Günaydın eküricimGünaydnlar hanımlar gelemdim mutfakta su sızıntı olmuş onla uğraştık kaç gündür,ustalar geldi gitti bugünde yer için seramik bakacağız neyseki tezgah altı olacak.Kırıldı kurumasını bekliyoruz yerin.
neden bırakmak istiyorsun aralıklı orucu? eğer iyi geldiğini hissediyorsan yaşam biçimi haline getirebilirsin aslında aralıklı orucuKızlar size bir şey sormak istiyorum yaklaşık 2 aydır aralıklı oruç yapıyorum ve bir ay kadar sonra bırakmayı düşünüyorum tabii akşamları gene erken kapatıcam ama 3 öğün gibi olur sabahları da kahvaltı yapmak istiyorum vücudu açlığa da alıştırdık şimdi geri yiyince kilo alımıda başlar diye korkuyorum ne önerirsiniz? özellikleLeyl35 hanım sizin de fikriniz varsa rica ederim :)
Nasıl.uyguladiniz?Kızlar size bir şey sormak istiyorum yaklaşık 2 aydır aralıklı oruç yapıyorum ve bir ay kadar sonra bırakmayı düşünüyorum tabii akşamları gene erken kapatıcam ama 3 öğün gibi olur sabahları da kahvaltı yapmak istiyorum vücudu açlığa da alıştırdık şimdi geri yiyince kilo alımıda başlar diye korkuyorum ne önerirsiniz? özellikleLeyl35 hanım sizin de fikriniz varsa rica ederim :)
E bizde fazla sıcakta yok. Benim bahanem ne olsunBen wc olayini falan hic sevmem gece o yuzd n icmem uykum bolunmesin diye oyle alistimama bu gece bi baskaydi
yarın fazla cikarsaniz tartida sicaklardan kizlar baska bahaneye gerek yok
öylee çok güzel gerçekten vücudun bikere hafif oluyor kabul ama çalışan bir insan olunca günü yemekle açıyorum kahvaltı yapmayı özlüyorum hafta içleri he buraya da menemen yumurta ceviz peynir zeytin getiremiyorum hemen hazır yemeğe konuyorum ama evde yaparsamda erkenden yapıp işe gelicem işte :)neden bırakmak istiyorsun aralıklı orucu? eğer iyi geldiğini hissediyorsan yaşam biçimi haline getirebilirsin aslında aralıklı orucu
ben de aralıklı oruçla başladım kilo vermeye ama artık çok yedim dediğim günler bile aralıklı oruç yapıyor oluyorum, bana iyi geldiği için ama, bu ayrıntı önemli
öğlen 12 de açıyorum ağzımı aksam 7 de kapatıyorum 16/8 veya 17/7 gibi :)Nasıl.uyguladiniz?
Hayırlı gunler kankişim Allah içine sindirsin bol bol hasret gider memleketindeHayırlı günler dilerim bütün arkadaşlara ve canım kaptanımLenaG ye
Misafirleri yolcu ettik pazartesi veya salı kendi memleketime gideceğiz
Geçmişi bitiremedim
Çok sevindim Gizem ile başaracağına eminimgizem hanımın cok selamı var, kendısıyle bugun basladık, sıze de tesekkur ederım. duygusal aclık durumunu da anlattım. ınsallah basarıcaz dıyor saglıklı beslenırsek saglıklı psıkolojımız de olur.
yeme olayını 18-19 gibi kapatıp sabah 9-10 gibi yiyince de oluyor zaten illa uzun açlığa gerek yok bana iyi gelmiyor... belki ilk başta artış olabilir ama hemen düzene girecektir.. Benim hiç böyle bir düzenim olmadığı için yanlış kişiye danışmış olabilirsinKızlar size bir şey sormak istiyorum yaklaşık 2 aydır aralıklı oruç yapıyorum ve bir ay kadar sonra bırakmayı düşünüyorum tabii akşamları gene erken kapatıcam ama 3 öğün gibi olur sabahları da kahvaltı yapmak istiyorum vücudu açlığa da alıştırdık şimdi geri yiyince kilo alımıda başlar diye korkuyorum ne önerirsiniz? özellikleLeyl35 hanım sizin de fikriniz varsa rica ederim :)
ay kızlar dün 3 şişe maden suyu içtim o mu etkiledi acabaaa deE bizde fazla sıcakta yok. Benim bahanem ne olsun
anladım canım, evet kahvaltıyı seviyorsan uygulaması zorlar ve strese sokar seniöylee çok güzel gerçekten vücudun bikere hafif oluyor kabul ama çalışan bir insan olunca günü yemekle açıyorum kahvaltı yapmayı özlüyorum hafta içleri he buraya da menemen yumurta ceviz peynir zeytin getiremiyorum hemen hazır yemeğe konuyorum ama evde yaparsamda erkenden yapıp işe gelicem işte :)
umarı zaten dediğin gibi hunharca yersem illa kilo alırım ama bu düzenden çıkıp 3 öğün olursa vücut da şarşırır diye çekindim :)anladım canım, evet kahvaltıyı seviyorsan uygulaması zorlar ve strese sokar seni
Leyl35 dediği gibi gerçekten herkese uymayabiliyor bu beslenme düzeni, benim sosyal olsun, yeme içme düzenim olsun, açlık sonrası duygu durumum olsun her konuda benim isteklerimi karşıladığı için beni tatmin ediyor bu düzen
ama asıl soruna dönersem :) ben zannetmiyorum aralıklı oruç sonrası yemeklere saldırmadığın sürece dengeli ve sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturarak sık öğünlü beslensen de kilo almazsın
Senin adına çok sevindim canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Umarım çok güzel bi hayatın başlangıcı olur bu kararların senin için.gizem hanımın cok selamı var, kendısıyle bugun basladık, sıze de tesekkur ederım. duygusal aclık durumunu da anlattım. ınsallah basarıcaz dıyor saglıklı beslenırsek saglıklı psıkolojımız de olur.
Ben de aynı öyleyim bulaşıkları topladım tezgahı sildim geldim halsizlik çöktüKızlar kendimi aç hissetmiyorum ama elim kolum dökülüyor azıcık ev günlük rutin işi yapayım sanki tükenmiş gibi halsizlik çöküyor bugün ama aşırı sıcak var dayanılmaz nem ona bağlıyorum bu sıcakları nasıl atlacagiz bilmem şaftimiz kaydi
şöyle düşün olumlu yönde de vücut şaşırabilir :)umarı zaten dediğin gibi hunharca yersem illa kilo alırım ama bu düzenden çıkıp 3 öğün olursa vücut da şarşırır diye çekindim :)
inşallah canımm seninde hayatında herşey yoluna girer inşallah tüm güzellikler ve eksi kilolalar bizimle olsun inşallah :)şöyle düşün olumlu yönde de vücut şaşırabilir :)
olumsuz yönde şaşırsa bile bir süre sonra vücut bu düzene de alışacağı için yine vermeye başlarsın merak etme
Peki yediklerinizin içeriği ne oluyor aralıklı oruçta yasaklilar var mı?öğlen 12 de açıyorum ağzımı aksam 7 de kapatıyorum 16/8 veya 17/7 gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?