Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim kaptanicem benim psikolojim çok değişik çok çabuk gaza geliyorum sonra hüsran, yarın da misafirim var kahvaltı ksam yemwgine kalirlr mi bilmiyorum ben çok serbest bittim kendimi spor yada yürüyüş yapmassm gitmiyor
Benim fevkalade menüm Sabah yarimdan az dereotlu poğaça domates salatalık peynir1dlm Arada 1 avuç kiraz Öğlen bulgur pilavı 4 YK tavuk şiş Arada kayısı 2 tane Akşam karnıyarık 1yk helva 4 kare çikolata Spor 9200 adım.yatmadan 10 bin olabilir Su 1.5 lt ElhanLenaGsibel_84MMinicikfzt
Vazgecirmelik bişey yok gayet güzel afiyet olsun. Sporda son durum nedir
Bı konya havası aldık sanki
Menü güzel sevdiğini yemiş mutlu olmuş ve dengeyi korumussun 6 bine tamamlasaydin keşke. Bide bu kadar kahve kansızlık yapabilir. O da depresyon ve kilo vermede zorluk yapar. Kendini gözlemle canım
Canım ben normalde günde 3 fincanı geçmemeye çalışıyorum. Bu gün kendime yapmıştım. Eşim dışardan geldi sende kendine bir kahve yap gel beraber içelim dedim,oda banada bir kahve yap birlikte içelim olarak anlamış dördüncü fincanı mecbur içtim
Aşırı bir yağmur başladı resmen otobüs durağında mahsur kaldık Yoksa 10 bin yapmaktı niyetim
Selam kızlar geçmişi şöyle bi okudum detaylı bakamadım yorumlayamadım da kusura bakmayın biraz kötü bi gündü. Kızım damağını çubuk kaktırmış kanamış biz de eşimle markete çıkmıştık koşarak geri döndük. Bütün gün nazlandı ağladı hiç kıyamam ben de çok kötü oldum çok şükür şimdi iyi uyuttum. Bütün gün kızımla ilgilenirken yeme içme biraz kontrolden çıktı malesef yine de paylaşayım :
25 Haziran salı
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, domates, yumurta salatası(haşlanmış yumurta, dereotu, maydonoz)
Selam kızlar geçmişi şöyle bi okudum detaylı bakamadım yorumlayamadım da kusura bakmayın biraz kötü bi gündü. Kızım damağını çubuk kaktırmış kanamış biz de eşimle markete çıkmıştık koşarak geri döndük. Bütün gün nazlandı ağladı hiç kıyamam ben de çok kötü oldum çok şükür şimdi iyi uyuttum. Bütün gün kızımla ilgilenirken yeme içme biraz kontrolden çıktı malesef yine de paylaşayım :
25 Haziran salı
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, domates, yumurta salatası(haşlanmış yumurta, dereotu, maydonoz)
25 Haziran Salı Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta 1 büyük salatalık 4 zeytin 1 kk. na yakın yy. ama tuzlu peynir Doğranmış olarak sayarsak 1 tk. şarküteri ürünü Yarım kase kadarda dünkü fırında yağsız, tuzsuz Patlıcan ve kabaktan
Kahvaltı arkasından sayısını unuttum sanırım 6 büyük çay bardağı çay hepsi şekersiz
Gün boyu 600 ml. Tilya, sirkeli su, selenyum
Akşam yemeği 19:00 1 dolu kase az şehriyeli, tavuklu sütlü çorba 2 yk. yağsız, tuzsuz patlıcan ve kabak 3 yk. yy. süzme yoğurt 2 salatalık 1 avuç içinden az büyük fırında tavuk göğsü 3.5 litre su MMinicikfztLenaGElhan
İyi akşamlar Kahvaltı 1h.yumurta Yeşil çay 5 zeytin 13.00 Türk kahvesi Ara 1 dilim karpuz 19.30 4 yk taze fasulye Salata 3 lt su Spor 30 dk leslie ElhanEllssa
Benim fevkalade menüm Sabah yarimdan az dereotlu poğaça domates salatalık peynir1dlm Arada 1 avuç kiraz Öğlen bulgur pilavı 4 YK tavuk şiş Arada kayısı 2 tane Akşam karnıyarık 1yk helva 4 kare çikolata Spor 9200 adım.yatmadan 10 bin olabilir Su 1.5 lt ElhanLenaGsibel_84MMinicikfzt
25 Haziran salı
25 Haziran Salı Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta 1 büyük salatalık 4 zeytin 1 kk. na yakın yy. ama tuzlu peynir Doğranmış olarak sayarsak 1 tk. şarküteri ürünü Yarım kase kadarda dünkü fırında yağsız, tuzsuz Patlıcan ve kabaktan
Kahvaltı arkasından sayısını unuttum sanırım 6 büyük çay bardağı çay hepsi şekersiz
Gün boyu 600 ml. Tilya, sirkeli su, selenyum
Akşam yemeği 19:00 1 dolu kase az şehriyeli, tavuklu sütlü çorba 2 yk. yağsız, tuzsuz patlıcan ve kabak 3 yk. yy. süzme yoğurt 2 salatalık 1 avuç içinden az büyük fırında tavuk göğsü 3.5 litre su MMinicikfztLenaGElhan