- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Kuzum baya geçmiş üstünden Allahın izniyle bir şey olmaz ama sen böyle için için kendini yiyeceksen acile gitsen de rahatlasan mı canım? Doktorlar bebeğinin iyi olduğunu söylerse huzur bulursun sankiCanim 24 saari gecti uyuma halsizlik olmadi bir tek bir defa kusma oldu o kadar nolursunuz dua edin bisey olmasin bilmiyorum ben baktigimda sirt ustu yatyodu
Canım çok geçmiş olsun. Ciddi bir durum yoktur inşallahKızlar acildeyim kolumda damar yolu açık tam da yazamıyorum kısıra bakmayın eve dönünce ancak bakabileceğim
Bildim kaptaniçem kaç kez baktım burayı asla böyle bırakmaz bişey var dedim çabuk gel bizlerede gece eve gelince iki kelime yaz merakta kalmayalımKızlar acildeyim kolumda damar yolu açık tam da yazamıyorum kısıra bakmayın eve dönünce ancak bakabileceğim
Benden sonraKızlarLenaG kaptanım rahatsız çok çok geçmiş olsun
Kimin kilo verme yüzdesi çoksa kırmızı kaptan olsun. Takımları kuralım lütfen
Rahatsız şimdi,çokta yorulmuştur. Üstüne burda da uğraşmasın
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar acildeyim kolumda damar yolu açık tam da yazamıyorum kısıra bakmayın eve dönünce ancak bakabileceğim
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar kizlar bem gruptan cikiyorum belki bir gun yeniden katlirin kendimi toparlatinca vaktinizj caldigim icjn Hakkinuzi helal edin Dun oglum yatakdan dustu agladi arkasinca kustu dunden beridkr olu gibiyim gozum cocukda psikolojim berbat vazyetde toparlanamiyirum hakkinizi helal edjn her birinizLenaG
Yüzüm seğirmeye başladı canım ya iyice düştü tansiyon bir de kafam baya sersemledi hemen tomografiye aldılar beni baktılar bir sürü test yaptılar hemen kardiyoloğa görünün ilaçlar size iyi gelmiyor dediler. Bırakacağım ilaçları şimdilik çarşamba check up var orda komple bir bakıracağım kendime.canım kötü mü oldun?
Afiyet olsun canım31 Ağustos Menü
10.00: 1 dilim kıymalı börek
1kase kavun
16.00: 1 karnıyarık
2 yk pilav
1 kase etli çorba
1 bardak ayran
2 lt su
Spor yok ama evin altını üstüne getirdim desem yeridir. Tam 3 saat temizlik yaptım
LenaG
Canım nuroviç kaptanlık yapamayacağını söyledi o yüzden kırmızı kaptan sen oldun bu haftaya özel mavi kaptan sen seçer misin ?Aynı anda denk gelme sorunu var ama… Nasıl yapsak?
kuzumm canımm benimm iyi hissetmedigini söylemisstin canım benimm dinlen yorulma nolur Allahım esirgesin korusunGeldim kızlar lig sıralamasını da yapamadım kusura bakmayın
Beyin kanamasından şüphelendiler bişi çıkmadı tansiyonum normale dönüyor ama sonra yine düşüyor dinlen dediler ve hemen kardiyoloğa görün ilaçlar size iyi gelmiyor dediler çarşamba komple baktıracağım kendime artık. İnanın başımın sürekli uyku sersemi gibi olmasından öyle bıktım kiii
Sağol canımkuzumm canımm benimm iyi hissetmedigini söylemisstin canım benimm dinlen yorulma nolur Allahım esirgesin korusun
Canım bu durumda senin yüzden fazlaysa sen kırmızı kaptan oluyorsun. Senden sorası mavi kaptan oluyor.Benden sonraBravequeen var gibi görünüyor
Doğru canım öyleCanım bu durumda senin yüzden fazlaysa sen kırmızı kaptan oluyorsun. Senden sorası mavi kaptan oluyor.
Tabi yinedeLenaG kaptanım daha iyi bilir.
Bildiğim kadarıyla böyleydi
Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım
DualarımdasınızKızlar acildeyim kolumda damar yolu açık tam da yazamıyorum kısıra bakmayın eve dönünce ancak bakabileceğim
Yarışmacı listesi
Acil şifalar diliyorum canım benimGeldim kızlar lig sıralamasını da yapamadım kusura bakmayın
Beyin kanamasından şüphelendiler bişi çıkmadı tansiyonum normale dönüyor ama sonra yine düşüyor dinlen dediler ve hemen kardiyoloğa görün ilaçlar size iyi gelmiyor dediler çarşamba komple baktıracağım kendime artık. İnanın başımın sürekli uyku sersemi gibi olmasından öyle bıktım kiii
Allah'ım korusun canım nolur yat dinlen o ilaçlara başlayınca böyle oldun bende ilaçların iyi gelmediğini düşünüyorum çarşamba günü hemen gelsinGeldim kızlar lig sıralamasını da yapamadım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?