Niye böyle herkeste regl gecikmesi yaMthn83 Elhan
Kahvaltı 11
Salçalı yumurta
Ara kahve
Acıktıkça ceviz yedim bugun
Akşam 19.00
Brokoli bir havuç ıstırıdye mantar aırfreyde oyle pısırıp yedım havuç salatası bir adet çiğköfte
Beslenmede sıkıntım yok ama artık 5 gündür olamadığım adet beni mahfedıyor iyice arşa çıktı ağrı gelen giden yok bakalım tartı ne dıcek yarın için
Başın sağ olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm.
amin canım kimseye yaşatmasın rabbimYarın ola hayrola canım
Hadi hayırlı geceler
Rabbim tekrarını yaşatmasın. Bunları unutturacak acı vermesin
Amin canım çok sağolÇok çok geçmiş olsun canım, Rabbim kimseye yaşatmasın
Evet canım her sallanışta o günü hatırlıyoruz her yağmurda ve soğuk havadaVe hala devam ediyor iki gün önce Gaziantep te nurdagında yine oldu çok korktum yine her seferinde o ana gidiyorum
Sanırım kilo kaybetmekten kaynaklıMthn83 Elhan
Kahvaltı 11
Salçalı yumurta
Ara kahve
Acıktıkça ceviz yedim bugun
Akşam 19.00
Brokoli bir havuç ıstırıdye mantar aırfreyde oyle pısırıp yedım havuç salatası bir adet çiğköfte
Beslenmede sıkıntım yok ama artık 5 gündür olamadığım adet beni mahfedıyor iyice arşa çıktı ağrı gelen giden yok bakalım tartı ne dıcek yarın için
Görüntüsü güzel. Yumuşak bir kek. Kalıptan çıkarsa göreceğizTam diyet kek olmuş
Merak ettim nasıl oldu
Niyetin
Tanısı ne dediler ALS miHepinize ayri ayri tesekkur ederim allah raziolsun tanimasakta acimizi paylasabilmemiz ne guzel.uzun zamndir hastaydi on bes ay hastanede kaldi 27 yasindaydi daha civil civil hayat doluydu bilinmeyen bir hastaligi cikti hic vie tedavisi olmayan son asamada teshis konuldu yavas yavas herseyini kaybetti konusmasini yurumesini isitmesini Ama herseyini gozumuzun onunde eriyip gitti ne yaptiysak Care bulmadik ne biz ne avrupanin gobegindeki doktorlar!!
Canım yağlar kadın hormonları üstüne çok etkililer. Şuan yağ hormon dengesi sarsıldığı için oluyor olabilir.Niye böyle herkeste regl gecikmesi yaafiyet olsun
Senin menülerde hep hindi füme aradım, sormak için4 mart pazartesi
M MinicikfztElhan Cordelia
Kahvaltı 09.30
2 h yumurta
1 d hindi füme
Roka
6 zeytin
Peynir
1 d ekmek
1 tk züber kakaolu fındık kreması
Öğle 14.00
1 kase ezogelin
1 tutam maydanoz
Akşam 18.00
Yarım kase ezogelin
1 d fırın somon
1 tabak salata
Su 2,5 lt
Spor
40 dk reformer
10 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.270
Çok üzüldüm, hele insanın güzü görüp elinden bişey gelmemesi çok zor, Rabbim sabır versin sizlereHepinize ayri ayri tesekkur ederim allah raziolsun tanimasakta acimizi paylasabilmemiz ne guzel.uzun zamndir hastaydi on bes ay hastanede kaldi 27 yasindaydi daha civil civil hayat doluydu bilinmeyen bir hastaligi cikti hic vie tedavisi olmayan son asamada teshis konuldu yavas yavas herseyini kaybetti konusmasini yurumesini isitmesini Ama herseyini gozumuzun onunde eriyip gitti ne yaptiysak Care bulmadik ne biz ne avrupanin gobegindeki doktorlar!!
Geçen hafta benim bel bölgeme bastırarak masaj yaptı terapist, 1 haftadır hafif leke geliyor, regl gününe daha 1 hafta var
Küçük olan mı gitmedi mi o daha annesineBizim misafir 5 saattir uyuyor koltukta, bizde oturuyoruz eşimle, diğer koltukta
Hastalık , ölüm karşısında çok aciziz.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim allah raziolsun tanimasakta acimizi paylasabilmemiz ne guzel.uzun zamndir hastaydi on bes ay hastanede kaldi 27 yasindaydi daha civil civil hayat doluydu bilinmeyen bir hastaligi cikti hic vie tedavisi olmayan son asamada teshis konuldu yavas yavas herseyini kaybetti konusmasini yurumesini isitmesini Ama herseyini gozumuzun onunde eriyip gitti ne yaptiysak Care bulmadik ne biz ne avrupanin gobegindeki doktorlar!!
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Küçüğüm 6 olmadan geldi
Biraz hasta sanırım burnu tıkandığı için uyuyamamis.
Afiyet olsun canım
Teşekkürler ❤
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Güzel menü
Sağol canım benim yürümek psikolojik olarak bana çok ıyi geliyor gideceğim yerler 4 veya 5 km ise yürüyerek gidip geliyorum araç kullanmiyorumAfiyet olsun çok güzel menüspor da harika ötesi olmuş nasıl bu kadar adım atabiliyosunuz o kadar şaşırıyorum ki maşallah nazar değmesin
Günaydın canım kıyamam geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Küçüğüm 6 olmadan geldi
Biraz hasta sanırım burnu tıkandığı için uyuyamamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?