Sagol canimMaşallah canım iki haftadır beni geride bıraktın
sagol canimGünaydın canım çok güzel eksi bir tebrik ederim.vay regle rağmen harika
Ben regl i ken dikkat edip spor yaptigim surece hic arti gelmem canimBide regl
Hoşgeldin canım. Ne zamandır gözüm seni arıyordu. Ara vereceğim bu dönem biraz daha ama mutlaka geri döneceğimiyi tatiller canım. bak ben de geldim bekliyoruz seni
Aslında çok iyi gidiyordun birşeye canın mı sıkıldı veya hepimizin zaman zaman başımıza gelen bıkkınlık mı geldi ? Sana iyi gelecekse koruma yapmaya çalış bir süre sonra yeniden kilo vermek üzerine hedef koyarsınİşte aynısını yapmak istiyorum. 56 yı görmek istiyorum. Öyle bırakmak istiyorum. Canımsın.
Biraz daha dişimi sıkayım şurda 10 küsür kilo kalmış
Çok telekkür ederim canım.
Kilonu korumussunGeçen hafta pazar günü tartılmıştım 88.5 çıkmıştım Bugün 88.9 çıktım.
0.4 gram artmış görünüyorum ama uyku ödemi de var kalkınca hemen tartıldım beklemedim.
Bir de tabii diyet yapmadım hemen hemen sabit gibi düşünüyorum kendimi ama.
Eki Görüntüle 3448400
SupersinEki Görüntüle 3448401
Geçen Cumartesi 71,7
Bu hafta 72,4
Fark -0,7
LenaG
Ayrılmaktan vazgeçtim. Hatta daha sık uğramaya çalışayım. El birliği ile gitsin fazlalıklar. Biliyorum ayrılınca daha fazla ile dönücem. Hazırlıkta kalsam tartılıcam.
Burada kalayım. Listelerde olmak istiyorum
İyiki varsınız
Valla ben surekli spor yapip tatlida yemedigim halde +2 oluyorumSagol canim
Pek aktif olamadim bu hafta
Son 1 hafta daha burdayim
belki bu hafta sen gecersin beni
sagol canim
Ben regl i ken dikkat edip spor yaptigim surece hic arti gelmem canim
YEterki spir yapip diyete devam esiyim
Canim cok karbon cikolata cekiyo ama kendimi tuttum
Hiç sorma herşey üstüme geliyor. Bu sıcaklarda uğraşmak ne zor oluyor.Aslında çok iyi gidiyordun birşeye canın mı sıkıldı veya hepimizin zaman zaman başımıza gelen bıkkınlık mı geldi ? Sana iyi gelecekse koruma yapmaya çalış bir süre sonra yeniden kilo vermek üzerine hedef koyarsın
Kaç haftadır 60 lo rakamı göremiyorum. 70 in altına inemedim. Koca 1 ay çöp oldu.Supersindaha sıkıya alıp 60 lari gör biran önce sonra biraz sakinler sonra yine hizlanirsin bu yol dinlenmeli olmazsa başa döneriz
Maşallah canım sen kilo Verde gerisi mühim değilSagol canim
Pek aktif olamadim bu hafta
Son 1 hafta daha burdayim
belki bu hafta sen gecersin beni
sagol canim
Ben regl i ken dikkat edip spor yaptigim surece hic arti gelmem canim
YEterki spir yapip diyete devam esiyim
Canim cok karbon cikolata cekiyo ama kendimi tuttum
Beni etiketle canım. Alırım ben seni. Unutursam hatırlat. İstersen özel mesaj at. Stres yapıyorsa. Nasıl istersen
Ayniydik canısı 72.2 ama sen benden iyi durumdasın
Dikkat et kuzumYok kuzum dün rahatladi ama sanırım güneş çarptı beni pek iyi değilim.
Genel halsizlik uyku hali var.
Evlerden ırakBenim kayınvalidem bizde kaldığında oğlu ile uyur ilk yeni evliyken yaptı ben sizinle uyuyamam dedim oğlu da 2 gece uyuyup 3.gece yanıma geldi diğer eltilerimde şikayetçi bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?