Ay evet o da vardı burda olmak sizler çok iyi geliyorsunuzSaydığın olumsuzluklara bir de kendin gibi kilo verme savaşi veren arkadaşlardan uzak kalmayı da ekleyelimÇoktan adapte oldun çıtır olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun güzel kuşum.
Teşekkürler canımSüper eksi Tebriklerr
Günaydın bitanemmmGünaydın kızlar
Ooooffff bu ne yazı yüreğine, emeğine sağlıkEmek verdiğinde sana karşılık veren bir vücudun var bunun kıymetini bilmelisin . Israr edenler hayatımızda hep olacak sen de seçici olmakta ısrarcı ol. Zayıflama sürecindeyim ideal kiloma ulaşmakta bana destek olursanız sevinirim deyip güzelce hayır diyeceksin. Onları kiramiyorsun ama burada bizi kırmayı seciyorsun. Hep beraber bir amaç uğruna mücadele veriyoruz . Arkadaşımızın giden -250 gramina seviniyor aldığı +100 gr' a üzülüyoruz.
Senden ümitliyim wunderim.Tüm bunları aşacak güce ve zekaya sahip çok tatlis bir arkadaşimsin. Eskiden beri tanıyorum enerjin zarifligin huzur vermiştir bana.
Şimdi sonuç bölümüne geliyorum.
Terazinin bir kefesinde kilo verdiğinde sağlıklı beslendiginde mutlu ettiğin biz arkadaşlarin diğer kefesinde kitliktan çıkmış gibi dışı tatlı içi zehir gıdaları yiyen ve zorla sana yediren senin sağlığını hiçe sayan arkadaşlarin var.
Yediğin her lokmada aklına gelmem ümidiyle
Günaydın
Yaptım ablada uyandı mi uyumaz
Ooo maşallahgözümüz aydınlandı tüm bildirimlerin eksi dolu olduğu bir gün olsun
Afiyet olsun canımMenü bildirimi için geldim
M MinicikfztElhan
Kahvaltı 14.00
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 elma
3 kayısı
2 ceviz
1 tatlı kaşığı keten tohumu bunları karıştırıp yedim
(Okulda bir avuç sarı leblebi yemiştim sadece)
Akşam 17.00
1 kase kabak çorbası
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı kuru fasulye
Bir taşla kuş katliamı yapmayı amaçlamıştımOoooffff bu ne yazı yüreğine, emeğine sağlıkkendi üzerime alındım balyoz gibii geldiii
Maşallah ne güzel eksi daim olsun canımBaşlangıç tarihi :26.02.2024
Başlangıç kg : 84.9
Cumartesi:83.7
Bugün :82,1
Fark :-1,600
M MinicikfztElhan
Tebrikler canım
Afiyet olsun canımKendine dur deyip kabul ettirdiğin için de tebrikler
Ellerine sağlık canım benimEmek verdiğinde sana karşılık veren bir vücudun var bunun kıymetini bilmelisin . Israr edenler hayatımızda hep olacak sen de seçici olmakta ısrarcı ol. Zayıflama sürecindeyim ideal kiloma ulaşmakta bana destek olursanız sevinirim deyip güzelce hayır diyeceksin. Onları kiramiyorsun ama burada bizi kırmayı seciyorsun. Hep beraber bir amaç uğruna mücadele veriyoruz . Arkadaşımızın giden -250 gramina seviniyor aldığı +100 gr' a üzülüyoruz.
Senden ümitliyim wunderim.Tüm bunları aşacak güce ve zekaya sahip çok tatlis bir arkadaşimsin. Eskiden beri tanıyorum enerjin zarifligin huzur vermiştir bana.
Şimdi sonuç bölümüne geliyorum.
Terazinin bir kefesinde kilo verdiğinde sağlıklı beslendiginde mutlu ettiğin biz arkadaşlarin diğer kefesinde kitliktan çıkmış gibi dışı tatlı içi zehir gıdaları yiyen ve zorla sana yediren senin sağlığını hiçe sayan arkadaşlarin var.
Yediğin her lokmada aklına gelmem ümidiyle
Yoo hep çiğ yiyiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Çocukların beslenmesine de çiğ koyuyorum.Senin menülerde hep hindi füme aradım, sormak için
Çiğ mi yiyorsun pişirip mi?
İlk defa oğlum istedi, aldık, pişiriyoruz, öyle yiyor
Bugün hamburger yaptık, onun arasına bile kızartıp koyduk
Huhu bebegimmm. Bira yavaş ver birlikte verelim :) sana yetişmek istiyorum
Damlaya damlaya göl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?