tabi tabi maviler size güzel eksiler gosterecek bekleyinnnnAmin canım, ben sizlere güvendim, haydi sizlerde kendinize güvenin, mavilere günlerini gösterelim
ciddiiii8 mi senin oğlan canım Rabbim yardımcıları olsun
Okurken yaşadım resmen Allah şifa versin inş fezam
Hı hıı çok beklersin
Ben ben ben
Yimem ne güzel tertemiz kahvaltımı yaptım şimdi
dabii dabiii dabi dabiiiiAslında aklımda çok isim vardı, nergis erken davrandı
Ayy bide regliyimmm insallahhh seni geçerimGörüşelim
Hahahahah ayy sonunu beklemiyodum kızz siboş geçemezsin diye okudum bideİnşallah beni geçersin
Ama tikkatli ol. Sağlam git canım. Çünkü ben sağlam gidiyorum. Haberin olsunHahahahah ayy sonunu beklemiyodum kızz siboş geçemezsin diye okudum bidesonra dedim vay siboşa baksen geçemezsin falan bidaha okuyunca kendime geldim falan
Kız aklınca beni kekliyor ahahahaCanım sen kilo vermeye mi çalıyorsun yoksa almaya mı
Cokk geçmiş olsun kaptanımGeçen sene Ocak ayında aniden felç geçirdim
Bacaklarım ağrıyor, öncesinde dizde sıvı birikmesi vardı, orası da hâlâ ağrıyor
Bacaklarım için ağrı kesici içsem bile asla kesmiyor
Ağrıları şöyle tarif ediyim
Göğüsten aşağı kadar, en çok dizden aşağı, daha şiddetli, dokununca jiletle kesik atmış gibi, dokunmazsam( bişey değmezse sorun yok)
Dizler sıvı birikmesinden dolayı ağrıyor
Dizden aşağı yine dokunmaya karşı hassas, tüy bile değse jiletle kesmiş gibi, bacaklarım kaynar suyun içinde hareket ediyor gibi, ayak tabanlarım yanıyor gibi, aynı anda sanki donuyor gibi( öyle olunca evde spor ayakkabı giyiyorum)
Vücut ısısından yüksek yada düşük yine ağrı yapıyor, mesela elime kolonya dökerken bacağıma damladığında tüm bacak kemiklerim ağrıyor
Arabada giderken bazen bacağımıza güneş vurur ya, o anda tüm bacak kemiğim ağrıyor
Uzun süre ayakta kalınca yada ayaklarımı aşağı sallayınca sanki bileklerime ağırlık takmışım gibi bacaklarım ağırlaşıyor
2 seneye yaklaştı, azalsa da hala devam ediyor
En önemlisi hamdolsun yürüyorum, diğerlerine dayanacağım
Amin çok teşekkür ederimHerşey gönlünüzce olsun canım
Kaptanım ben şifayı kaptım, hastayımBenim maviş lerim çıtır yoluna girmiş kızlarım
Zaten size soylenecek bir şey yok ben biliyorum hepiniz azimli ve hırsızsınız öyle kırmız Takım gibi boş boş konuşmaya gerek yok sizlere giveniyorum haydi hep birlikte gösterelim mi kırmızıya günlerini @Sitare55 i alacaklarmış kız hiç verirmiyim ben seni düşman topraklarına
Jou
@Sitare55
LenaG
Tutku44
@sibel84_
@Beklenen2
@Lotus1234
@Gokler
@irmaknehirgol
@Deltavealfa
@trueliving1
L leyl76
Kızlar biliyorum hepiniz harikasiniz ufak tefek kacamaklarimiz olur ama tabiiki önemli olan farkındalık sizdenn ricam su ve sporu ihmal etmeyeyim
Çok geçmiş olsun, inşallah bu ağrıların tamamen geçtiği günler çabucak gelir. Allah acil şifalar versinGeçen sene Ocak ayında aniden felç geçirdim
Bacaklarım ağrıyor, öncesinde dizde sıvı birikmesi vardı, orası da hâlâ ağrıyor
Bacaklarım için ağrı kesici içsem bile asla kesmiyor
Ağrıları şöyle tarif ediyim
Göğüsten aşağı kadar, en çok dizden aşağı, daha şiddetli, dokununca jiletle kesik atmış gibi, dokunmazsam( bişey değmezse sorun yok)
Dizler sıvı birikmesinden dolayı ağrıyor
Dizden aşağı yine dokunmaya karşı hassas, tüy bile değse jiletle kesmiş gibi, bacaklarım kaynar suyun içinde hareket ediyor gibi, ayak tabanlarım yanıyor gibi, aynı anda sanki donuyor gibi( öyle olunca evde spor ayakkabı giyiyorum)
Vücut ısısından yüksek yada düşük yine ağrı yapıyor, mesela elime kolonya dökerken bacağıma damladığında tüm bacak kemiklerim ağrıyor
Arabada giderken bazen bacağımıza güneş vurur ya, o anda tüm bacak kemiğim ağrıyor
Uzun süre ayakta kalınca yada ayaklarımı aşağı sallayınca sanki bileklerime ağırlık takmışım gibi bacaklarım ağırlaşıyor
2 seneye yaklaştı, azalsa da hala devam ediyor
En önemlisi hamdolsun yürüyorum, diğerlerine dayanacağım
Canım çok geçmiş olsun ne yaptın seni merak ettim geçen yazını gördüm de bende ufak bir kaza geçirmiştim çok bakamadım tele alisabildin mi yerineAmin çok teşekkür ederim
Kaptanım ben şifayı kaptım, hastayım
Ama bir şekilde bir yerden başlamak lazım. Dün ve bugün istediğim gibi olmadı ama pazartesiden itibaren listeme uyacağım inşallah
Tek sorunum su. Britra'nın sürahisini kullanıyorum. Sürekli su doldurmaya üşeniyorum açıkçası. Su içmeyi unutuyorum böyle olunca
Ablam buraya kadar geldin bı kaş göz etsen ben çıkıp gelirdimKız hatce, seni canlı görüp komşu, arkadaş, dost, post ne varsa olmak isterdim
Ayy ne güzel Allah afat dan korusunEpey sağanak yağış var burada her yeri yıkıyor maşallah
Hayırdır canım dikkat et kendineDaha kahvaltı yapamadım. Elim ayağım titremeye başladı.
Aaaa nice mutlu sağlıklı yaşların olsun canım benim iyiki doğdunKaptanım valla bu sabah yedim yani ama ama mazeretim var yarın doğum günüm h.içi olduğu için bugünden kutluyoruz sonra bişi yemeyeceğimNergis 35
Hayırlı sabahlar canim Bol bol ye kahvaltınıHayırlı sabahlar kızlar
Daha 4 sayfa okumam gerekiyor ama kahvaltı hazırlamam lazım, evdekiler aç bekliyor
Birazdan görüşürüz
Kız çaktırma sen zaten onu geçersin aaa ben ona şaka yaptımAsk olsun sana nergiskoooo pardon kaptanim
Hayat devam ediyor her şeyle karsilasiyoruz canım ama biz anneler güçlü olmak zorundayız yoksa evet dönüp baksak boşKızlar ben olaylardan çok etkileniyorum. Resmen herşey boş geliyor yasizede oluyor mu?
Dünyaya hevesim kalmadı
Benim aklımdakileride sen aldınAslında aklımda çok isim vardı, nergis erken davrandı
Ne varsa ye hayatım kasma kendini hatta beğenirsen bir kez daha işte yeEvet kızlar
Gelelim bugün ne yapacağıma
Saat 12:50
Kahvaltı sofrasını, yatağımı toplayacağım
Biraz çamaşır işim var, onları halledip hazırlanmalıyım
40 dakika uzaklıkta bebek mevlidi var, kızım gelip alacak, birlikte oraya gideceğiz
Kaçta biter, ne zaman gelirim bilmiyorum
Akşam da yeğenimin sözü var, oraya canlı bağlanacağım
Sizi size emanet ediyorum
Geç saatte görüşürüz
Not: kahvaltı yapmadım, mevlitte ne yemek var bilmiyorum, elimden geldiğince dikkat edeceğim
Ayy bide regliyimmm insallahhh seni geçerim
İnsalhh herkez birbirini gecerİnşallah beni geçersin
Geçmiş olsun canım benim bugün daha bitmedi yine dikkatli olabilirsin su aklına gelmiyorsa tel.hatirlatici yapabilirsinAmin çok teşekkür ederim
Kaptanım ben şifayı kaptım, hastayım
Ama bir şekilde bir yerden başlamak lazım. Dün ve bugün istediğim gibi olmadı ama pazartesiden itibaren listeme uyacağım inşallah
Tek sorunum su. Britra'nın sürahisini kullanıyorum. Sürekli su doldurmaya üşeniyorum açıkçası. Su içmeyi unutuyorum böyle olunca
Doğum günün kutlu olsun canımKaptanım valla bu sabah yedim yani ama ama mazeretim var yarın doğum günüm h.içi olduğu için bugünden kutluyoruz sonra bişi yemeyeceğimNergis 35
Beni şahsen cumartesi günü etkilemedim ogun olmuştum baya baya 600 gram vermişim bideAy unuttum bende dünden beri regl oldum. Acaba etkiler mi ki
güzel yanı kilo verdikçe pcos etkisi azalıyor
Heeeehhh şöyylleeeeAyy ne güzel Allah afat dan korusun
Hayırdır canım dikkat et kendine
Aaaa nice mutlu sağlıklı yaşların olsun canım benim iyiki doğdun
Hayırlı sabahlar canim Bol bol ye kahvaltını
Kız çaktırma sen zaten onu geçersin aaa ben ona şaka yaptım
Hayat devam ediyor her şeyle karsilasiyoruz canım ama biz anneler güçlü olmak zorundayız yoksa evet dönüp baksak boş
Benim aklımdakileride sen aldın
Ne varsa ye hayatım kasma kendini hatta beğenirsen bir kez daha işte ye
Hayırlı olsun yeğeninin sözü
İnsalhh herkez birbirini gecer
Geçmiş olsun canım benim bugün daha bitmedi yine dikkatli olabilirsin su aklına gelmiyorsa tel.hatirlatici yapabilirsin
O işler bendeeeAma tikkatli ol. Sağlam git canım. Çünkü ben sağlam gidiyorum. Haberin olsun
Hayır bu arada benim emojilerim neden çıkmıyor. Aktif değil.
bak hele bak. Sen ona güven. Fezo beni alırsa arkamdan el sallarsinAyy ne güzel Allah afat dan korusun
Hayırdır canım dikkat et kendine
Aaaa nice mutlu sağlıklı yaşların olsun canım benim iyiki doğdun
Hayırlı sabahlar canim Bol bol ye kahvaltını
Kız çaktırma sen zaten onu geçersin aaa ben ona şaka yaptım
Hayat devam ediyor her şeyle karsilasiyoruz canım ama biz anneler güçlü olmak zorundayız yoksa evet dönüp baksak boş
Benim aklımdakileride sen aldın
Ne varsa ye hayatım kasma kendini hatta beğenirsen bir kez daha işte ye
Hayırlı olsun yeğeninin sözü
İnsalhh herkez birbirini gecer
Geçmiş olsun canım benim bugün daha bitmedi yine dikkatli olabilirsin su aklına gelmiyorsa tel.hatirlatici yapabilirsin
Saliya şurada bişi kalmadıHeeeehhh şöyylleeee
Severim kendine güvenen kişileriO işler bendeee
Biyer emi tıkladın acep
Doğum günün kutlu olsun kaptaniçem şimdiden nice seneler olsun inşallah mutlu huzurlu sağlıklıKaptanım valla bu sabah yedim yani ama ama mazeretim var yarın doğum günüm h.içi olduğu için bugünden kutluyoruz sonra bişi yemeyeceğimNergis 35
Bugün beni sinirden ağlattı hüngür hüngür, şimdi affettirmek için süpürge yapıyor. Sabah da kahvaltı hazırladı.Benimki şu an bahçeyle uğraşıyor, aynen doğru diyorsun, birazdan da gelir yoruldum, öldüm, bittim
Yoo valla ne yalan söyleyeyim hiç aramıyorum, kaynanam rahmetli, onu aratmıyor sağolsun. Bu ara çok gözüme batıyor kocam beyefendiBazen bir yere gidiyor falan o zaman anliyorum iş yapiyormus aslında diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?