- 30 Aralık 2022
- 3.189
- 13.133
- 138
Sen yine kimi etiketledin hahahha sabah dedim yine diyorum bu grup kaptanini etiketleyemiyor ya da etkileyemiyorHayırlı akşamlar kızlar
Öğlen 12// az patates kızartması
Birbkase salata
Ara yeşilçay
Akşam 18.30-19.00//
Bir buçuk kepçe kuru fasulye
İki dilim tam buğday ekmeği çavdarlı
Bir kâse tarator
Bir zeytin büyüklüğünde tuzlu kurabiye (kardeşim cokk aşırı ısrar etti abla küserim taa cumartesiyimi bekleyeceksin su zeytin kadar şey için deyince ağzıma attım)
Spor//
3lt su
Yürüyüşteyim şuan
Sabah yirmi dk ise yürüdüm
LenaG M mthnaht
Total yürüyüşüm 20000 adim. Gun icindeki hareketlerimle 25 bin olmus12 ağustos menüsü
Sabah
Ilık limonlu sular
11.00 de
2 kaşık yogurt
Yulaf yarım şeftali tarçın
Ciha 2 ceviz
Ogle
Kefir
Salatalık
Hibuskus icecegi
1 adet kahveli atıştırmalık
Akşam 18.00
4 kaşık bamya
3.kasik makarna
2 adet köfte
Su 3.litre birde soda içerim
Spor.10.bin adım yürüyüş
Geçemedim seniSitare55
LenaG A Asya89 Mthn83
Afiyet olsun canım12 ağustos menüsü
Sabah
Ilık limonlu sular
11.00 de
2 kaşık yogurt
Yulaf yarım şeftali tarçın
Ciha 2 ceviz
Ogle
Kefir
Salatalık
Hibuskus icecegi
1 adet kahveli atıştırmalık
Akşam 18.00
4 kaşık bamya
3.kasik makarna
2 adet köfte
Su 3.litre birde soda içerim
Spor.10.bin adım yürüyüş
Geçemedim seniSitare55
LenaG A Asya89 Mthn83
Total yürüyüşüm 20000 adim. Gun icindeki hareketlerimle 25 bin olmus
Sagolasin canim spor yaomayi çok seviyorum gecen yil da halk oyununa gidiyordumMaşallah canım
Ne güzelSagolasin canim spor yaomayi çok seviyorum gecen yil da halk oyununa gidiyordum
Afiyet olsum kaptanim meyveyi tek yememek daha iyi diye biliyorum yanina süt kefir ayran vs gerisi baya az zaten afiyet olsun
Ya hep yürüyüşte oluyorum yürüyüşteyken de yazmaya çalışıyorum bir yandan cevap vermeye çalışıyorum bir yandan benim de geç saate kalmasın sonra kaptanlarım uyuyakalıyorlar ertesi gün de denk gelemiyorlar gözlerinden kaçıyor beni mi göremiyorlar diye yazayım erken dedim gene yürürken yakalandım sen de hep açığımı kollama peşindesin ya pis rakipSen yine kimi etiketledin hahahha sabah dedim yine diyorum bu grup kaptanini etiketleyemiyor ya da etkileyemiyorMthn83
Sağol Canım ödem atması için tek yedimAfiyet olsum kaptanim meyveyi tek yememek daha iyi diye biliyorum yanina süt kefir ayran vs gerisi baya az zaten afiyet olsun
Hayırlı akşamlar kızlar
Birbkase salata
Ara yeşilçay
Akşam 18.30-19.00//
Bir kâse tarator
Bir zeytin büyüklüğünde tuzlu kurabiye (kardeşim cokk aşırı ısrar etti abla küserim taa cumartesiyimi bekleyeceksin su zeytin kadar şey için deyince ağzıma attım)
Spor//
3lt su
Yürüyüşteyim şuan
LenaG M mthnaht
Hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunuHosbuldum sagoluniradem çelik gibiydi eskiden ne oldu bana bilmiyorum simdi zayif istikrarsiz tekrar eski Leylak olmaya calisiyorum .insallah bu son kalici adimim olur
Bana malzeme veriyorsun ben napimYa hep yürüyüşte oluyorum yürüyüşteyken de yazmaya çalışıyorum bir yandan cevap vermeye çalışıyorum bir yandan benim de geç saate kalmasın sonra kaptanlarım uyuyakalıyorlar ertesi gün de denk gelemiyorlar gözlerinden kaçıyor beni mi göremiyorlar diye yazayım erken dedim gene yürürken yakalandım sen de hep açığımı kollama peşindesin ya pis rakip
çok şükür diyeyimİyiyim kuzucumsen nasılsın afiyettesin inşallah
Masterfit 128. Etap | 10.08. | 12.08. |
KIRMIZI TAKIM | ||
A Asya89 Kırmızı takım kaptanı | 81.90 | |
| 78.70 | |
| 66.70 | |
@Lotus1234 | 96.30 | |
| 92.30 | |
@bilgeyogii | 88.55 | |
@Goklerce | 73.20 | |
@Cakinin Gelini | 90.40 | |
@trueliving_ | 69 | |
MAVİ TAKIM | ||
| 72.70 | |
| 53.70 | |
@sibel_84 | 71.75 | |
| 86.20 | |
@defneefe17 | 73.50 | |
@leyl76 | 72.60 | |
@Boncuklarhajsl | 70.70 | |
@tomrs | 63.90 | |
| 81.50 | |
HAZIRLIK | ||
@gezegenfeza | 76.60 | |
@malahit | 60.10 | |
@Tesnim1903 | 73.40 | |
@bluegreeneyes | 77.50 | |
@Diyet Salata | - | |
@ballikayfe | - | |
@Bravequeen | 69.70 | |
@Deltavealfa | 69 | |
@Mina45 | 98 | |
| 106.80 |
Daha önce yst38 di belki oradan tanıdık gelirBu topicte degildim 9.takimdaydim sonra bi kac topicte bulundum ama isimlerini hatirlamiyorum gruplar kapandiktansonra takimlar kendileri devam etmisti 5.takimin topigi vardi ordaydik vir süre hatta nerdeyse tüm 9 takim ordaydiama o topicler ilerleyemedi zamanla azaldi falan en son bir topige katildim fakat sinav donemimdeydim ara verdim bir daha baslamadim 1 yil olmustur KK ya girmeyeli . Sizin nick de bana cok tanidik geldi hatta dusundum bi süre nerden hatirliyorum diye.
Allah ne diyim bizi dile dusurcenHayırlı akşamlar kızlar
Birbkase salata
Ara yeşilçay
Akşam 18.30-19.00//
Bir kâse tarator
Spor//
3lt su
Yürüyüşteyim şuan
LenaG M mthnaht
evet dün 1 adet de olsa turşu yedim. bugün yok canım2 saat arayla yemişim ama herbiri ana öğün havasında olmuş canım.
Bugün turşu yeme olurmu
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?