Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüysen bırakırım kırmızı kaptanlığıanlaştık canımben seni simdi takımıma alamayacakmıyım
![]()
benimkide yatmadı daha
Bunu yaşamayan anne yoktur canım. İlk emeklemede hemen hemen hepsi düşüyor. Ben de kızım ilk düştüğünde oturup ağlamıştım![]()
Ben tamamım canım, bekliyorum seni. Çok özletme kendini ama, dayanamam uyurumbenimkide yatmadı daha
uyumuyooorr![]()
geldimm 5 dkBen tamamım canım, bekliyorum seni. Çok özletme kendini ama, dayanamam uyurum![]()
Bende başladı sandım secildi sandım hahahaHadi bismillah deyip başlayın kızlar.![]()
Öncelikle içini ferah tut ve çok çok iyi bir annesin bunu asla unutma . senin çocuğuna senden daha iyi bir anne olacak kimse yok hepimizin basindan benzer olaylar geçiyor hem ev hem iş hem çocuk haliyle enerjimiz bitiyor yorgun düşüyoruz inan nasıl uykuya geçiyorum ben de bilemiyorum... Yalnız degilsin canm.. sana önerim benim de bebeğim 8.5 aylık yer yatağı yaptım ben şimdi uyuyakalirsam diye korkum kalmadı beraber uyuyoruz en azından o arada gözüm dalınca az da olsa dinlenmiş oluyorum sonrasinda diğer çocuklarımla da rahat ilgilenebiliyorum, sen de o şekilde yapabilirsin...InsAllah benimde bebegkme bisey olmaz psikllojkim alg ust oldu kendimi kotu anne hisedyorum
Okey, başlıyorum.Hallederiz geldimmm
bende oyle ona bakıyorum canım