Hoş geldin canımYarışmaya tam hakim degilim kilo alan yarışmacıyi kaptan rakip takima mi postaliyor
Ben yeni katıldım canım yarışalım bakalım ama ben spor yapamıyorum iki bebeyle ama Kapışalım bakalım
Hoş geldin canım kapışalım bu hafta aynı takımdayız sanırım ama lig sıralamasında yarosırızBen yeni katıldım canım yarışalım bakalım ama ben spor yapamıyorum iki bebeyle ama Kapışalım bakalım
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım akşam hem lokum hem meyve pek olmadı
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım akşam birazcık porsiyon kaçmış gibi
Oyy tam cumartesi menüsü olmuş afiyet olsun
Niye öyle dedin çocuk mu hazırlanıyorYani şu google reklamlarında bile karşıma lgs kaynak kitap reklamları geliypr
Biri 4 aylık biri 2.5 yaşında hadi o zaman başlayalım bol bol eriyelimHoş geldin canım kapışalım bu hafta aynı takımdayız sanırım ama lig sıralamasında yarosırızbebeler kaç yaşında Emziriyorsan o da spor hükmünde
Evet öyle oluyor canım. Diğer takımdan da en fazla kilo vereni kendi takımına transfer ediyor.Yarışmaya tam hakim degilim kilo alan yarışmacıyi kaptan rakip takima mi postaliyor
Ooo süper planBiri 4 aylık biri 2.5 yaşında hadi o zaman başlayalım bol bol eriyelimkendi aramızda kapışıp kırmızı takıma karşı birlik olalım
Evet canım kızım hazırlanıyorNiye öyle dedin çocuk mu hazırlanıyor
Allah kolaylık versin yolu açık olsun inşallahEvet canım kızım hazırlanıyor
Aaa çok teşekkür ederim canım tabiki sorarım sağolasınAllah kolaylık versin yolu açık olsun inşallah
Kaynak falan sorarsan lazım olursa fikrimi söylerim.16. Yılıma başlıcam fen öğretmeniyim ben degrupta öğretmen çok. Onlar da yardımcı olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin
Maşallah ben sana sporda yetişmem
harika eksi canım benimm.tebrik ederimmm
Tesekkur ederim kizlarGünaydın canım
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Tamam canım izinli yazıyorum
Tebrikler canım güzel eksi
Günaydııınnn
Tebrik ederim canım güzel eksi
Canım moral bozmak yok devam edeceğiz
Günooo Lotus cum çok tebrik ediyorum harika bir eksi
Vaay çok güzel eksi çok tebrik ederim bu hafta kırılacak 66
Tamam canım aldım listeye
Tebrik ederim canım
Kaptanım tebrik ederim
Vuhuuu çok güzel eksi canım tebrik ederim
Canım çok geçmiş olsun atarsın ödemi hemencecik sen iyi ol yeter ki
canım c.tesi den c.tesiye alıyoruz haftalık olanı ama salıdan bu zamana harika vermişsin tebrik ederim
Tamam canım izne yazdım kendine iyi bak iyi tatiller
Tebrik ederim jou cum
Harika bak nerelere geldi kilon çok tebrik ederim canım nasıl yakalayacağım seni kızzz
Tebrik ederim canım bu yoğunluk hem de operasyon çok iyi gitmiş (laf aramızda ben de dün gece 2 de kurabiye yedim hem de 4 tane)
Tamam canım hazırlığa alalım seni sıkma canını düzne oturunca gider kilolar ama vazgeçmek yok bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim burçdaşım
Canım çok güzel eksi tebrik ederim.
Kaptanım tebrik ederim.tamam canım hazırlığa ekledim
Sağol canim bi kafayi toparlayip gelecemİyi tatiller canım
Senin pozitif enerjin yeterAllahımmmm çook mutlu oldumm
canım mavi takımımmmmm
hepinizi çooookca tebrik ederimmmm
gezegenfeza
Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
Boncuk2307
Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
Nergis 35
@Efenin_Annesi
@bluegreeneyes
@Lotus1234
Bu hafta size daha fazla motivasyon vermek isterdim ama artık saglik olsun bebegimin durumunu biliyorsunuz zaten
Hepinizi çok cok öpuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?