Afiyet olsun canım çok iyiBen de yazayım menümü bugün
18 Temmuz Pazartesi
Kahvaltı 11.30
2 galeta + 1 bardak kefir
Ara Öğün 14.30
On yeşil erik bir yeşil nektarin
Öğle yemeği yok
Akşam yemeği 19.00
4 sıkım çiğköfte + yarım lavaş+ marul + 2 bardak ayran
40 dk leslie 3 mile + yarım saat roman havasında dans1 saat temizlik yazmama gerek yok heralde.
2,5lt su + 1 lt maden suyu yeşil çay kiraz sapı limon karışımı
LenaG A Asya89 sibel_84
Bu ara sıcaktan herhalde canım hiçbir şey istemiyor izmirde yanıyor evdeyim ama yine de yanıyoruz, ama canım çok tatlı istiyor kendimi bastırmaya çalışıyorumAfiyet olsun canım. İnşallah çiğ köfte ödem yapmaz. Gerçi kiraz saplı çay icmissin. Bir de tek öğün gibi olmuş.
Dediğim gibi bacılar sıcaktan canım bir şey istemiyor sadece tatlı istiyor onu da bastırıyorum içimde hafta sonu kilo vermiş olursam bir parça çikolata yiyeceğimAllah'ımmalahit bide sen akşamaca yemedin akşamda 4dilim çiğ köfte ben ya tarator yapcam ya Boll salata en olmadı bir dilim ekmek meyve bide iyice acıktırir beni nasıl acikmadin kizz
Seni dinledim kaptanım inşallah gider kilolar da daha mutlu kadınlar oluruz hepimizAfiyet olsun canım çok iyi
Siz yaniyorsunuz biz ısınmaya çalışıyoruz.Bu ara sıcaktan herhalde canım hiçbir şey istemiyor izmirde yanıyor evdeyim ama yine de yanıyoruz, ama canım çok tatlı istiyor kendimi bastırmaya çalışıyorum
Amiinn canım inşallah, kısmet artıkVardır bundada bir hayr belkide böylesi hayırlı başka zaman vakti saati gelince daha iyi kapılar açılacaktır
Amiinn biriciğim inşallahHayırlısı canım daha iyisi olur inşallahişte bu üzüldük kabul ettik bıraktık gitti yoksa yaşanmaz bu hayat
Haftasonuna denk getirirsen kabak detoks da iyi iş görür çünkü sıvı detokslarda çiğneme olmuyor ya insan doyuyor gibi hissetmiyor.
Yine de kolaylık olsun dersen salatalık,taze nane,limon,su ilk öğün için hem ferah hem etkili bir toksin atıcı
Amiinn canımm inşallahhakkında hayırlısı olsun canım
Ayy ben de abarttım diye çok korkmuştumAfiyet olsun iyi dengelemişsin
Reglyim ya her tarafım şiş. Bacaklarım uyuşuk patlamak üzereyim. Midem dopdolu gibi. Hava da aşırı sıcak köfteyi bile yemeyecektim. Nefsime yenildimKizz bugün bir adet tavuk ve bir adet köfteyle nasıl duruyorsun miden de mi guruldamiyor?
Suşi yi ilk kez bikaç ay önce yedim çok merak ediyodum ama malesef bana hitap etmedi ben balık sevmiyorum genel olarak deniz ürünleri damak zevkime hitap etmiyor ama görüntüsü falan çok güzel baya emek var yani çok saygı duyuyorumAfiyet olsun az geldi akşam sanki ama böyle rahat ediyorsan güzel
Afiyet olsun
Kore suşi si canım çok güzeldir denemeni tavsiye ederim
O kadar iyi doydum ki ama şu anda biraz acıkmaya başladım sadece geç oldu diye dayanmaya çalışıyorumGimbap tadı çok güzeldi ama yanlış pirinç sonucu tam şekil olarak tutturamadım. Dene mutlaka
Kuru kayısı ( şu koyu renkli olan gün kurusu dedikleri) ve kuru dutu kaynat blenderdan bızzlatt posasıyla birlikte iç wc den gelemezsin öyle tesirli bişeyWC işini cozsek sanki daha çabuk gidecek gibi geliyor kilolar nedense
Evde kayısı da var kuru dut da. Ölçüsü ne kadar olacak. Aç karnına mi?Suşi yi ilk kez bikaç ay önce yedim çok merak ediyodum ama malesef bana hitap etmedi ben balık sevmiyorum genel olarak deniz ürünleri damak zevkime hitap etmiyor ama görüntüsü falan çok güzel baya emek var yani çok saygı duyuyorum
Kuru kayısı ( şu koyu renkli olan gün kurusu dedikleri) ve kuru dutu kaynat blenderdan bızzlatt posasıyla birlikte iç wc den gelemezsin öyle tesirli bişey
Ben doğum yaptığımda süt olsun diye biri böyle bişey yapmıştı wc ye gitmekten helak olmuştum ki normalde kayısı falan bende pek işe yaramaz
Bu olmazsa bi de bitki çayı var ama onu en ağır vakalar için saklıyorum yan etkileri var çünkü
Yarım çay bardağı dut 3-4 tane kayısı yeterli bence. Göz kararı yaniEvde kayısı da var kuru dut da. Ölçüsü ne kadar olacak. Aç karnına mi?
Günaydın canlar
Günaydın larGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?