canım benim önce sağlıkSelam kızlar bu hafta bende iş yok sağlık sorunlarımla uğraşmaktan diyete odaklanamadım. Hiç kilo veremedim. Çünkü 9/5 olan tansiyonumu yükseltmek için habire 1 tane çubuk kraker atıyorum ağzıma veya bol tuzlu ayran içiyorum vs
ama yine de yükselmiyor.
Geçen hafta 91.50
Bügün 91.45
Fark yok
harikaaaaa
Hoşbulduk canım. İnşallah çabuk toparlariz. Yoksa robot gibi hareket etmekten sıkıldım.Çok geçmiş olsun,boğazı kesikler kervanına hoşgeldin
Teşekkür ediyorum cnmGünaydın canım tebrik ederim canım çok güzel eksi
Günaydın öğretmenim kolay gele
Günaydın canım tebrik ederim antibiyotik fena ödem yapıyor.
Günaydın canım tebrik ederim.
Günaydın canım çok geçmiş olsun
Canım hiç önemli değil sağlık herşeyden önce geliyor.
ooo süper gitmiş tebrik ederim.
Günaydın canım
Canım güle güle oturun inşallah tabiki 72.10 i alacağım
Günaydın canım
alakası yok canım yağdan kaybetmiş olabilirsin ama regl isen illa artı çıkıyor
Tebrik ederim canım
Günaydın çiçeeekkk
Anaaa mezun mu oluyorsuunnn artık gelmeyecek misin sevinsem mi üzülsem mi bilemedimşaka şaka çok sevindim canım
ne diyeceğimi bilemedim
Tebrik ederim canım çok gozel eksiii
Başlangıcın hayırlı olsun canım sağlıkla hep beraber hedefe varacağız inşallah
Tamam canım eklerim listeye tekrar hoşgeldin. İyi misin ? Nasıl geçti operasyon ?
Vuhuu süper eksi tebrik ederim canım
Haaarika bir eksi çok tebrik ederim canım
Canım sorun değil bak yine de eksi gelmiş üzülme hallolur
Kız kalmadın artık bittin yeter daaa
Gayet de güzel eksi tebrik edeirm canım
Afiyet olsun canım gayet güzel sporlar süper
Kıız şaka mııı harika bir eksi tebrik ederim canım
Çok tebrik eerim canım çok harika bir eksi
Canım üzülme çok az birşey ama toparlanmak lazım
Çok geçmiş olsun canımİyiyim canım çok şükür olduk ameliyatı. Daha tam toparlanamadim ama eskiye göre iyiyim. Total alındı tümden. Kasılmalarım var. O da yavas yavaş azaliyor sanki.
Cok geçmiş olsun canımHoşbulduk canım. İnşallah çabuk toparlariz. Yoksa robot gibi hareket etmekten sıkıldım.
Ohh afiyet olsun ne de güzel görünüyor ama
Aynen canım. Geçen hafta üzüntüden 2 gün doğru düzgün birşey yememiştim o zaman 79.10 görmüştüm ama biraz yemek yediğim zaman artıya geçmiştim bu hafta güç bela anca salıdan itibaren 400 gram verdimSağol canım benim
Çok değil ki fazla artı değil en azından
Gel gel canımı toparlarsin hemen gurupda olmak iyidir
Tebrikler
Tebrikler canım
Teşekkür ettim canım benimÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ettim canım.Cok geçmiş olsun canım
Ohh afiyet olsun ne de güzel görünüyor ama
Hadii geçmiş olsun canım benim kurtuldun şükürİyiyim canım çok şükür olduk ameliyatı. Daha tam toparlanamadim ama eskiye göre iyiyim. Total alındı tümden. Kasılmalarım var. O da yavas yavaş azaliyor sanki.
Yine halledersin sen canım benim yeterki sağlığın bir an önce düzelsin takma onu hiç kafaya önce sağlıkSelam kızlar bu hafta bende iş yok sağlık sorunlarımla uğraşmaktan diyete odaklanamadım. Hiç kilo veremedim. Çünkü 9/5 olan tansiyonumu yükseltmek için habire 1 tane çubuk kraker atıyorum ağzıma veya bol tuzlu ayran içiyorum vs
ama yine de yükselmiyor.
Geçen hafta 91.50
Bügün 91.45
Fark yok
Çok sağol canim.Hadii geçmiş olsun canım benim kurtuldun şükür
Yine halledersin sen canım benim yeterki sağlığın bir an önce düzelsin takma onu hiç kafaya önce sağlık
Çok geçmiş olsunÇok sağol canim.
Öyle canım çok şükür kurtulduk. Sıkıntılı süreçti çünkü. Oldu almadi nefes alamıyorum. Çıkan parça az değil nasıl nefes almışım ben bile hayret ettim.
Teşekkür ediyorum canım.Çok geçmiş olsun
Canım tebrik ederim çok güzel eksi
Tamam canım takımlar seçilirken listeye ekleyeceğimSelam kızlarLenaG ve Mthn83 kaptanlarim kilo bildirimimi yapıp bu hafta takımlarda olmak istiyorum
Tatil öncesi: 71.8
Bugun :72.6
Eki Görüntüle 3473093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?