- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 38
ah sen benım gobegımı bı gorsenn cıkıntı olsa 58 olsam canıma mınnet :=)Kız iki sezeryan dogumdan sonra kendi programiyla neler yapmis kendinebenimde sezeryandan dolayi oyle minnak bi cikintim var cok seviyorum o bana hediye
Dogumdan sonra bende 80 lerdeydim gözümü açıp kapayip gelmedim ki 50 lereah sen benım gobegımı bı gorsenn cıkıntı olsa 58 olsam canıma mınnet :=)
Maşallah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azimDogumdan sonra bende 80 lerdeydim gözümü açıp kapayip gelmedim ki 50 lereçok çok çok emek verdim bu iş emek kararlilik ister
Ayh alıntılayamadım
buzlu kahve soğuk su içip duruyorum çok sıcak biraz önce mutfaktaydım ocağın başında sıcaktan başım döndüBen bugün kahvaltıyı 11 de yaptım eşimde evde ve daha bir şey yemedik acayip bir sıcak var canımız birşey istemiyor
Sizde de aynı mı durumlar
Bana da zor gibi geldi diğer videolara bakıncaAyh alıntılayamadım
Benim için bu 7 dk lık zor mesela
Evet çok sıcak ama her daim istahliyimBen bugün kahvaltıyı 11 de yaptım eşimde evde ve daha bir şey yemedik acayip bir sıcak var canımız birşey istemiyor
Sizde de aynı mı durumlar
Kolay gelsin canım soğuk kahveyi eşim sevmiyor bende sütü çok içemiyorumbuzlu kahve soğuk su içip duruyorum çok sıcak biraz önce mutfaktaydım ocağın başında sıcaktan başım döndü
Bu paylasimda bişey goremiyorum
Olsun sen halledersin eminim benEvet çok sıcak ama her daim istahliyim
Aaa yok ben boyle cok ziplamali zorlayici seyler yapamiyorum
Tamam canım bende altta komşu olduğu için yapamam zaten attığım videoyuAaa yok ben boyle cok ziplamali zorlayici seyler yapamiyorumbenim paylastiklarim iyi bak onlardan yap
Afiyet olsun canım yarın güzel eksi gelecek benceElhan M Minicikfzt 24 Haziran menü
Kahvaltı 1 dilim ezine peynir 7,8 adet zeytin 1 h.yumurta biraz çeçil peynir çeyrek lavaş ekmek
Ara kahve bitter çikolata
Ara 1 avuç kiraz
Akşam 18.:00
2 adet kabak soğan zeytinyağı kavurdum 4 yk yoğurt
Su 2,5 litre
İnşallah ama hala regliyim bide doğumdan sonrakiler sanki daha şiş geçiyor moralim bozulmasa bariAfiyet olsun canım yarın güzel eksi gelecek bence
Aynı sorun bende de var ya hani doğumdan sonra ağrısız olacaktı rahat olacaktı hersey aynıİnşallah ama hala regliyim bide doğumdan sonrakiler sanki daha şiş geçiyor moralim bozulmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?