- 9 Temmuz 2024
- 1.367
- 8.731
- 73
- 24
Ben de kabızlık problemi yaşıyorum kiraz sapı yeşil çay maden suyu limon gündüz demleyip akşamları içiyorum karışımı ertesi gün sabah çıkarıyor tuvaleteBöyle şekersiz bir kabızlık giderici alternatif daha var keten tohumu bağırsak hareketlerini arttıran başka alternatif varsa aklına gelen yazsın lütfen
Oy işte kendimizden veriyoruz hep.Aynen öyle, dünden kemik kaynattım, çorba yapıp getirdim, 2,5 saat kemik ayıklamışım, ayağa kalktığımda yürüyemedim
Hertarafı düşünüyoruz
Hayır kabul etmiyorum. Pes etmiyorsun tabiki kilo verme işini beceriyorsun o nedemek. Normal ara ara hepimizin inişleri çıkışları oluyor. Bu kadar fazlalıktan hiç birşey olmaz cumartesiye fazlası ile gideceğine eminim kendini bırakmaGece ağrılardan uyumadım kafam çok dağınık önceki kilolarımi hatırlamıyorum telefondan da silmişim
Şu anki kilom : 82.05
LenaG A Asya89
Ben bu kilo verme işini yapamayacağım galiba
Eki Görüntüle 3452754
Tamam teşekkür ederim hepinizden dua beklerim ağrılarımın geçmesi içinHayır kabul etmiyorum. Pes etmiyorsun tabiki kilo verme işini beceriyorsun o nedemek. Normal ara ara hepimizin inişleri çıkışları oluyor. Bu kadar fazlalıktan hiç birşey olmaz cumartesiye fazlası ile gideceğine eminim kendini bırakma
Rabbim şifa versin inşallah bütün ağrılarından kurtulursun tez zamandaTamam teşekkür ederim hepinizden dua beklerim ağrılarımın geçmesi için
Amin amin amin ecmain Rabb'im razı olsun canımRabbim şifa versin inşallah bütün ağrılarından kurtulursun tez zamanda
Ordular ilk hedefiniz 60 lar ileriLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 61.95 @zensim 70.40 @FitVenus 62.40 I irmaknehirgol 70.90 @malahit 63.70 Ellssa 71.80 tomrs 63.90 Mthn83 73.30 @malahit 64.40 L leyl76 73.60 @Azmet5255 65.30 sibel_84 73.65 Makaron23 65.90 @defneefe 74.55 Asenr snmz 67.55 @medine66 75.80 @Nergis 35 67.70 @_ASTRAL_ 76 @trueliving_ 68.60 Boncuk2307 76.35 @gezegenfeza 79.50
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO unutmabenicicegi 81.60 @Cakinin Gelini 92.80 A Asya89 83.30 LenaG 94.30 @60kiloyum 88.70 @Lotus1234 98.60
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO Leyl35 56.30 @yosunlupapatya 57.55
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
Lig tablosu etap sonunda (13. 07. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Salı günü hep fazla çıkıyorumki hep. Nadiren az çıkıyorum.Kefir aldım ara öğünlerde ondan tüketiyorum ara ara. Keten tohumu bende çok etki etmiyor canım.
Cumartesiye kadar izin size toparlaniyoruz. 75 yakışmadı bence sana.
Kız silkelenin kendinize gelin. Cumartesiye kadar toparlaniyoruz. Cumartesi aramızda iki kilo vardı nerdeyse. Ben şu an seni geçtim. Toparlanıp cumartesiye odaklaniyoruz.
Tebrikler canım. İyi ki kırmızı takımın kaptanı değilsinbenim ekiptesin.
Kaptan nereye siz orayaSalı günü hep fazla çıkıyorumki hep. Nadiren az çıkıyorum.
Sen kaptansın fazla çıkamazsın
Salı fazla çıkarsam cumartesi az çıkıyorum.Kaptan nereye siz oraya
Afiyet olsun canım akşam yemeğinde bulguru maks.3 yk yeterli olur
Afiyet olsun kaptan menüsü süperLenaG sibel_84 Mthn83
İyi akşamlar
15 Temmuz menüm
Sabah 9:00
1 kahve
10:30
Dün yaptığım maydanoz limon salatalık suyundan 1 bardak içtim
12:00
3/4 çatal peynir
Domates salatalık
Mor pancar
Tuz baharat koymadım peynir biraz tuzluydu onunla bütün sebzeleri yedim.
Ara yapmadım
Akşam yemeği 15:45 bitti
2 küçük salatalık
4 yemek kaşığı yoğurttan cacık yaptım
Pul biber nane koydum
Saat 16:45
Çocuklara makarna yedirdim
Yarım yemek kaşığı makarna yedim
Su 3 litre olmuştur
Sabah 150 ip atladım
13 bin adım attım resim atarım
Sabah koltukları sandalyeleri deterjanlı su ile sildim. Bu gün evi silip süpürdüm 4 saat sürdü ev işi yemek falan
Afiyet olsun canım çok az değil mi ?Selam hayırlı geceler
Bugünki menümü yazayım
14:30 1 sade Türk kahvesi, 10 tuzsuz fıstık
17:00 1 kase ilikli kemik suyu çorba
Su : 3 litre
Spor 7500 adım + alt karın egzersizleri
İlk gün güzel geçti kaldı 20 gün..
Afiyet olsun
GünaydınGünaydın canim
Günaydın canım tebrik ederimGünaydın
Cumartesi 98.8
Salı 98.0
-800gr
Kabızlık var birkaç gündür
LenaG A Asya89
Eki Görüntüle 3452697
Selam canım tebrik ederim
Günaydın canım imkansız yok biraz zor var ama başaracaksın
1 bardak kaynamış süte 15 kuru kayısı at beklet soğusun sonra blendırdan çek muhallebi gibi yeBöyle şekersiz bir kabızlık giderici alternatif daha var keten tohumu bağırsak hareketlerini arttıran başka alternatif varsa aklına gelen yazsın lütfen
Günaydın canım çok şeker bir foto
Aşure mi desek ne desek
Maşallah çok tebrik ederim
Çok da güzel yapacaksın pes etmek yok canımGece ağrılardan uyumadım kafam çok dağınık önceki kilolarımi hatırlamıyorum telefondan da silmişim
Şu anki kilom : 82.05
LenaG A Asya89
Ben bu kilo verme işini yapamayacağım galiba
Eki Görüntüle 3452754
Allah kolaylık versinÖyle yoğunum ki
Neredeyim acaba?
Karga pisliğini yemeden kızıma geldim, inşaat işi var, büyük oğlum yardım edecek, ben çocuklara bakacağım kızımla
Evdekilere kahvaltı verdik, içim kıyıla kıyıla oturuyorum
Küçük oğlum hastaneye ve ev doktoruna gidip gelecek, onu bekliyorum
Çok tebrik ederim
oooo çok tebrik ederim salı gününe harika eksi
oo çok pahalıymışKombinin kart yanmış durup dururken gitti 2500 TL. Şimdi bu stresle kalkıp yürüyüşe mi çıksam...
Merhabaaa tebrik ederim canım
Selam canım durmaz sende bu artı akaaarrr giderrr
Tebrik ederim canımBen bildirim yapmayı unuttum afedersiniz
Cmt:70.9
Bugün:70.3
Fark 600 g
Neyse eksi olsun da cumartesiye sıkıntı olmasın..Salı fazla çıkarsam cumartesi az çıkıyorum.
Salı az olursam mutlaka cumartesi daha fazla çıkıyorum.
Garip bir formül ama durum böyle.
Takipçiniziz kaptanım
tebrik ederim canım çok güzel eksi
Aleyküm selam mübarek olsunSelamün aleyküm.
Aşure günümüz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?