- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar Kızlar
28.07.2024 Pazar
14:00 1kupa filtre kahve şekersiz, 1elma, yarım salatalık
16:00 1sb. Dukan
18:20 1sb. Dukan
Akşam yemeğine kadar 3 litre su
19:30 Akşam yemeği bitti.
1kase mercimek çorbası zerdeçallı, kimyonlu
1kase sulu köfte, bol salatalık, 4 tane zehir biber
Toplam su 4 litre su
Birazdan şekersiz çay
LenaG yosunlupapatya
Acikiyorsan zorla kendini biraz annen sevdiğin birşeyi yapsa mesela annemlerdeyim demiştin hani azıcık tavuk veya birazcık sebze yemeği iki kaşık bile olsa iyi gelir sanaİçim almıyor canım acikiyorum elim ayağım titriyor ama yiyemiyorum
Evime geldim canım çok yorgunum biraz dinlenip kendime gelirsem geçer elimden geleni yapacağım inşallah annemle diyete başladık yarından itibaren tartı yeme içme vs dikkat edeceğiz takip edeceğiz birbirimiziAcikiyorsan zorla kendini biraz annen sevdiğin birşeyi yapsa mesela annemlerdeyim demiştin hani azıcık tavuk veya birazcık sebze yemeği iki kaşık bile olsa iyi gelir sana
Ne güzel bak anneni de baslatmissin ama diyet aç kalmak değil canım dikkat et Yemen'e içmene sağlığın önemli olanEvime geldim canım çok yorgunum biraz dinlenip kendime gelirsem geçer elimden geleni yapacağım inşallah annemle diyete başladık yarından itibaren tartı yeme içme vs dikkat edeceğiz takip edeceğiz birbirimizi
Evet olan bu kaptanım bugün böyle olduAfiyet olsun canımkız yalnız öğlen sabah yemeği yok akşamaca niye yemek hiç yemedin salata bari olaymış mideni tutardı su adımda güzel maşallah
Evet canım annem rahatsız kilo vermesi lazımmış diyetisyen e gitti o liste ile ilerleyecekNe güzel bak anneni de baslatmissin ama diyet aç kalmak değil canım dikkat et Yemen'e içmene sağlığın önemli olan
4 tane eltim var 6 tane de görümcem hangisine katlanayım benBen öz annem bile olsa şu kanaatteyim: kendindeki kusuru bastırmak için bu şekilde davraniyorlar. Annem de kayınvalidem de fiziksel anlamda eşleri tarafından aşağılanmış kişiler. Bunu bana yansıttıklarını düşünüyorum.
Kayınvalidem hastalıklarından dolayı aşırı kilolu birisi. Eltilerimden birinin kilo takıntısı var. Hamileliklerinde de normalde de hiç kimseye kilosunu söylemezmiş. Geçenlerde sen kilo mu aldın diye sormuş kayinvalidem, sonra da bana günlerce beni aramadı, aradığımda açmadı, küstü mü acaba diyor. E kadının hassas noktasını biliyorsun, niye soruyorsun?
Baş başa yarışıyoruz4 tane eltim var 6 tane de görümcem hangisine katlanayım ben
Gene bana yaklaşamamışsınBaş başa yarışıyoruz4 elti 3 görümce görümcelerimin ikisi gençken vefat etmiş
Afiyet olsun canım sadece akşam kolanın yerine buzlu bı ayran icseydin ama yarın dikkat edersin artıkBu günkü menüm
Sabah 12.30
2 tam buğday ekmek tost
2 dilim karpuz
Çay
Akşam 20.30
1 ev yapımı hamburger
Turşu
Marul
1 çay bardağı kola
Bu gün kahvaltıdan sonra dışardaydık evede geç döndük pratik bişeler hazırlamam lazımdı hamburger istediler. Yarın daha dikkat ederim inşaAllah
Su dışarda olduğum için yine bilmiyorum 2 olur yatana kadar diye tahmin ediyorum
spor çok yürüdüm ama telefon çantadaydı 10 bin adım net atmışımdır hem avm hem market gezdim
yosunlupapatya LenaG
Afiyet olsun canım menü çok güzelSelam kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 09.00
bir yumurta zeytin domates biber
Akşam 2 yk pilav 3 yk havuçlu yoğurt 3 köfte
Su 3 litre
yosunlupapatya LenaG
Ama bak demekki kardeşler birbirini silmemis genelde anne baba gidince miras vs yüzünden kardeşler birbirini siliyor yok sayıyor küsüyorGene bana yaklaşamamışsınBenim de kaynanam vefat etmiş eşim 8 yaşındayken kayınpeder de düğünümüze 3 ay kala vefat etti görümce elti yetip artıyorlar zaten
Ben de evden cikarak sevdigim kislerle goruserek dağıtırım o havayi bugun de oyle yaptimBenim de canım sıkılınca mutfağa yönelirim ama artık elimi oyalayacak sağlıklı atıştırmalıklar yapıyorum hem kafam dağılıyor hem diyetim bozulmuyor.
Menun baya az canim bir de bu sporla eksiler yoldaHayırlı akşamlar arkadaşlar menümü yazayım bende piknikteydim olanlardan en masumlarini yemeye çalıştım
Öğlen 13.00//
2 ince sucuk (airfrier yağsız)
4 patates kızartması (airfrier yağsız)
3 adet üçgen peynir
Bir dilim kepekli ekmek
Bir minik salatalık az domates
Bir bardak şekersiz çay
Akşam beş gibiydi//
İki üçgen peynir
4 zeytin
Bir dilim kepekli ekmek
Bir bardak şekersiz çay
Saat 7 buçuk ta iki kiraz iki âdet üzüm yedim
Su 3.5lt oldu
20000 adım küsur yatana kadar 21000olur
LenaG Sitare55 yorumlarınızi bekliyorum ayaklarım pert vaziyette yalnız iki saatten fazla yurumusum saati birde 12de taktım sabah evde kosturmacada bı üç bin atmışımdir temizlik dışarı hazırlık derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?