hedef koyalım ne dersiniz menülerimiz düzenli olsun ve 3 4 gün en az sporumuz olsun. Suyumuz 2 litre altında olmasın.
Salı günü tartısı moral bozmasın benim bu salı günü sadece 200 gr eksim vardı haftanın sonunda 2 kilo gitti. Kendimize içimşze odaklanıyoruz ben ne istiyorum ve NLP yi duyduk mu? Beynimize istediğimiz şey için sürekli telkin veriyoruz ve sonra hikaye başlayacak
Ben öyle yaptım ilk başladığım zamanlarda kilomu söylerken yanlıslıkla 73-72 cıkıyordu ağzımdan. O kadar meşguldi ki zihnim bu rakamla dilimden de o dökülüyordu. Hadi canım kadınlar
BAŞ-LI-YO-RUZZZZ
Hahhaa jou yahuhuuvvvvvv vallaha elimde su vardı elinizde ne varsa bırakın deyince hahahah suyu bile yudumlarken ağzımda tuttum
Çok pardon acil isim çıktı gitmem gerekti geldim , sıkılmadım aslında çok seviyorum burda kendime geliyorum, beni zorlayan iki şey var çerez ve tarhana vede komşularimla kahvelerim hiç eksilmiyor bazen oluyor günde iki defa kahve içiliyor oturmalarda kahve yanına ikramlarimiz hiç eksilmiyor ister istemez yeiyorum sanırımVaw harikasın iste ben de boyle istikrarli olmak istiyorum.
Surekli basliyorum ve 3 gun sonra sanki daha önemli birsey oluyor ve birakiyor(d)um.
tomrs surecin nasil neden sıkıldın bilmiyorum ,yazsbilirsin. Yeni yeni taniyorum sizleri. Bu hafta takimda birlikteyiz. Azar azar giden kilolar 3-5 ay sonra muthis bir sonuc yapiyor.
Asgari olarak ne yapabilirsin? En azindan onlari yaoqrak baslamak lazim.
Ne yapabilirsin?
Aksam öğününu erkene cekebilir misin
Brlki 10.000 adim olmaz 4-5000 olur mu ?
1 yesil cay veya dukan icecegi yapip icebilir misin? Vb vb
Basit kararlar hayat kurtarir
Kaptanım ben tam gaz geldim umarım inşMavi Takım Diyetin Sultanlari
Haydi başlıyoruz. Menuleri gunluk paylasmayi ve beni etiketlemeyi ihmal etmeyin.
- gunluk 2.5 -3 litre su , yarim saat yuruyus rutinimiz olsun
- gece en gec 12 de yatalim ki ödem olmasin.
Size guveniyorum❣ bu haftayi eksi eksi eksi olsun kilolar. Gitsinler bir daha gelmesinler .
A Asya89
gezegenfeza
nurovic
bluegreeneyes
Fit mutlu anne
G Goklerce
Cakinin Gelini
Tesnim1903
B Beklenen2
D Deltavealfa
tomrs
Beyaz leylak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?