- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 38
Diyetisyenle konustugumda mutlaka etiketlerim fikir onerilerimi duygusal aclik icin cnmBu duygusal.aclik.mevzusu bendede var malesef kiloların bir gidip bir gelmesini buna bağlıyorum. Gecen hafta diyetisyenle yaptığım diyette kendi bedenimi dinledikçe daha çok fark ettim, kalici çözümler bulmak gerekiyor.Fikir önerileri paylaşırsan memnun olurum.
Canım bunlar geçen hafta cumartesi sonuçları cumartesiye günleri bir önceki cumartesinin sonuçlarına göre fark alıyoruz.Benim sali 58di sanki hatırlamıyorum tam ama burda 57.55 gözüküyor kaptanımLenaG
Canım sürekli et yedim geçen hafta surda 2_3 gündür sadece sebze tüketiyorum kas değildir sicaktandir diye düşünüyorumCanım acaba sen kas tan mı kaybediyorsun?
Sıcak havada etkiliyor tabi
Tesekkurler kaptanim cok. Insallah verdigi menuyu uygulayabilirim, acikinca disina tasmamÇok sevindim inan bana harika bir karar
Yap canm yarına eksiler gelsinKi bugün herkes kabağa dönmüş benimde pisirmem.yakindir
Sağol canım. Yok aslında ben hep o saatlerde bitiriyorumAfiyet olsun çok erken bitmiş cumartesi hazırlığı mı
Afiyet olsun kaptanım cumartesi hazırlık menüsü
Afiyet olsun canım.LenaG A Asya89
19.07.2024 Cuma
İyi Akşamlar Kızlar
10:30 1sb.yağlı sütün içine 3 tepeleme yk.yulaf ezmesi,4kayısı, yarım muz, 1yk.ceviz, 1yk.chia tohumu, şekersiz çay
14:30 Yağ sürmeden 1 adet lor peynirli saç böreği, 2 bardak ayran
15:40 1ısırık market keki, 1ısırık kremalı bisküvi
19:00 8adet çikolata kaplı leblebi şekersiz çay
3.5 litre su
Spor Yok
Hiç sorma canım inşallah artı gelmesinde sabit kalmış olsa bile razıyımAfiyet olsun canım.
Benim şansıma kaptan olduğum hafta senin tadilat başladıinşallah yarın hep birlikte çok güzel eksiler görürüz
Afiyet olsun bugün canın çok tatlı çekmiş anlaşılanLenaG A Asya89
19.07.2024 Cuma
İyi Akşamlar Kızlar
10:30 1sb.yağlı sütün içine 3 tepeleme yk.yulaf ezmesi,4kayısı, yarım muz, 1yk.ceviz, 1yk.chia tohumu, şekersiz çay
14:30 Yağ sürmeden 1 adet lor peynirli saç böreği, 2 bardak ayran
15:40 1ısırık market keki, 1ısırık kremalı bisküvi
19:00 8adet çikolata kaplı leblebi şekersiz çay
3.5 litre su
Spor Yok
Afiyet olsun çok güzelBugünkü menü.
19 temmuz cuma
Kahvaltı 12.00
1,5 dilim çavdar ekmeği ve 1 porsiyon peynirli yumurta ,2 salatalık
Ara Öğün 15.30 - 17.00
1 kepekli grisini, 1 bardak kefir - beş yeşil erik, 3 tane kepekli bisküvi(form)
Akşam yemeği 19.00
4 yemek kaşığı nohut + marul +2 küçük salatalık + 1 havuç + 3 yemek kaşığı yoğurt karıştırdım salata yaptım
Şimdilik 2 lt su ama daha içerim
1000 adım şimdilik şimdi yürüyüşe gidiyoruz gelince tekrar yazarım
Afiyet olsun canım gayet iyi
Kaptanım sadece birer ısırıkAfiyet olsun bugün canın çok tatlı çekmiş anlaşılan
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun canım gayet iyi
canım çok sevindim. hadi hayırlı olsun başlangıcıngizem hanımın cok selamı var, kendısıyle bugun basladık, sıze de tesekkur ederım. duygusal aclık durumunu da anlattım. ınsallah basarıcaz dıyor saglıklı beslenırsek saglıklı psıkolojımız de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?