Çok yakın akraba öyle kolay kolay bitmiyor görevlerimizMenü çok güzel dicektim akşam menü saati çok feci gözüme battı. Bugün telafi edeceğini biliyorum. Afiyet olsun canım
Bol kazançlı bir hafta seni bekliyor o haldeöp prensesi yerime
Olur bazen öyle. Hayat sürprizlerle dolu. Bazen iyi bazen kötü.
Senin hayatında görevleri bitmiş demekki. Yaprak dökmüşsün say. Sen yeni filizlenenlere bak. Oh hafifledim de.
Güzel bir hafta seni bekliyor canım.
Hoşgeldin sen nasılsınSelam hanımlar nasılsınız? Gün içinde çocuklar, ev derken yeni oturtabildim. Keyifleriniz nasıl?
Mentalimi beslenme düzenime uydurmaya çalışıyorum şu anÇok yakın akraba öyle kolay kolay bitmiyor görevlerimiz
Hoşgeldin sen nasılsın
Nasıl geçti günün
Teşekkürler elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah başarılı olurumAfiyet olsun canım menü güzel saatleri güzel
Afiyet olsun canım çok güzel menü yarın tartıda yüzümüz gülecek benceİyiaksamlar canlar
Bu sıralar biraz yoğunum fazla giremiyorum
Sabah 10
Yulafli kaşar ve domates li omlet
Ogle
2 sıkım mercimek köftesi
1 kayısı
Akşam
5 kaşık bamya yemeği
2 kaşık Bulgur pilavi
Aralarda hibuskus çayı yeşil çay
Kahve
Su 2 litre
Spor 13.bin adım yürüyüş
Elhan M Minicikfzt LenaG
Güzel menü afiyet olsun. En azından takipte varsa günlük adımları paylaş canım. Vücudun hazır değilse ağırlık başlamaMentalimi beslenme düzenime uydurmaya çalışıyorum şu ansporu henüz ekleyemedim. Ağırlık antrenmanı yapıyorum normalde.
10.30
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşil salata
Kaşar-labne
4 küçük muzlu pankek (şeker yok)
18.30
4 adet fırında kabak mücver
1 kaşık kavurma
Bol yeşil salata.
Eve pasta yaptım. Onun ganajından bir kaşık yedim. Ama kendisinden yemicem.
2 litre su ama daha 1 litre içerim.
Spora henüz başlayamadım. Normalde ağırlık çalışıyorum ben. Belimdeki fıtık ağrıyor.
Elhan Mthn83 LenaG
Adım sayım düşük onu arttırmam lazım. Yarından itibaren paylaşırım onu daGüzel menü afiyet olsun. En azından takipte varsa günlük adımları paylaş canım. Vücudun hazır değilse ağırlık başlama
Bugün inşallah yürüyüş yapacağımMenü çok güzel dicektim akşam menü saati çok feci gözüme battı. Bugün telafi edeceğini biliyorum. Afiyet olsun canım
Bol kazançlı bir hafta seni bekliyor o haldeöp prensesi yerime
Olur bazen öyle. Hayat sürprizlerle dolu. Bazen iyi bazen kötü.
Senin hayatında görevleri bitmiş demekki. Yaprak dökmüşsün say. Sen yeni filizlenenlere bak. Oh hafifledim de.
Güzel bir hafta seni bekliyor canım.
Afiyet olsun canımMenüm sabah çeyrek simit peynir zeytin taze nane
Arada bayram şekeri hastalar verdi 2 kayısı
Öğlen 1/4 katmer peynir çay
Akşam 4 köfte domates çorbası 1 kase 2 dlm çavdar ekmeği 2 bardak vişne suyu (ben yaptım)
Su 1 lt civarı
Adım 6 bin civarı
Çok ağır çalışmadım ama çok yorgunum. Oturup sızıyorum
LenaG Ellssa
Benim sanki çoğaldı birde normalde böyle değildi asla daha 2 Egelim gerçi belki düzelir bilmiyorum ama evet ağrı oluyor azalma vs yok bendeAynı sorun bende de var ya hani doğumdan sonra ağrısız olacaktı rahat olacaktı hersey aynı
Normalde tartı günlerimiz salı ve cumartesi canım. Pazar senin için bir kerelik bir şeydi o yüzden yarın tartı paylaşımı yapacağız hepimiz fotoğrafsız olarakBen şimdi dün başladım. Pazar günü tartı yapıp Salı bir daha mı tartı paylaşıncam nasıl olacak acaba?
Tamamdır çok teşekkür ederim. Peki birbirimizin menülerine yorum yapıyor muyuz?Normalde tartı günlerimiz salı ve cumartesi canım. Pazar senin için bir kerelik bir şeydi o yüzden yarın tartı paylaşımı yapacağız hepimiz fotoğrafsız olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?