- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Bendeki gereksiz bilgileri fışkırtayım; bir kaç spor hocası ve fizyoterapistten chole ting in hareketlerinin ve pozisyonlarının çok yanlış olduğunu, uzun vadede ciddi eklem ağrılarına neden olacağını dinledim. Zaten eklemlerimde sorun var, hiç bulaşmadım o nedenlehic bilmiyordum kaptanım eyvallah
ben chole ting cok severim onu yaparım genelde
seninkine de bakayım bin
İnşallah bende veririm ya engellemezsem kendimi gitgide kötü olacakemzirme surecinde bende cok aldım yavas yavas vermeye basladım
Eşimde diyette bu arada pazar günleri kaçamak yapar o ben yapmam bana diyoki akşamdan beri yarın hadi sende ye yemeyecek misin emin misin ama sabah kumpir yaprim sana tost mu hapsak yada diyor bende sen kendine yap ye ben yemicem diyorum öyle bir istikrarlilik kaptanheyttt be çekilin yoldan
şöyle ilk darbeyi sali günü vuracağız insa
haydi hayırla insa canım
Tamam o zaman canım yarın tartılıp atayım resminiYarın sabah tuvalete gir çık kiyafetsiz tartil ve tartı resmini at @LenaG Bu hafta hazırlık bölümüne alır seni.
Düzenli menü ve bildirimlerde aktif olursan takımlara geçersin gerekli bilgilendirmeyi yapacak sana lenag hosgeldin o zaman
TamamdirTamam o zaman canım yarın tartılıp atayım resmini
Dün dünde kaldı önümüzdeki maçlara bakacağızheyttt be çekilin yoldan
şöyle ilk darbeyi sali günü vuracağız insa
haydi hayırla insa canım
Hoş geldin canm ben de emziren bir anneyim 8.5 aylık bebişim var, 3 çocuk annesiyim çok aktif olamasam da burda guzel motive oluyoruz...Tamam o zaman canım yarın tartılıp atayım resmini
saka mı kız genelde Ebru Sallı nın pilates hareketleri yaBendeki gereksiz bilgileri fışkırtayım; bir kaç spor hocası ve fizyoterapistten chole ting in hareketlerinin ve pozisyonlarının çok yanlış olduğunu, uzun vadede ciddi eklem ağrılarına neden olacağını dinledim. Zaten eklemlerimde sorun var, hiç bulaşmadım o nedenle
Yok kuzum çok ciddiyim. Bak bir spor hocası bu,saka mı kız genelde Ebru Sallı nın pilates hareketleri ya
tamam canım bi bakayım ben şimdi izleyebilcek bir durumum yok sabah izleyeyeimYok kuzum çok ciddiyim. Bak bir spor hocası bu,
bu hafta takım içinde eşleşme yapsam ikili sıkı takipcisi olsa herkesin nasıl olur bi ara cuma takım yarısmalarında yapıyorduk orti oluyorduk hey gidi gunlerDün dünde kaldı önümüzdeki maçlara bakacağızbu gün jübile yapmak isteyenler de yaptıysa yarından itibaren herkes kendi kendini sıkı takip etsin zaten kaptanlar bizi gözetliyor
Hiç izleme özet geçeyim; hareketleri belli zaman aralığında yapacağım diye o kadar yanlış yapıyor ki, hoca da ‘ona bakıp doğru hareket bu diye yaparsanız kendinize yazık edersiniz’ diyortamam canım bi bakayım ben şimdi izleyebilcek bir durumum yok sabah izleyeyeim
canım ya arkadas gibi arkadaşHiç izleme özet geçeyim; hareketleri belli zaman aralığında yapacağım diye o kadar yanlış yapıyor ki, hoca da ‘ona bakıp doğru hareket bu diye yaparsanız kendinize yazık edersiniz’ diyor
benimkide gece 26282919 kez uyanacakHerkese iyi geceler dileyip yatıyorum ben. Kızçem ‘aman annemin seçmeleri vardı, kaptandı’ falan dinlemeyip sabah 7 de kalkacak…
Benimki 22 aylık ama emziriyorumbenim bebegim 1 yasında ama grubumuzda daha küçük bebegi olup emziren var canım
Ben de domates sosu yapıyordum uyandı velet şimdi yapıştı memeye sos orda kaynıyor hayırlısı bakalımbenimkide gece 26282919 kez uyanacak
allahım bebegime saglikli uyku ver
abow iş yaparken kotu bacımBen de domates sosu yapıyordum uyandı velet şimdi yapıştı memeye sos orda kaynıyor hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?