Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ElhanunutmabenicicegiLenaG
Başlangıç 1 Mayıs bugün 42. gün vee
eksi 12.300 fakat 1 Mayıstaki tartım tok karnına kıyafetli ve öğle sonuydu 2.300 bunlara sayarsak yinede hipo ya rağmen sanırım sizlerin de desteği sayesinde galiba başarıcam.
Ya canım benim tartı bozulmuş
Eşime moralim çok bozuk bu kadar uğraşıp üstüne nasıl kilo aldım diye dert yandım
Eşim tartıyı getirdi biraz uğraştı önce kendisi tartıldı sonra ben tartıldım
10 defa tartıldım 85.20 çıktı
Bunada şükür +100 çıktı bu hafta ElhanNergis 35
2.300 ü tokluğa kıyafete ve öğle sonuna saydım şimdi 2 haftaya yakın yokuz kayınvalidemlerde olucaz tartıyı paylaşamıycam eve dönünce paylaşsam izin verirmi Elhan
kaptan inşallah önümüzdeki ayda bukadar olmasada yine başarılı olurum
Kaptanım yarın yola çıkıcaz 2 hafta kadar yokuz menüyü hergün yazarım fakat tartıya 2 hafta müsade edermisiniz
Formu doldurup paylaştım bu sabah ki tartıyı ve verdiğim kiloyu da paylaştım Elhan
eksi 12.300 fakat 1 Mayıstaki tartım tok karnına kıyafetli ve öğle sonuydu 2.300 bunlara sayarsak yinede hipo ya rağmen sanırım sizlerin de desteği sayesinde galiba başarıcam.
Selamlar Telefonla ilgili sorun yaşıyorum kaç gündür. Geç yazıyorum, kusura bakmayın.
Kontrol tartısı
Cumartesi:77.9
Bugün:77.5
Fark:0.4 ElhanMthn83 Asenr snmz
Selamlar Telefonla ilgili sorun yaşıyorum kaç gündür. Geç yazıyorum, kusura bakmayın.
Kontrol tartısı
Kan değerlerine de baktır canım, ne zamandır ne yapacağımı bilememekten, kilo artışından, yemenin önüne geçememekten, günlük işler filan derken sanki dünya benim sırtımda gibi hissediyordum, demirim düşmüş, kaldırabilirsek dünyayı kurtaracağım ( Filistin ve doğu Türkistan’dan başlayarak)
Kan değerlerime düzenli baktırıyorum tiroid den dolayı, b12 düşmüştü en son. İlaç yazdı doktor, az önce görüştüm ‘bitti mi ilacın’ diyor, ‘hangi ilaç?’ diyorum. O kadar kötü bir hastayım
Kan değerlerime düzenli baktırıyorum tiroid den dolayı, b12 düşmüştü en son. İlaç yazdı doktor, az önce görüştüm ‘bitti mi ilacın’ diyor, ‘hangi ilaç?’ diyorum. O kadar kötü bir hastayım
Bende de var o unutkanlık mesela bugün haşlamak için yumurta koydum tüpe haşlandı zannediyorum meğerse hiç altını yakmamisim eşim bu yumurta çiğ dedi farketti
Çok yemek yaktım çay demledim zannedip sıcak su yaptım
Ya bu nasıl oluyor kafayı yiyeceğim adet olduğum için mi acaba
Diyetimi hiç bozmadım akşam yemekli misafirim vardı onlara sofrayı kurdum
Kendime bir bardak limonlu su yaptım
çay çerez hazırladım
1 tane şekersiz çaydan başka ağzıma hiç birşey sürmedim.
En son ki öğünüm dün saat 15:30 yemiştim
16:30 bir sütlü kahve içmiştim
Üstüne 10 bin adım yürüdüm
Yani güzel eksi beklerken ben nasıl bu kadar artıya geçtim moralim çok bozuldu
Ya canım benim tartı bozulmuş
Eşime moralim çok bozuk bu kadar uğraşıp üstüne nasıl kilo aldım diye dert yandım
Eşim tartıyı getirdi biraz uğraştı önce kendisi tartıldı sonra ben tartıldım
10 defa tartıldım 85.20 çıktı
Bunada şükür +100 çıktı bu hafta ElhanNergis 35
Kontrol tartısı
Kaptanım yarın yola çıkıcaz 2 hafta kadar yokuz menüyü hergün yazarım fakat tartıya 2 hafta müsade edermisiniz
Formu doldurup paylaştım bu sabah ki tartıyı ve verdiğim kiloyu da paylaştım Elhan
Benimki hastalıktan sonra geldi, hatta hastanede yatarken ve hiç hareket edemezken çok şişmiş, eşim ve kızım patlayacak diye korkmuşlar
Lenfödemi araştırınca karşıma hep fil hastalığı çıkıyor