- 9 Temmuz 2024
- 1.365
- 8.716
- 73
- 24
Bugün benim aklımda marul nohut salatalık maydanoz falan salata yapmak vardı akşama ama nasip olmadı yarına inşallahAfiyet olsun kuvvetli bir menü olmuş birazcık fazla geldi bana ama ne fazla geldi çözemedim
Afiyet olsun canım gong yağlı yapılıyor onun yerine karabuğday patlağı tercih edebilirsin. Bim şer de a101 lerde var
Geçmiş olsun eşin makarnanın yanına bir de salata yapsaydı ne iyi olurdu
Afiyet olsunayaklarına sağlık maşallah hiç aksatmıyorsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun gizem in menüsü mü
Twsekkur ederim canim yapayimNormal patlıcan yemeği canım küp küp patlıcanları doğrayıp tuzlu suda bekletiyorum acısi gitsin diye
Tencerede soğanı biberi kavurup üzerine salçayı ilave edip biraz daha kavurulunca patlıcanları atıyorum bir 5 10 dk kavurup rendelenmiş domates ve 1 2 bardak su döküp kısık ateşte pişiriyorum
Tesekkur ederim kirmizi et bayilirim yani sucuktur antrikottur hanburgerdir koftedir. Kolestrol trogloserid yuksek bende fazla tuketme derler. Bal hic tuketmezdm ilginc. Sonbaharda baslarim rezene cayi icmeye simdi sicak sicak. Zaten sicak :) baharat dacanım besinlerin mizacı var. onun listesi var. mesela sıcak besinler bal, kırmızı et, baharatlar... hepsi aklımda değil. besinler de 2 li yani sıcak kuru, sıcak nemli, soğuk kuru ve soğuk nemli gibi.
içecek olarak bizi ısıtan nane çayı ve rezene çayı. özellikle de içine azcık bal konunca...
yemeklerinde baharat kullan. o da çok önemli. bir de suyu aşırı içme. bize 1,5 lt yeterli. yazın zaten 2 lt yi geçiyoruz. içine tarçın ya da karanfil at.
Sağol canımKabak sıyırma nedir
Güzel menü var güzel su var Güzel adım var daha ne olsun maşallah
Eskilerden alışmışız yok ekmek yok Makarna yok filan insanın gözüne hemen batıyor ama menin çok güzel afiyet olsun adım güzel spor güzel
Canım etiket yapamadığını gördüm ama arkadaşlar cevaplamıştır diyerekten cevap vermedim çünkü üstünden çok zaman geçmişti baktım hala cevap veren yok
@ işaretini koyduktan sonra etiketlemek istediğin kişinin adını yazıyorsun hemen bitişiğine etiket o şekilde oluyor
Ayrıca ben gördüm yorumladım bizimlesin
Var ya menüyü gördüm oy oy oydedim sonra muhallebili tartı gördüm vayyyy dedim keşke akşama kalmasaydı menü güzel spor güzel o güzel yıkılmadın ayaktasın bizimle başbaşasın
Afiyet olsun Pazar yemeklerin güzelden gelemişsin afiyet olsun yani geç vakitte semizotu kötü olmuş açlık muhabbetleri var ya.
Bizdesibel_84 diye biri vardı okulda bile ip atlardı Allah'ım nasıl ip atlardı nasıl ip atlardı
Spor güzel su güzel afiyet olsun
Okurken yoruldum tebrik ederim
İşte cesaret işte feraset işte azim işte yarış
Efsanesin bebeğim
Ben seni tutuyorum
5 adet sulu köfte ne diyordu adet derken
Bizim köfteler bilye kadar olur sizinki nasıl
Onun dışında Güzel menü güzel adım güzel su güzel
Hoş geldin canısıözledik nerelerdeydin sıkma canını Rabbim gönlüne göre versin vardır bir şey.
Aylık hedef bildirecek misin ekleyelim bak geri kalma
Kolay gelsin canım
Olsun ödeme götürecek kadar düzenli takip etmişsin sonuçta
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Ya tek sebep olmamış bağışıklığı artacak bir şeyler başla o zaman Abla
anne işi
Rabbim kavuştursun canım sıkma canını o da babası sonuçta onu da tatile ihtiyacı var senin de pozitif düşünmeye çalış olumlu yönünden bak hayata
spor güzel
menüler için bir şey diyemiyorum arkadaşlar demiş zaten
Vay vay vay abla dağtepe aman yalnız gitme
Harika menü harika Spor süpersin
Hoş geldin ben diyecektim öğretmen gelmiş diyeLenaG cım benden önce davranmış
Eskiden buranın ikinci adı öğretmenler odasıydı şimdi o kadar kalmadı
Takımlara dahil olana kadar Lena ve beni etiketlersen menülerinde takip etmemiz kolaylaşır takımlara seçilince de takım kaptanlarına etiketler tekrardan hoş geldin
Acı yok rocyben seni tutuyorum
Şimdi nasılsın canım çok geçmiş olsun Bir geçmedi bu ağrıların Rabbim şifa versin inşallah
Eline emeğine sağlık canımLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 61.95 zensim 70.40 @FitVenus 62.40 @irmaknehirgol 70.90 @malahit 63.70 Ellssa 71.80 @tomrs 63.90 Mthn83 73.30 @malahit 64.40 @leyl76 73.60 @Azmet5255 65.30 sibel_84 73.65 @Makaron23 65.90 @defneefe 74.55 Asenr snmz 67.55 @medine66 75.80 @Nergis 35 67.70 @_ASTRAL_ 76 @trueliving_ 68.60 Boncuk2307 76.35 @gezegenfeza 79.50
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @unutmabenicicegi 81.60 @Cakinin Gelini 92.80 A Asya89 83.30 LenaG 94.30 @60kiloyum 88.70 Lotus1234 98.60
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Leyl35 56.30 yosunlupapatya 57.55
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
Lig tablosu etap sonunda (13. 07. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Yarın gerçeklerle yüzleşiyoruz. Ben erkenden yatacağım. Uyuyamazsam ödem oluyorBuna da sukur napalim kaptanim :) yarin tarti var
Afiye olsun. Yarın büyük gün canım.İyi akşamlar
15.07.2024 Pazartesi
Sabah 2 büyük bardak buzlu filtre kahve
Geç kahvaltı 15:00 3 karabuğday pizza,2 servis kaşığı yoğurtlu semizotu
Aralarda soğuk kahve bol bol su
Akşam foto çekmeyi unuttum fırında patates mücver 2 tane üzerine labne peyniri sürdüm.Domates salatalık
Su 3 lt
5000 adım falan oldu yürüyüş yapamadım
sibel_84 Mthn83
Sağol canım spor yapınca yemeklerde biraz daha esnek olabiliyorum ve seviyorum sporuİyi akşamlar canım afiyet olsun
Sporun yine çok güzel
Bizde klima yokkirada olunca almak istemedik tavan pervanesiyle idare ediyoruz. Valla ben de dayanamadım 1 bardak buzlu kola zero içtim
Afiyet olsun canım. Yüzme olunca yakmissindir inşallahHayırlı akşamlar kızlar bugün aniden bir kararla denize gittik haliyle evden bir şey yapamadık ve sabah 5dr yola çıkınca menü biraz kötü oldu yarina telafi edeceğim ama inşallah kaptanım
Sabah8// poğaça bir adet
11:00// deniz sonrasi iki tam buğday ekmeği arası köfte bir bardak limonata bir üçgen peynir bir âdet muz
14.30// deniz çok açıktırdi cidden baygınlık gecirir gibi olunca bir tam buğday ekmeği iki köfte daha yedim
Sonra aralarda markette buldum bir Züber çikolata iki salatalık
Akşam üzeri pasta aldı eşim bir iki çatal aldım ondan saat 6 gibi ama eşim baya ısrar etti kötü oldun iyice tatlı biraz enerji verir dedi
Spor olarak// bol bol yüzdüm3lt su bitti
sibel_84 LenaG Mthn83
Afiye olsun. Yarın büyük gün canım.
Sen niye strese giriyon. Strese girmesi gereken ben ile Asya
Aynı benim durum bugün sıcaktan baş agrilarina kaldım off 3_4 gün daha da sıcak olacakmış Allah yardımcımız olsun.Sağol canım spor yapınca yemeklerde biraz daha esnek olabiliyorum ve seviyorum sporu
Ah birde sıcak olmasa bizde de klima yok kiracı olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?