- 18 Mart 2018
- 30.695
- 122.069
- 598
- 35
Kahvaltı yapmadım nergisciğimAyy ne güzel Allah afat dan korusun
Hayırdır canım dikkat et kendine
Aaaa nice mutlu sağlıklı yaşların olsun canım benim iyiki doğdun
Hayırlı sabahlar canim Bol bol ye kahvaltını
Kız çaktırma sen zaten onu geçersin aaa ben ona şaka yaptım
Hayat devam ediyor her şeyle karsilasiyoruz canım ama biz anneler güçlü olmak zorundayız yoksa evet dönüp baksak boş
Benim aklımdakileride sen aldın
Ne varsa ye hayatım kasma kendini hatta beğenirsen bir kez daha işte ye
Hayırlı olsun yeğeninin sözü
İnsalhh herkez birbirini gecer
Geçmiş olsun canım benim bugün daha bitmedi yine dikkatli olabilirsin su aklına gelmiyorsa tel.hatirlatici yapabilirsin
Bazen öyle oluyorlarDoğum günün kutlu olsun kaptaniçem şimdiden nice seneler olsun inşallah mutlu huzurlu sağlıklı
Bugün beni sinirden ağlattı hüngür hüngür, şimdi affettirmek için süpürge yapıyor. Sabah da kahvaltı hazırladı.Kapatılmaları taraftarıyım. Oğlum hariç
Yoo valla ne yalan söyleyeyim hiç aramıyorum, kaynanam rahmetli, onu aratmıyor sağolsun. Bu ara çok gözüme batıyor kocam beyefendi
Bende 1 lt civarı içiyordum, hala da çok içiyorum sayılmaz, ödem problemi olmasa içerim de, olur olmaz yerlerde wc ye gitmem gerekiyor, onu ne edecez
Ben de çok az su içenlerdenim neden susamiyirum neden gunde 1 2 bardak su ile yetinebiliyirum gerçekten hic bilmiyorum ama bu gonderi biraz aklimi basima getirdi benim gibi su ile derdi olan arkadaslar varsa iyi gelir diye gonderdim
Salı Takım kaptanlarının kilosu önemli, değişim içinTakim olarak mi bireysel olarak mi saliya kadar cok kilo verirsen bu dedigin oluyor
Takma kafana diyeceğim de nereye kadarBugün neredeyse bütün gün ağladım, gözlerim kan çanağı oldu, her yerim ağrıyor. Modum düşük, eşimle kavga ettim sinir krizi geçirecek şekilde. Adet dönemi beni bu kadar kötü etkiliyor, ruhen çöküntüdeyim, ailemin yanında olmak istiyorum uzak gidemiyorum. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum hâlâ ağlayasım geliyor.
Kahvaltı 12.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 ddomates, 1kk peynir, 4-5 yeşil zeytin
Akşam yemeği 19.00
3 küçük pide, bolca Roka, bir bardak ayran, 1 salatalık (pidenin resmini koydum, eşim marketten almış gelmiş pişirdi küçücük bir şey, kumandadan küçük)
2 lt su şimdilik 3 e tamamlarım, 1 lt ye yakın detoks suyu içtim, geceden yapmıştım. Şimdi eliptikteyim bitince güncelleme yapacağım.
LenaG Nergis 35 gezegenfeza
Kafanı kırdırtmaBen neler yedim nelerrrrr
Teşekkür ederim kaptanımTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
İnşallah canımTeşekkür ederim
Afiyet olsun
Afiyet olsun hem keşkek hem nohut yemeği birazcık fazla kaçmış sanki
Afiyet olsun sabah 1 dilim de ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun canım meyve 1 porsiyon yeterli canım
Güzel menü afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım pilav azıcık kaçmış
Afiyet olsun
Afiyet olsun dondurmayı daha erken yesek güzel olurdu
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımAllah kalbine ferahlık versin
Afiyet olsun
Afiyet olsun patates sabah ta var akşam da ayrıca dondurmayı daha erken yesek iyi olur
Afiyet olsun canım o kek olmamış pek
Keşke yapabilseydimÇıktın mı
Spor koçu lazım bu gruba birisi yok mu
O da gelir inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsungüzel menü
Afiyet olsun canım benim çocuklar küçük olunca böyle işte sağlıkları yerinde olssundaKaptaniçemmm ben pek birşey yiyemedim zaten evlatlarım sağolsun beni yedi bitirdilerr menumü açıklayayim okadar yorgun hargınımki anlatamam
8 EYLÜL- PAZAR
Kahvaltı : 10.00
Dereotlu 2 yumurtalı omelt
1 küp peynir
4zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim çavdar küçük
Rezene kimyon çayı
15.00
Avokadolu salatalık semizotlu smoothie
Akşam : 20.00
2 domates
10zeytin
2 çavdar ekmek
2.5 litre su
@Efenin_AnnesiLenaG
@sibel_84 bence görmen lazım günluğümü çatlaaa
Canım sanırım aile ozlemi de eklenmiş ve birikmiş sende eşinin sorununu kendisiyle konuşarak seni yiprattigini anlatarak denesen faydası olurmu mu ki diyeceğim ama erkekler işte bende bu yüzden yıllarca depresyon tedavisi gördüm kendinize yapıyoruz aslındaBaşkaları için bizi arka plana atınca sinirleniyorum. Çok kırılıyorum aslında ağlayarak atıyorum bir de birikti baya patlamadım patlamadım ta sonunda böyle oldu. Annem gelecek de bir iki haftaya bakalım teşekkür ederim yine de papatya ablacım
Ağlamasam kendime ya da başka şeylere zarar vermekten korkuyorum. Çünkü o an gözüm görmüyor bir şey. Sinir hastasıyım ben biraz önceleri daha çok kriz yokluyordu. Bunun sebebi de eşim ya zaten. bu ara çok yoruldum, diyet ev misafir şöyle kafamı dinleyemedim bir toparlanamadım bir türlü. Allah razı olsun teşekkür ederim yatıp kalkıp dua ediyorum inşallah verir Rabbim
Ekmeği 1 dilim yaparsan iyi olur ve Akşam kraker olmasaydı iyidi afiyet olsun8 eylül menüm
Sabah 11.30
İki haşlanmış yumurta
Biraz peynir
2 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
Öğle 16.00
Bi kase bulgur pilvı üzerine biraz nohut
2 yk yoğurt
3 nugget
Aslında akşam salata yapıp yicektim çocuklar durmayınca bi paket kraker yedim
Su 3 lt
Spor yok onun haricinde sezeryan dikişlerim bugün çok ağrıyor niye ki acaba
LenaG Nergis 35
Tam dedim Lena ne yaptın 3 börek ama sonrası yok Akşam bi salatalık yeseydin bari canım benim afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Ben de menümü yazayım
Sabah 2 bardak açık çay sütlü
Kahvaltı 11:30 gibi 3 tane milföy börek,1 ince dilim eski kaşar,1 ince dilim beyaz peynir,6-7 zeytin,1 domates,1 salatalık,çay
Ara yok
Akşam yok
Gün içinde açık çay bol bol
Su 2 lt
Spor yok
Nergis 35
Kahvaltı yapmadım nergisciğim
Aslında herkesi ben almak isterdim, nasip işte
Valla ne varsa yedim, tatlı da yedim
Tek öğün oldu
Afiyetler olsun canımHayırlı geceler kızlar
Bugün tek öğün yedim
2 yk kadar pirinç pilavı
Kavurma et
Tavuklu keşkek
Bikaç minik parça ağlayan kek ve helva yedim
1,5 lt su, kahve, apaform filan işte
Sabah mesaim başlıyor, eşim ve oğlum için kalkacağım 04:20 de
Yarın görüşürüz
Tatlı rüyalar
Günaydın canım aminnnn Allah zihin açıklığı versin öğrencilere öğretmenlerimizede sabirGünaydınnn yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsuunnn
Ohhh en sevdiğim sesler hemen bir bardak suKaptanım da erkenci günaydın kaptanımNergis 35
Karnımdan bilmem kaçıncı senfoni sesleri geliyor bu garip öğlene kadar nasıl durucu acep
Evet evet kaptanım inş kahvemi içip ev ahalisine kahvaltı... Kendime yulaf lapası yapacam öğlen için. Kızımın okulda ilk günü onu okuluna birakacam sonra anasınıfı öğretmenini alıp kendi okuluma vın vın...Ohhh en sevdiğim sesler hemen bir bardak su
Eğer vaktin varsa bir kahve süper olur yağ yakimina yardımcı olur öğleye kadar tabiiii midende sorun yoksa
Sanki biz yatıyoruzKaptanım da erkenci günaydın kaptanımNergis 35
Karnımdan bilmem kaçıncı senfoni sesleri geliyor bu garip öğlene kadar nasıl durucu acep
Maraton başlamışEvet evet kaptanım inş kahvemi içip ev ahalisine kahvaltı... Kendime yulaf lapası yapacam öğlen için. Kızımın okulda ilk günü onu okuluna birakacam sonra anasınıfı öğretmenini alıp kendi okuluma vın vın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?