28.07.24
10.00
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık biber, peynir 2 dilim, 1 çk labne, 1 çk bal
15.00
Sade kahve, fındık, 3 hurma
18.30
1 kepçe çorba, 2 tabak patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz
Şu:2.5 lt
3 bardak Dukan birasıLenaG
Aynen kaptanım bende dedim iyi gittim bugün ama köfte olunca dayanamadim bir urfalı olarak uzun zamandır yemiyordumÇiğ köfteye kadar çok güzel gitmiş diyordumhem saat geç olmuş hem de cis olmuş ama en azından porsiyon olarak bir iki sıkım atsaydin ağzına hem tutardı belki hem de ekmeğinden kurtarirdin adım ve sporuna bır de suyuna maşallah çok güzel
GünaydınGünaydın canlar
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım insalahhh alalımCümleten günaydınlar hanımlar.
Bugün kadınlar voleybol maçı var saat 10'da onu seyretcem alacağız maçı inşallah .
Günaydın canısı alacak mutlakaGünaydın canım insalahhh alalım
Bunu sen istedinCanım sen yinede yaz menüyü cis da olsa burada yazmamız da önemli her arkadaşımız yazıyor bak dondurma tatlı hamburger yiyendeama dikkat lütfen ekibimden çok umitliyim bu hafta ona göre bugün hafif geçir ve sporlu
Kendi menümü de yorumlayayimMenüm 28 Temmuz Pazar
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Sabah 08.30 : sütlü kahve(200 ml sut) 2 hurma
10.30: 2 haslanmis küçük koy mısıri
Kahvalti 12. 30: 2 dilim t b ekm
2 yumurtadan omlet
1 catal peynir
3 zeytin, salatalik
salatalik, maydanoz, domates
Ara 14.00: 14 gr bitter cikolata 7 badem
Ara 16.00: 2 adet 3 2 1 pogaca, 1 dilim tepsi keki 2 haslanmjs patates domates salatalik (annemelrdeydim)
Aksam 20.30: 3 parca somon baligi(toplami el buyuklugunde)
Salata
Spor 12 bin adim yürüyüş
su 3 litre
evet canım hem geç olmuş hemde fazla olmuş ama ödül günü gibi sayalım daha bu hafta kabul etmem menüyü bozmak cıs yemek yok ona göre :) bi de 3 2 1 poğaöası ne kız başında 2 tane deyip araya onu yazmışsın anlamadım. su ve yürüyüş güzelMenüm 28 Temmuz Pazar
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Sabah 08.30 : sütlü kahve(200 ml sut) 2 hurma
10.30: 2 haslanmis küçük koy mısıri
Kahvalti 12. 30: 2 dilim t b ekm
2 yumurtadan omlet
1 catal peynir
3 zeytin, salatalik
salatalik, maydanoz, domates
Ara 14.00: 14 gr bitter cikolata 7 badem
Ara 16.00: 2 adet 3 2 1 pogaca, 1 dilim tepsi keki 2 haslanmjs patates domates salatalik (annemelrdeydim)
Aksam 20.30: 3 parca somon baligi(toplami el buyuklugunde)
Salata
Spor 12 bin adim yürüyüş
su 3 litre
Tamamdir kaptanim kalan gunler tertemiz olacak insallahevet canım hem geç olmuş hemde fazla olmuş ama ödül günü gibi sayalım daha bu hafta kabul etmem menüyü bozmak cıs yemek yok ona göre :) bi de 3 2 1 poğaöası ne kız başında 2 tane deyip araya onu yazmışsın anlamadım. su ve yürüyüş güzel
ayy netten baktımda ne de güzel görünüyor afiyet şifa olsun canım sözü aldım geriye kalan günler içinde sendenTamamdir kaptanim kalan gunler tertemiz olacak insallah
3 2 1 pogaca, pogacanin adi canimmalzemeleri oyle 3 kb tozu 2 bardak yogurt 1 bardak siviyag
Evet, ödemi attım çok şükür, düşüşe geçmeye başladımCanım belki daha ödem vardır üzerinde belkide olur olmassada senin canın sağolsun
Evet, yeğenim evleniyorAa çok yakının düğünüyse olmaz tabi o zaman devam çalışmaya
Sivasın etliekmeği meşhurdurGünaydın herkeseee
Pazar günlerini hiç sevmem. Şimdi herkes serpme kahvaltı yaparken ben kütüphaneye gidip ders çalışacağım.
Evet silmemişler eşimin çoğu kardeşi izmirde oturuyor üçü Sivas taydı(Sivaslı lar) izmirde ki kardeşler büyütmüşler eşimi okutmuşlar iş sahibi yapmışlar çok şükür haklarını yiyemem ama bu sayede onlar eşimin hakkını çok yediler ta sonunda ikisiyle konuşmuyor şimdi, selam falan veriyor ama evlerine gitmiyor arayıp sormuyor muhatap olmuyor yani. Görümceler den yana pek bir sıkıntımız yok da eltiler fena eli maşalı hepsi sivaslı evlenmişler ben Balıkesir li olunca sıkıntı çıkardılar çok amaaaan daha neler neler anlatsam roman olacak cinstenAma bak demekki kardeşler birbirini silmemis genelde anne baba gidince miras vs yüzünden kardeşler birbirini siliyor yok sayıyor küsüyor
İnşallah ya kaç gündür bu maçları bekliyorum, hem bir eski voleybolcu hem de acayip voleybol sever olarak hiç kaçırmam maçları. Fırsat bulunca hala oynarım.Günaydın canım insalahhh alalım
İnşallah bol bol dua edelim millilerimiz kazansın. Adımızı tekrar tüm dunyaya duyuralımGünaydın canısı alacak mutlaka
Ah biliyorum o günleri. Sivaslı lar toplaşıp etli ekmek ya da çiğköfte partisi yaparlarSivasın etliekmeği meşhurdur
Dün tüm aile toplanıp yediler
Ben koca bir tabak domates, salatalık, biber yedim
Akşam kalabalık misafir geldi, yemek masasını donattım, tek bir fındık bile yemedim
Kafada bitirince insanın gözü hiçbirşey görmüyor
Fikrim şuCanım bişey sorcam sana dışarıda İskender veya döner yemek sakıncalı mı diyet için? Sonuçta evde de biz köfte et tavuk balık menülerimize koyuyoruz bır ay kadar önce bende disarida yemiştim İskender az da ekmeklerini yemiştim yaninada yoğurt doğurmuştu vallahi
Şimdi başlayacak maç,inşallah alacağız maçıEvet silmemişler eşimin çoğu kardeşi izmirde oturuyor üçü Sivas taydı(Sivaslı lar) izmirde ki kardeşler büyütmüşler eşimi okutmuşlar iş sahibi yapmışlar çok şükür haklarını yiyemem ama bu sayede onlar eşimin hakkını çok yediler ta sonunda ikisiyle konuşmuyor şimdi, selam falan veriyor ama evlerine gitmiyor arayıp sormuyor muhatap olmuyor yani. Görümceler den yana pek bir sıkıntımız yok da eltiler fena eli maşalı hepsi sivaslı evlenmişler ben Balıkesir li olunca sıkıntı çıkardılar çok amaaaan daha neler neler anlatsam roman olacak cinsten
İnşallah ya kaç gündür bu maçları bekliyorum, hem bir eski voleybolcu hem de acayip voleybol sever olarak hiç kaçırmam maçları. Fırsat bulunca hala oynarım.
İnşallah bol bol dua edelim millilerimiz kazansın. Adımızı tekrar tüm dunyaya duyuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?