Ooo . Maraş'ın tüm.nimetlerinden faydalanmisiz afiyet olsun kas olsun yağ olmasın.Merhabalar 14 temmuz yoğun birgundu düğün ve misafir ikilisi hemen dünkü menümü düşeyim
Kahvaltı öğle doğru
Hafta da bir kızartma olmazssa olmazimiz malesef
Patates patlıcan ve biber kızartması 3er
Haşlanmış yumurta, kk fazla peynir 3 çeşit
Kapya sogurme 3
Yarım haşlanmış mısır,
İki dilim ekmek
Öğle sonrası
4 erik ve kayısı, 3 ceviz tarhana firigi bir porsiyon , küçük çıktım üzüm, bir elma,
Akşam düğün deydik
İkramlardanbkucuk avuç çerez ve Maraş dondurması tadımlık yedim
LenaG sibel_84
Canım hafifte olsa birşeyler atıştır. Yoksa gece geç vakitte dayanamazsın yersen direk kilo olurAçım ama canım birşey istemiyor. Niye bugün böyle oldum ben.
Peki çok zormuş olmazsam demeci ne oluyor ve hava grubu nasıldemevisindir canım. hava grubu
Peki ne zaman kilo vermem kolaylaşırsenin mizacın sovda. balgamiye kaymış olabilirsin tabi. mesela bende de demeviye kayma var. onu düzeltmem lazım.
Evettt bi okadarda gaza gelmen gerekiyorr ben her koşulda atlıyordum yemej yapıyorum mesela ara verince atlıyordum salona geçiyorum ordan atlıyordum 200 300 defa böyle böyle günde 2bin defa yapardım ip atlamak bukadar yardımcı olacağını düşünmemiştim inanılır gibi deSağol canım benim
Yok canım 14 kişilik grup ile yürüdüm dağı
Sen halledersin arada oluyor öyle şeyler
Hiç sorma ara vermeye gelmiyor kaslar hemen hantallasiyorJou atlarken bende 60 a kadar durmadan atlardim geçen aklıma geldi ama hiç atlayasım gelmedi düzenli alışkanlık haline getirmek gerekiyor
Hayr olsuno kadar kıymetli işte grubumuz
Kızzzevett bide hamlleymişim şüphelenseler bile ben pek amann yok öyle birşey dememe rağmen atladımm bide ogün gece yoğut kürü yedim zencefil zerdeçal falanJou ekip başı idi zaten. Nasıl atliyordu. Bir de hamileymis o ara.
Sagol.canim Allah razi olsun. Ben yeni ise girdigim icin ve maddiyattan zaten cocugumu tatile goturemezdim bir yerde iyi oldu. Yakina da gittiler. Ama ozluyorum iste. Amin. Haftaickeri calisiyorum zaten evde digilimAllah kavuştursun canım, ağlama, sende bu arada kendinle ilgilen, 1 hafta çabuk geçer
Tamam cnm silkelenip kendime geliyorum bol bol probiyotuk bagirsaklar calissin aldiklarimi vereyim. Bunhaftasonu oglan yok ansam karanlikta kulakligi takip sohbet acip yuruyus yapiyorm. Hedefler bunlarBende baktım telefona evet 65 imisim
Silkelenip kendimize geliyoruz. Ve dengeli besleniyoruz.
Canım bende 12 -1 den önce yatamiyorum. Ama benimkiler sabah uyumaya başladılar şükür okullar tatil olunca onlarda geç yatmaya başladılar. Geç yatınca geç kalkıyorlar.
Ben sekizde kalkıyorum. Sekiz buçuk gibi evden.cikiyorum. bir kahve içip hazırlanıp cikiyorum
Sagol kuzum yeni gordum. Bugun sicaktan butun gun uyumusum. Ustumde agirlik var telefonda arkadasla konusurken esnedim durdum. Gece yatmadan sirkeli suyla yikanicam.Kabak sıyırma nedir
Güzel menü var güzel su var Güzel adım var daha ne olsun maşallah
Eskilerden alışmışız yok ekmek yok Makarna yok filan insanın gözüne hemen batıyor ama menin çok güzel afiyet olsun adım güzel spor güzel
Canım etiket yapamadığını gördüm ama arkadaşlar cevaplamıştır diyerekten cevap vermedim çünkü üstünden çok zaman geçmişti baktım hala cevap veren yok
@ işaretini koyduktan sonra etiketlemek istediğin kişinin adını yazıyorsun hemen bitişiğine etiket o şekilde oluyor
Ayrıca ben gördüm yorumladım bizimlesin
Var ya menüyü gördüm oy oy oydedim sonra muhallebili tartı gördüm vayyyy dedim keşke akşama kalmasaydı menü güzel spor güzel o güzel yıkılmadın ayaktasın bizimle başbaşasın
Afiyet olsun Pazar yemeklerin güzelden gelemişsin afiyet olsun yani geç vakitte semizotu kötü olmuş açlık muhabbetleri var ya.
Bizdesibel_84 diye biri vardı okulda bile ip atlardı Allah'ım nasıl ip atlardı nasıl ip atlardı
Spor güzel su güzel afiyet olsun
Okurken yoruldum tebrik ederim
İşte cesaret işte feraset işte azim işte yarış
Efsanesin bebeğim
Ben seni tutuyorum
5 adet sulu köfte ne diyordu adet derken
Bizim köfteler bilye kadar olur sizinki nasıl
Onun dışında Güzel menü güzel adım güzel su güzel
Hoş geldin canısıözledik nerelerdeydin sıkma canını Rabbim gönlüne göre versin vardır bir şey.
Aylık hedef bildirecek misin ekleyelim bak geri kalma
Kolay gelsin canım
Olsun ödeme götürecek kadar düzenli takip etmişsin sonuçta
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Ya tek sebep olmamış bağışıklığı artacak bir şeyler başla o zaman Abla
anne işi
Rabbim kavuştursun canım sıkma canını o da babası sonuçta onu da tatile ihtiyacı var senin de pozitif düşünmeye çalış olumlu yönünden bak hayata
spor güzel
menüler için bir şey diyemiyorum arkadaşlar demiş zaten
Vay vay vay abla dağtepe aman yalnız gitme
Harika menü harika Spor süpersin
Hoş geldin ben diyecektim öğretmen gelmiş diyeLenaG cım benden önce davranmış
Eskiden buranın ikinci adı öğretmenler odasıydı şimdi o kadar kalmadı
Takımlara dahil olana kadar Lena ve beni etiketlersen menülerinde takip etmemiz kolaylaşır takımlara seçilince de takım kaptanlarına etiketler tekrardan hoş geldin
Acı yok rocyben seni tutuyorum
Şimdi nasılsın canım çok geçmiş olsun Bir geçmedi bu ağrıların Rabbim şifa versin inşallah
İki kaşık pilav aldım canım cacikla beraber. Yiyesim de yok artık.Canım hafifte olsa birşeyler atıştır. Yoksa gece geç vakitte dayanamazsın yersen direk kilo olur
Herkes şok olmuştu kiEvettt bi okadarda gaza gelmen gerekiyorr ben her koşulda atlıyordum yemej yapıyorum mesela ara verince atlıyordum salona geçiyorum ordan atlıyordum 200 300 defa böyle böyle günde 2bin defa yapardım ip atlamak bukadar yardımcı olacağını düşünmemiştim inanılır gibi de
Kızzzevett bide hamlleymişim şüphelenseler bile ben pek amann yok öyle birşey dememe rağmen atladımm bide ogün gece yoğut kürü yedim zencefil zerdeçal falan
Hadi bakalım hava güzelse neden olmasinTamam cnm silkelenip kendime geliyorum bol bol probiyotuk bagirsaklar calissin aldiklarimi vereyim. Bunhaftasonu oglan yok ansam karanlikta kulakligi takip sohbet acip yuruyus yapiyorm. Hedefler bunlar
Afiyet olsun canım.15 temmuz menum erken bitti
Sabah kahvalti etmek istemedim patatesli pogaca
Bir top kakolu acik dondurma
Oglen domatesli sehriyencorbasi bir dilim k ekmek
Ara bir kayisi, bir avuc tuzlu fistik, 1 ader nutellali cookie
Aksam 1 tabak semizotu yogurt 3 yk domatesli makarnaLenaG Mthn83 sibel_84
6000 adim 2 lt su
nemli ve sıcak mizaç oluyor.Peki çok zormuş olmazsam demeci ne oluyor ve hava grubu nasıl
Ben de su gurubuyum Yengeç ☺nemli ve sıcak mizaç oluyor.
Demeviler beden harareti yüksek, deri yapıları pürüzsüz ve yüzleri parlak kırmızı, tez canlı bunun yanında kuvvetli, ağız tadı tatlı, fazla esneyen, uykusu fazla olan özelliklere sahiptir. Ayak ve elleri kolay uyuşur.
kalp damar ve böbrek hastalıklarına yatkındırlar mizaca uygun beslenmezlerse
soğuk ve kurusun sen. sıcak ve baharatlı beslenmen lazım. benim de öyle beslenmem lazım. sen yazın daha kolay zayıflarsın.Peki ne zaman kilo vermem kolaylaşır
balgami mizaç. nemli ve soğukBen de su gurubuyum Yengeç ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?