- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
tamam canım spor yapamasan bile yediklerine dikkat et olur mu annen deAnladım kaptanım
Vallahi kaptanım yapmak çok isterim spor, adetten dolayı ödemim var 300 gr kadar, ama bugün yola gideceğim anneme gidiyorum, bir hafta kalacağım. Yolculuk var yani bugün söz vermeyeyim ama yapmaya çalışırım yine.
Annemle yürüyüşe gidiyoruz kaptanım spor yaparım hiç olmadı evde leslie yaparım da, bugün belki yapamam dedim valiz hazırla çocukla ilgilen falan belki yapabilirim ama yarım saat kadar bilemiyorum yanitamam canım spor yapamasan bile yediklerine dikkat et olur mu annen de
ufak bir artı yine canım bu hafta çoğumuz ödem mağduru olduk cumartesi eksi getireceksin ama inşallah14 Eylül Cumartesi : 68.90
17 Eylül Salı : 69.20
+300 gr
Regl göz önüne alınınca fazla da bir şey yok gibi.
LenaG yosunlupapatya Sitare55
İnşallah cnmCanım üzme canını hepimize olur bazen arada belki ödem belki ufacık bi kilo alımı cumartesi aynı şekilde eksiye dönersin inşallah
Kiıaaazzzzzz ayyy nasıl denk geldi hahahaha bende kabak yemeği yaptımmm akşam için koca bir tencere hepimiz yiycuuzzzEki Görüntüle 3480116 kahvaltım
yosunlupapatya
Jou
Saat 13.00 da
1 sade soda 2 kuru kayısı yedim
Akşam
Kabak yemeği yicem
Banyoda tarttınmı hiç
Allah iyiliğini versin kız emziriyorsun niye bu kadar kafaya takıyorsun sonuçta geldiği gibi gidecekSağoll kaptanımm moralim bozuldu şu saat
te kadar ne su ictim ne bir lokma yedim istahım kaçtı
Mis gibi yemekKizlaarrr 8 kisilik kabak yemeği yaptımm buyrun gelin
Daha ben yapmadimda yapacamKiıaaazzzzzz ayyy nasıl denk geldi hahahaha bende kabak yemeği yaptımmm akşam için koca bir tencere hepimiz yiycuuzzz
Yok ya unuttumBanyoda tarttınmı hiç
Dene bencee parkeye ben hiç güvenmem banyoda dursun yada fayans yere koy düz oldgunu anlarsınMis gibi yemek
Daha ben yapmadimda yapacam
Yok ya unuttumyarın inşallah deneyeyim
Kızz nebileyimm yaa 7lerden biktımAllah iyiliğini versin kız emziriyorsun niye bu kadar kafaya takıyorsun sonuçta geldiği gibi gidecek
Bu yol uzun bir yol inişleri çıkışları oluyor hemen böyle kendini bırakma
Ayy buna şükür kızzz cumrtesi ye kadar güzel bi eksi gelelim inşaallahh 3 gunlük kabak yemeği devamBende şimdiden 7 lerden bıktım ama yıllardır bu rakamları görmediğim için yinede çok mutluyum az az gidiyor ama sonuçta
Gel gel kim olursan ol, kac kilo olursan ol yine gelGünaydın uzun zamandır burda yokum yine kiloslari alıp geldim
LenaG kaptanım benide alirmisiniz gruba bugün başlangıç kilomu paylscm
Canım olsun stress de etkiliyor hem zaten çok yoğunsun sabit kalmak da iyidir hem daha c.tesiye çok var
Tebrik ederim çok güzel eksiii
Tebrik ederim canım eksin çok iyi
Hoşgeldin canım tartı fotonu at hazırlığa ekleyeyim c.tesi direk listeye alırımGünaydın uzun zamandır burda yokum yine kiloslari alıp geldim
LenaG kaptanım benide alirmisiniz gruba bugün başlangıç kilomu paylscm
Tebrik ederim canım
Kuruyemiş ve firiğe çare bulsak olcak bu iş
Halloldu canım ilaçlı görüntüleme yaptılar biraz tuhaf hissettim afedersin sürekli altıma kaçırıyormuşum gibi oldu meğer öyle olması normalmiş
Tebrik ederim canım güzel eksi
300 gr cık c.tesiye püf olur gider
Tebrik ederim canım salı günleri tartı fotosuna gerek yok c.tesi atman yeterli olurGünaydın cumartesi 66.80
Salı 66.55
Fark -0.250
Sitare55 LenaG
Yavaşım ama benim artık böyle gider
Eki Görüntüle 3480049
Sabit kalmak bazen iyidir ama c.tesiye güzel eksi gelecek
tebrik ederim canım
Vaay bu kiloda çok güzel eksiii tebrik ederim
Çook güzel eksi tebrik ederim
C.tesi belki lig değiştirir 70 lere geçersin hedeften sapma yoookkk başaracağız bu işiiii
Canım senin menülere benim yorum yapmam lazım ama çok yoğun olup aynı zamanda kafam da yerinde olmadığından bakamadım buraya kusuruma bakma lütfen
Merhaba canım tebrik ederim
Tartıyı unutmak nasıl birşey acaba abla yaa gece yatmadan ve gözümü açtığım gibi gidiyorum tepesine kafayı sıyırmak üzereyim tartıylaHayırlı sabahlar kızlar
Tartılmayı unutmuşum, yedim, içtim
79 Dan aşağı deyilimdir, ödem çok ve bu akşam program başlıyor diye biraz canımın istediklerinden yedim
LenaG istersen bugüne 80 yaz canım
Afiyet olsun
Canım çok geçmiş olsunKızım hastaydı hafta sonu onu iyileştirdik. Dün gece de oğlanla ben hastalandık. Oğlum 40 lardaydı ateşi gece boyu. Yıkadım ateş düşürücü vs. Şimdi dersim bitti koştur koştur eve geldim çocuk hasta diye ama benim de her yerim kırılıyor. Kulaklarım boğazım kaşınıyor eklemlerim ağrıyor diş eylerim sızlıyor. Sanırım grip oldum. Sürekli uyumak istiyorum ama tabii nerde
Menü olarak bebişim
Dün sabah
3 tane haşlanmış yumurta
2 tb ekmeği
Öğlen 1 kase kuryemiş
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Yarım porsiyon et döner
Su 2 lt olmuştur.
C.tesi güzel eksi bekliyorum moral bozmak yok
Canım biraz 100-99-100-99 gibi olabilir bende de olmuştu takılma yola devammm
Regl iken gayet normal yapacak bişi yok14 Eylül Cumartesi : 68.90
17 Eylül Salı : 69.20
+300 gr
Regl göz önüne alınınca fazla da bir şey yok gibi.
LenaG yosunlupapatya Sitare55
Ellerine sağlıkKizlaarrr 8 kisilik kabak yemeği yaptımm buyrun gelin
Kaptanım sonuçlar ne zaman çıkacak peki ilaçlı emar olduğundan o vüzcudunda sıcaklık hissediliyor bende girmiştim o ilaçlı emara inşallah iyi sonuçlarda gelir de rahat edersin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?