- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Yemin ederim bu bildirime korkarak girdim iyimi oldu şimdi yemicektinEki Görüntüle 3399823
Cumartesi 73.40 idi
Bugün 74.15
+0.75 gr
Yediğim tatlılar falan kendini göstermeye başladı
serap911 @Elhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim bu bildirime korkarak girdim iyimi oldu şimdi yemicektinEki Görüntüle 3399823
Cumartesi 73.40 idi
Bugün 74.15
+0.75 gr
serap911 @Elhan
Ya ama nasıl yemeyim açım açYemin ederim bu bildirime korkarak girdim iyimi oldu şimdi yemicektin
Vallaha bizde açız herşeyi canımız istiyor ama yemiyoruz atamam benimsinYa ama nasıl yemeyim açım aç
Kaptanım hala beni atmamak için neyi bekliyorsun anlamadım
Cumartesi eksileri görürsün inşallah canımEki Görüntüle 3399823
Cumartesi 73.40 idi
Bugün 74.15
+0.75 gr
serap911 @Elhan
Çok geçmiş olsun canım. Yoğun bir süreç seni bekliyor gibi. Ama inşallah geçecek. Allah kolaylık versinKızlar merhaba, kusura bakmayın gelemedim dün. Hemen bilgi verip size yetişmeye çalışayım. Doktorun biri bizi bayağı korkuttu, tendonda kanama var falan dedi. Ameliyattan bahsetti. Sonra daha iyi bir doktora gittik, çok şükür sadece kas yırtığı varmış (ölümü görüp sıtmaya razı olduk durumu resmen). Bu yırtığa bile sevindik diğer ihtimallerin yanında. 3-4 haftalık bir iyileşme süreci olacakmış, bir süre ayağının üstüne basmayacak walker denilen zamazingoyu kullanacak. Evde yatış pozisyonunda, bu sebeple her şeye benim koşturmam gerekecek. Birkaç gündür çok yorgunum bu yüzden. Hatta geçmişi çok hızlı okuyup yorumlamadan geçeceğim bilginiz olsun ve beni mazur görün.
Oruç olduğum ve çalıştığım için sanırım 17.00 gibi tartılabileceğim kaptanlarım, sorun olmaz inşallah.
Serap sen kaptan olmak için mi doğdunVallaha bizde açız herşeyi canımız istiyor ama yemiyoruz atamam benimsin
BilmiyorumÇok geçmiş olsun canım. Yoğun bir süreç seni bekliyor gibi. Ama inşallah geçecek. Allah kolaylık versin
Serap sen kaptan olmak için mi doğdun
Ramazanda wc sıkıntı çıkarıyor, bir de diyette...Wc sorunu olan arkadaşlar kuru dut ve kuru kayısı birlikte kaynatın hoşaf gibi yiyin anında etkili
çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba, kusura bakmayın gelemedim dün. Hemen bilgi verip size yetişmeye çalışayım. Doktorun biri bizi bayağı korkuttu, tendonda kanama var falan dedi. Ameliyattan bahsetti. Sonra daha iyi bir doktora gittik, çok şükür sadece kas yırtığı varmış (ölümü görüp sıtmaya razı olduk durumu resmen). Bu yırtığa bile sevindik diğer ihtimallerin yanında. 3-4 haftalık bir iyileşme süreci olacakmış, bir süre ayağının üstüne basmayacak walker denilen zamazingoyu kullanacak. Evde yatış pozisyonunda, bu sebeple her şeye benim koşturmam gerekecek. Birkaç gündür çok yorgunum bu yüzden. Hatta geçmişi çok hızlı okuyup yorumlamadan geçeceğim bilginiz olsun ve beni mazur görün.
Oruç olduğum ve çalıştığım için sanırım 17.00 gibi tartılabileceğim kaptanlarım, sorun olmaz inşallah.
Canım yaaYemin ederim bu bildirime korkarak girdim iyimi oldu şimdi yemicektin
Allah şifa versin canımcanım benim canım canımmm geleceğim tabiki bende gelicem senle 6 lara
iyi ki varsınız Allah sizden razı olsun
daha toparlayamadık bi bebek bu kadar ağlaması normal değil sebepler var tamam.. bandaj takılı rahat etmiyor .. vucudunda yaraları artti bandaj bunlarada geliyor huzursuz ediyor iyice.. kulagindaki iltihap gececek insa ..
ama bu bebegin yaraları normal degil doktorlara bunu anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar test yapsalar çıkacak aslında birşeye alerjisi var ki bence yumurta boyle deneye deneye hergün anlamaya çalışıyorum daha kendisine de yedirmedim ben yediğimde oluyor. bebeğim kollarını yerlere suruyor cok kasiniyor belli.sürekli huysuz surekli aglıyor surekli kucak istiyor ne yaoacagimi saşirdim artık.. insa gecer diye dua ediyorum.
bir süre yemeyeceğim bakalım insa gecer sakinler. dua ediyorum artmasın vucudunda üst taraf komple kırmızı.. neyse şifa allahtan ben gozlemlemeye devam edicem..
duanızı isterim
TenkyuuuWc sorunu olan arkadaşlar kuru dut ve kuru kayısı birlikte kaynatın hoşaf gibi yiyin anında etkili
kesin öyleBilmiyorum
At gitsin yavs yemeyeydi WunderLostVallaha bizde açız herşeyi canımız istiyor ama yemiyoruz atamam benimsin
İkacti bak yemeyeAt gitsin yavs yemeyeydi WunderLost
İnşallah çok güzel sonuç alırsınDiyetistendeyim evde tartıldım bakim burda ne çıkacak
Dünyayı yedi daha ne yicekİkacti bak yemeye
Diyete başladığımdan bu yana bu kadar tatlo yemedim vallah ahhahaDünyayı yedi daha ne yicek
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerimKızlar merhaba, kusura bakmayın gelemedim dün. Hemen bilgi verip size yetişmeye çalışayım. Doktorun biri bizi bayağı korkuttu, tendonda kanama var falan dedi. Ameliyattan bahsetti. Sonra daha iyi bir doktora gittik, çok şükür sadece kas yırtığı varmış (ölümü görüp sıtmaya razı olduk durumu resmen). Bu yırtığa bile sevindik diğer ihtimallerin yanında. 3-4 haftalık bir iyileşme süreci olacakmış, bir süre ayağının üstüne basmayacak walker denilen zamazingoyu kullanacak. Evde yatış pozisyonunda, bu sebeple her şeye benim koşturmam gerekecek. Birkaç gündür çok yorgunum bu yüzden. Hatta geçmişi çok hızlı okuyup yorumlamadan geçeceğim bilginiz olsun ve beni mazur görün.