- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Dediğin gibi 900 gr. Olmasa bile Allah'ın izniyle yinede eksi olur kaptanım bu çalışmayan troidlerimle yine her hafta başarıyom gibi bişeylerO yoğunlukta sabit gelmek bile kar bence canım inş cumartesiye eksiye geçiyoruz
Artı verilniş Tam da menülerine layık sonuç canım tebrik ederimartı verilmiş eksiye geçilmiş harikasın
Tomrs firik ve tarhana ödemi muhtemelen canım cumartesiye kadar yeme olır muhemen ödem gşder ekai bile görülür kiraz sapı çayı iç canım
Menün güzel canım ama bir önceki günkü fazlalık bugün yediğin tarhana ödem yapmış hemen önlem alıyoruz
olsun canım cumartesiye hallolu sıkma canını sen menülerin gayet özenli ve güzel çünkü
giden yağlar gitsinn darısı diğer yağlara oohh ne mutlu bize bee
artı gelmemizden iyidir canım cumartesi eksiye ineceğine eminimm
Daha fazla gitmiştir sabah tartıldım. Wc’ye falan gitmeden. Bi de reglimin gelmesini bekliyorum.olsun canım cumartesiye hallolu sıkma canını sen menülerin gayet özenli ve güzel çünkü
yaa ne güzelll eksi
giden yağlar gitsinn darısı diğer yağlara oohh ne mutlu bize bee
artı gelmemizden iyidir canım cumartesi eksiye ineceğine eminimm
zaten sizin bugün için önemli değil kaptanlar için önemli cumartesiye daha güzel eksiler olur inşallahDaha fazla gitmiştir sabah tartıldım. Wc’ye falan gitmeden. Bi de reglimin gelmesini bekliyorum.
O nedemek ya harikasın bir paket margarin az mı süpersinGünaydın cumartesi 66.80
Salı 66.55
Fark -0.250
Sitare55 LenaG
Yavaşım ama benim artık böyle gider
Eki Görüntüle 3480049
Tabiki başarıyorsun canım harikasın. Pes etmemeyi devaö etmeyi umutsuz olmamayı başarıyorsun en önemlisiDediğin gibi 900 gr. Olmasa bile Allah'ın izniyle yinede eksi olur kaptanım bu çalışmayan troidlerimle yine her hafta başarıyom gibi bişeyler
Bende merak ediyorumKaptanlarin kilolarını merak ediyorum
Vay vay vay bu gözler ne güzel şeyler görüyor tebrik ederim canım
masallah ne guzel veriyorsun canım
Valla senin menülerine sporuna ben de şaşırdım canım ama dur bakalım ya daha cumartesiye bir sürü vakit var
Canım yağ olduğu için direniyor. Kendin de diyorsun yıllardır görmedim diye. Şimdi seni biraz zorluyor ama biraz daha dişini sık birden gidecek.
kız dur ortalığı kızıştırma iyice büyük kapışma var şimdi bugün ahahahha
cok istiyorum çook 81 i 4 senedir gormedim ben cumartesiye daha guzel eksiler gelsin insa bugun sabit amaValla senin menülerine sporuna ben de şaşırdım canım ama dur bakalım ya daha cumartesiye bir sürü vakit varsalı _200 olup cumartesi 1900 eksi olduğumu biliyorum uzulmek yok
Etiketledin mi kız şapşik
Gelecek eminimcok istiyorum çook 81 i 4 senedir gormedim ben cumartesiye daha guzel eksiler gelsin insa bugun sabit ama
Birde bazen duraksama yaşayabiliriz sonra birden sıçrama olurcok istiyorum çook 81 i 4 senedir gormedim ben cumartesiye daha guzel eksiler gelsin insa bugun sabit ama
Olacak cnm sen yeterki istikrarlı ol.cok istiyorum çook 81 i 4 senedir gormedim ben cumartesiye daha guzel eksiler gelsin insa bugun sabit ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?