Hersey bizler için Allah sabır versin sizlere mekanı cennet olsun en kötüsü gözünün önünde eriyip de çaresiz kalabilmek Allah rahmet eylesinHepinize ayri ayri tesekkur ederim allah raziolsun tanimasakta acimizi paylasabilmemiz ne guzel.uzun zamndir hastaydi on bes ay hastanede kaldi 27 yasindaydi daha civil civil hayat doluydu bilinmeyen bir hastaligi cikti hic vie tedavisi olmayan son asamada teshis konuldu yavas yavas herseyini kaybetti konusmasini yurumesini isitmesini Ama herseyini gozumuzun onunde eriyip gitti ne yaptiysak Care bulmadik ne biz ne avrupanin gobegindeki doktorlar!!
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım ama çok az sanki menün
Emek verdiğinde sana karşılık veren bir vücudun var bunun kıymetini bilmelisin . Israr edenler hayatımızda hep olacak sen de seçici olmakta ısrarcı ol. Zayıflama sürecindeyim ideal kiloma ulaşmakta bana destek olursanız sevinirim deyip güzelce hayır diyeceksin. Onları kiramiyorsun ama burada bizi kırmayı seciyorsun. Hep beraber bir amaç uğruna mücadele veriyoruz . Arkadaşımızın giden -250 gramina seviniyor aldığı +100 gr' a üzülüyoruz.Ben yiyorum çok ısrar ediyorlar kiramiyorum
İşte buEmek verdiğinde sana karşılık veren bir vücudun var bunun kıymetini bilmelisin . Israr edenler hayatımızda hep olacak sen de seçici olmakta ısrarcı ol. Zayıflama sürecindeyim ideal kiloma ulaşmakta bana destek olursanız sevinirim deyip güzelce hayır diyeceksin. Onları kiramiyorsun ama burada bizi kırmayı seciyorsun. Hep beraber bir amaç uğruna mücadele veriyoruz burada. Arkadaşımızın giden -250 gr seviniyor aldığı +100 gr' a üzülüyoruz.
Senden ümitliyim wunderim. Tüm bunları aşacak güce ve zekaya sahip çok tatlis bir arkadaşimsin. Eskiden beri tanıyorum enerjin zarifligin huzur vermiştir bana.
Şimdi sonuç bölümüne geliyorum.
Terazinin bir kefesinde kilo verdiğinde sağlıklı beslendiginde mutlu ettiğin biz arkadaşlarin diğer kefesinde kitliktan çıkmış gibi dışı tatlı içi zehir gıdaları yiyen ve zorla sana yediren senin sağlığını hiçe sayan arkadaşlarin var.
Yediğin her lokmada aklına gelmem ümidiyle
Günaydın canımGünaydın kızlar
Süper eksi TebriklerrBaşlangıç tarihi :26.02.2024
Başlangıç kg : 84.9
Cumartesi:83.7
Bugün :82,1
Fark :-1,600
M MinicikfztElhan
Afiyet olsun canımSabah Kahvaltı 07.00
2 yumurta
Peynir
Ekşi mayali ekmek
Çay
Yeşillik
Ceviz
Ara Öğün
2 bardak 2si birarada
2 kayısı
3 badem
Akşam Yemeği 18.30
Kuru fasulye 1 tabak
Yoğurt 1 kase
Çorba 1 kase
Yarım dikim eksi mayali ekmek
Kaçamak Var
1.5 litre su
11.000 adım
Cordelia M Minicikfzt Elhan
GünaydınGünaydın canımGeçmiş olsun burun tıkanıklığıni açan sprey kullandın mi ? Uyutmaz o tıkanıklık
Ooo maşallahBaşlangıç tarihi :26.02.2024
M MinicikfztElhan
Hepimizin derdi aynı bitanem.İşte buhepimizin okuması gereken yazı hepimize tercüman oldun canım benim yüreğine sağlık
Günaydın canım
Olsun eksi eksidirCumartesi 67
Salı :66.9
Fark : -100 gr
Pazar çok yemenin dezavantajı;(
Bu hafta regl olucam şişkinlik var ama cumartesi için elimden geleni yapıcam .
Zararı kapattigin icin milyon teşekkürler bitanemCumartesi 67
Salı :66.9
Fark : -100 gr
Pazar çok yemenin dezavantajı;(
Bu hafta regl olucam şişkinlik var ama cumartesi için elimden geleni yapıcam .
Tebrikler bitanem efsane geri döndüBaşlangıç tarihi :26.02.2024
M MinicikfztElhan
Ya Elhan zamanında o kadar güzel şeyler başardım ki. 2 yıl şekersiz yaşadım toplasan 10 kere yemisimdir. Misafirliğe girerken yanıma yiyebileceğim şeyler taşıyordum. Şehir , medeni durum, okul değişikliği yemeğe saldirmama neden olduZararı kapattigin icin milyon teşekkürler bitanemRegl geçtiğinde daha çok eksi gelecek çok sevindim tartı bildirimine
Saydığın olumsuzluklara bir de kendin gibi kilo verme savaşi veren arkadaşlardan uzak kalmayı da ekleyelimYa Elhan zamanında o kadar güzel şeyler başardım ki. 2 yıl şekersiz yaşadım toplasan 10 kere yemisimdir. Misafirliğe girerken yanıma yiyebileceğim şeyler taşıyordum. Şehir , medeni durum, okul değişikliği yemeğe saldirmama neden olduadapte oldukça kendimi bulacağım inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?